NVNLP workshop Dierentolken

NVNLP workshop Dierentolken

27 november 2010 Vandaag geef ik een NVNLP workshop Dierentolken. Een soort mini – cursus Communiceren met Dieren van 3 uur voor de NVNLP, de Nederlandse Vereniging voor NLP-ers. Het is voor het eerst dat ik zoiets doe, dus vind ik het best wel spannend. Op mijn oproep voor hulp op ons besloten forum op Moodle, is gelukkig heel ruim gereageerd. Ik verkeer tijdens en voor de workshop daarom in een heel luxe positie: oud-cursisten kwijten hun taak heel serieus.

NVNLP workshop Dierentolken

Ik hoef niet te rennen en te vliegen en alleen te overzien. Heel bijzonder om zo mee te maken. Mede door alle hulp die mij werd aangeboden, door mijn gevoel gedragen te worden, was deze mini-workshop een succes. Nathalie draait vandaag voor het eerst een hele derde dag Babyfluisteren op De Zomerhof. Ze heeft het enorm naar haar zin en geniet er met volle teugen van. Dit smaakt naar meer.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen