Huisdierverzekering hond

Huisdierverzekering hond

Huisdierverzekering hond. Want als je om je hond geeft, wil je dat je lieverd in goede handen is. Toch? Dat ’t hem aan niets ontbreekt. Klopt he? En dat niet alleen. Jij wil een verantwoorde huisdiereigenaar zijn die ervoor zorgt dat jouw lieveling het aan niets ontbreekt. En daarvoor trek je natuurlijk graag je portemonnee. Kosten noch moeite spaar je om er maar voor te zorgen dat jouw hond gezond is en gelukkig. En die kosten lopen natuurlijk op.

Zeker als je de sterilisatie/castratie meetelt, de vaccinaties, de ontwormingskuren en de gebitsreinigingen. Dan moet je toch wel flink de knip trekken. En als je die kosten wat kunt drukken door die door de verzekering te laten uitbetalen, dan is dat mooi meegenomen. Zeker in deze tijd.

Kosten hond

De kosten voor het hebben van een hond kunnen flink oplopen.
Onze Duitse Herder Easy is 13 jaar oud geworden.
We gaan hier eens berekenen welke medische kosten we voor haar hebben gemaakt.

Puppy-entingen: 2 x 90 euro = 180 euro
Consult dierenarts na heftige jeuk: 60 euro
Cursus in het Communiceren met dieren: 595 euro
Stervensbegeleiding Easy: 90 euro
Euthanasie: 90 euro

Sterilisatie hond

Sterilisatie en vaccinatie vinden wij schadelijk voor het dier omdat deze ingrepen een enorme aanslag doen op het systeem en daarom doen wij hieraan niet mee. Verder hebben wij ervoor gekozen om haar zelf te begraven.
Ontwormen is volkomen zinloos en daarbij: als tabletjes € 1,20 inkoop kosten en voor € 29,50 over de toonbank gaan, zit daar voor ons een luchtje aan.
Overige kwaaltjes die Easy heeft gehad, losten wij op met ons gezond verstand. Ze heeft ons ook zelf telkens goed kunnen vertellen waaraan ze behoefte had en wij hebben telkens naar haar geluisterd.

Totaalkosten Easy: € 1015,-

Huisdierverzekering hond

Zouden wij Easy hebben verzekerd dan hadden wij aan premie afgedragen:

13 jaar * 12 maanden * € 32,- premie = een kleine vijfduizend euro. Vermeerderd natuurlijk met het eigen risico en de kosten na maximale dekking en de eigen bijdrages.

En die Cursus in het Communiceren met Dieren passen we nu natuurlijk toe op al onze andere dieren. Die investering is eenmalig voor Easy gemaakt en daar hebben we met al onze dieren nu profijt van.

Een goedkope hond

Wil jij ook zo’n goedkope hond waarop je geen verzekering meer hoeft af te sluiten? Die €5000,- is makkelijk verdiend wanneer jij jouw hond makkelijk gezond kunt houden, en dat door een kleine eenmalige investering! Lees hier meer over ons E-book Vers Vlees Natuurlijk en bespaar vandaag nog geld!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen