Mijn hond heeft last van tandsteen

Mijn hond heeft last van tandsteen

Heeft jouw hond last van tandsteen? En hoewel je je hond brokken voert, gaat die tandsteen niet weg? En ook als je je hond de beste en de duurste brokken voert? Zelfs niet met de dieetbrokken van de dierenarts? Is jou al geadviseerd om het gebit van je hond te gaan poetsen? In de strijd tegen tandsteen? Of is jou al gezegd dat het misschien wel een goed idee zou zijn om het gebit van je hond bij de dierenarts onder narcose te laten reinigen? En misschien wel jaarlijks?

Tandsteen staat in nauw verband met het voeren van brokken

Voor veel mensen en dierenartsen komt het als een volslagen verrassing dat het ontstaan van tandsteen in nauw verband staat met het voeren van brokken. Ongeacht het merk, ongeacht de reputatie, ongeacht de prijs.

Heeft jouw hond last van tandsteen?

Dan hoef ik geen helderziende te zijn om te kunnen zeggen dat jij jouw hond brokken voert.

Wat moet je doen om die tandsteenvorming tegen te gaan?

Stoppen met het voeren van brokken.

Is het werkelijk zo simpel?

Zo simpel is het.

Waarom weet mijn dierenarts dit niet?

Omdat jouw dierenarts deze kennis niet heeft meegekregen tijdens de opleiding.

Maar als ik mijn hond geen brokken meer mag voeren, wat dan wel?

Geef de hond te eten wat een wolf ook zou eten.

Ben je even het spoor bijster?

Weet je nu even niet meer wat je moet doen? Wel brokken, geen brokken? Geen brokken, maar wat dan wel? Je wilt het beste voor je dier … wat moet je nu doen dan?

Wij helpen je het op te lossen!

Wij hebben een dé oplossing tegen tandsteen van je hond, en hier hebben wij een prachtig full-color e-book van gemaakt. Het wordt zelfs ondersteund door de twee meest gerenommeerde holistische dierenartsen Tannetje Koning en Eric Laarakker. Geef jouw hond nu wat zij verdient, geef haar het e-book Vers Vlees Natuurlijk!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
patricia
Door

patricia

op 28 Oct 2013

wat kan ik doen om te zorgen dat ze geen tandsteen meer hebben!

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 28 Oct 2013

Patricia, schrijf je even in voor ons gratis e-book met 5 tips. Binnenkort krijg je dan informatie over hoe je die tandsteen voorkomt bij je hond. Goed? Groetjes, Mieke

soraya lap
Door

soraya lap

op 09 Feb 2014

mijn hond heeft speciale voeding , brokken van royal cannin ... andere merken of vlees kan hij niet tegen.. [ diarree ]..

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 12 Feb 2014

Ons ebook is er bijna. Daarin kun je een heleboel lezen over voeding. Diarree is een logisch gevolg van de start van het voeren van vers vlees. Dat stopt vanzelf als het lichaam zichzelf heeft gezuiverd.

Reactie plaatsen