Mijn kat wacht op mij

Mijn kat wacht op mij

Ellis heeft eerst thuis zelf uitgeprobeerd of Communiceren met Dieren nu echt wel werkte. Zij heeft daarom geoefend met haar kat en haar poes: Eelco en Dorris. Ze besluit tijd aan te geven aan haar katten, omdat ze zich soms zorgen maakt om de ene kat die nog niet binnen is, wanneer zij om 11 uur ’s avonds binnenkomt. Dit probeert ze naar aanleiding van een artikel dat ze leest over tijd aangeven aan katten.

Wat ze thuis precies heeft gedaan, beschrijft ze hier.

Tijd aangeven aan katten

Mijn katten Eelco en Dorris zijn als kitten bij ons gekomen en het zijn hele leuke en vrolijke katten.
Als ik ’s avonds thuiskom dan is Dorris meestal al binnen.
Maar Eelco loopt nog ergens buiten en komt pas veel later naar huis.
Nu las ik ergens dat iemand aan haar huisdier vertelde dat ze wegging, maar bijvoorbeeld rond 11 uur ’s avonds weer thuis zou zijn.

Mijn kat wacht op mij

Dit lijkt me leuk om te proberen. De eerstvolgende keer dat ik wegga, vertel ik aan Eelco en Dorris wat ik ga doen en dat ik zo rond 11 uur thuis kom.
En wat schetst mijn verbazing: Eelco zit binnen op de trap op mij te wachten wanneer ik inderdaad om 11 uur thuiskom!
Hierna doe ik dit elke keer als ik wegga en bijna altijd is hij binnen en zit hij op de trap!

Cursus in het Communiceren met Dieren

Daarnaast ben ik altijd al erg benieuwd wat er nu in zo’n kattenkoppie kon omgaan en toen ik over Mieke Zomer las, die de Cursus in het  Communiceren met Dieren geeft, ben ik naar een lezing van haar gegaan en toen wist ik het: dit wil ik ook leren!
Zo ben ik dus op De Zomerhof terechtgekomen en gebruik nu met heel veel plezier het Communiceren met Dieren!

 

Ben jij net als Ellis ook gek op dieren? En zou jij ook willen kunnen communiceren met jouw katten of andere dieren? Dit kun jij ook leren! Het is niet eens moeilijk! Ellis heeft de Cursus Communiceren met Dieren bij ons gevolgd. Misschien is dit ook wat voor jou. Je kan ook alvast oefenen met de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren.

Over de schrijver
Ellis
Door

Ellis

op 25 Oct 2019

Hoi hoi,ik heet toevallig ook Ellis. Ik had een kattenmaatje tussen 1999 en 2014. We zijn wel eens een paar daagjes weg geweest en toen had ik al met Kat Truus gechat in mijn hoofd. En Truus zat inderdaad op de stoep toen we binnen reden op de straat. ;) Overigens heb ik de cursus life gedaan in juli 2019 :)

De Zomerhof
Door

De Zomerhof

op 26 Oct 2019

Hoi Ellis! Dankjewel voor het delen van deze mooie ervaring! Een mooi staaltje telepathisch contact! We hopen dat je met veel plezier terugkijkt op de cursus! Groetjes van ons allemaal!

Danielle
Door

Danielle

op 26 Feb 2020

Ik heb in november 2019 life de cursus Communiceren met dieren gedaan. Super gaafff. Uiteraard veel geoefend en ook met mijn eigen drie honden. Nu gaat 1 van mijn drie honden weleens zijn neus achterna. Dat kan echt uren duren voordat hij dan weer terug komt. Vlakbij huis is dit niet erg omdat hij de weg kent. Maar ben ik verder van huis aan het wandelen dan wordt het natuurlijk best gevaarlijk ,met het oversteken van drukke wegen bijvoorbeeld. Dus moest ik vaak paar uur of langer wachten op hem. Maar nu als hij weg is maak ik contact met hem en is hij binnen 5 minuten weer terug. Super handig !!

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 27 Feb 2020

Wauw, geweldig Daniëlle! :-)))) Dank je voor het delen! Liefs van ons...

Reactie plaatsen