Medium van het jaar

Medium van het jaar

Mieke Zomer werd door de lezers van Paravisie uitverkozen tot Medium van het Jaar. Mieke heeft vijf jaar lang met heel veel plezier columns geschreven voor dit blad en groeide bij de dierenliefhebbende lezers van de Paravisie uit tot de populairste columniste. Veelgehoorde reactie in die tijd was: Mieke, als ik de Paravisie binnen heb, lees ik altijd als eerste jouw column.

Columns met kennis van zaken

In haar columns beschreef zij haar gesprekken met heel veel verschillende dieren (honden, katten, paarden, konijnen etc), beschreef zij veel manieren om de gesprekken met de dieren aan te gaan. Zij tipte verschillende middelen aan die zij inzette om de dieren waarmee zij werkte zich beter te laten voelen.

Dieren – Sprekend als mensen

De Paravisie-columns uit haar eerste jaren, zijn opgenomen in haar boek Dieren – Sprekend als mensen. Het is een boek geworden waarin humor, zelfspot, een lach en een traan elkaar afwisselen. Veel lezers lezen het boek in één adem uit.

Artikelen over het communiceren met dieren

Mieke heeft de schrijfsmaak inmiddels weer te pakken en zij schrijft op www.dierentolk.nl artikelen over haar ervaringen als dierentolk, als cursusleidster van haar Cursus Communiceren met Dieren (De Brontaal van de Dieren) en over haar ontwikkelingsproces op De Zomerhof. Hiermee bereikt zij een enorm publiek.

Geen gave nodig om zelf met dieren te communiceren

Mieke heeft altijd van de daken geroepen dat je voor het Communiceren met Dieren helemaal geen gave hoeft te hebben. Je hebt geen gave nodig om auto te kunnen rijden. Dat kun je gewoon leren. Hetzelfde geldt voor het communiceren met dieren. Daar is ook niets spooky aan. Ook dit kun je gewoon leren.

Zelfs cursisten beschrijven hun ervaringen

En die ervaringen liegen er niet om!
Om deze uitspraak kracht bij te zetten, laat zij ook haar cursisten aan het woord. Op hun beurt schrijven zij weer verhalen over wat zij meemaken en wat hun resultaten zijn als zij zelf met dieren communiceren.

Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren

Speciaal voor de lezer van dit artikel heeft Mieke een handleiding geschreven: Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren. Hiermee geeft Mieke een groot deel van het geheim prijs die een dierentolk inzet om in communicatie te gaan met een dier.  Download het maar snel. Zo kun je misschien vandaag nog je eerste gesprek aangaan met een dier.

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen