Hoe bescherm je gevoelige kinderen tegen het leven van alledag?

Hoe bescherm je gevoelige kinderen tegen het leven van alledag?

Hoe bescherm je gevoelige kinderen tegen het leven van alledag?
Het is een vraag waarmee veel ouders te kampen hebben. Hun kind lijkt overgevoelig te reageren op de dieren in huis, op situaties op school of op situaties thuis. Ook komt het voor dat het kind ’s nachts slecht slaapt of de slaap maar niet kan vatten. Of dat het last heeft van energieën in de kamer of op het bed. Dat het ’s nachts mensen ziet of dieren of dingen die niet op mensen en of dieren lijken. En, ook komt het voor, dat jouw kind bang is voor wat het ziet of denkt te zien.

Tegenwoordig begrijpen we iedereen meer

Mocht je zo’n gevoelig kind in huis hebben, dan hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn veel meer kinderen die wat gevoeliger zijn dan het doorsnee kind. Vroeger werden deze kinderen, als ze groter waren achter slot en grendel gezet (heel veel psychische patiënten zitten intern omdat ze zo gevoelig zijn, dat ze stemmen horen), maar tegenwoordig begrijpen we meer wat er aan de hand is. Dat komt omdat de aarde aan het veranderen is, en met name de energie op aarde. Maar misschien gaat dit al te ver voor jou.

Hoe bescherm je gevoelige kinderen tegen het leven van alledag

Wat kun je doen om je kind te helpen? Je hoeft er niet in te geloven maar als je je kind kunt helpen met een simpel element uit de natuur, waarom zou je dan niet?

De steen helpt niet alleen, maar is ook nog eens mooi

Veel van onze cursisten hebben kinderen die zo gevoelig zijn als hierboven omschreven. Deze mensen nemen uit onze shop een steentje mee naar huis voor hun kind. Het is een steentje dat er mooi uitziet. Het is een mineraal met allemaal kleuren. Kinderen zijn er doorgaans dol op. Ze houden het graag in hun broekzak of houden het steentje graag vast als ze gaan slapen.

Niet meer bang zijn en makkelijk slapen

Resultaat is dat angstige kinderen gemakkelijker in slaap vallen, ’s nachts niet meer bang wakker worden. Het steentje zorgt er namelijk voor dat het energieveld om het kind heen (de aura) sluit. De steen creëert een soort van pantser rond het kind. Hierdoor kan het veel minder worden lastiggevallen door de energie die het kind stoort in de slaap.

En als je er allemaal niet in gelooft, geef het dan svp het voordeel van de twijfel.

Soms kom ik zelf ook dingen tegen in het alternatieve circuit waarvan ik denk: nou, dat weet ik allemaal niet. Maar meteen daarna denk ik: okay, dan kost het maar 60 euro. Als het niet werkt bij mij, hoop ik in elk geval dat de persoon die het aanprijst, er lekker van uit eten kan. Ik blijf dan niet zitten met een gevoel van: ik ben opgelicht, maar wel met een fijn gevoel van: ik heb iemand wat rijker gemaakt.

Labradoriet

Het steentje waarover ik het heb, kost bij lange na geen 60 euro. Slechts een fractie van dat.
Ik heb het over een labradoriet. Deze steen is zo’n succes dat hij op bepaalde basisscholen in het land, zelfs is omgedoopt tot ‘slaapsteen’.
Al onze stenen halen wij sinds jaar en dag bij Mineralenmuseum De Oude Aarde in Giethoorn. Wij kunnen helemaal staan achter de kwaliteit van deze stenen.

Heb jij ervaring met een labradoriet?

Heb jij zelf ervaring met labradoriet? Deel ‘m hier. Je helpt er anderen mee. Echt. Dus alsjeblieft … deel jij jouw ervaring zodat je anderen kunt helpen?

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Eva
Door

Eva

op 13 Nov 2013

Erg leuk dit te lezen! Ik werk zelf al sinds jaar en dag met kristallen, de labradoriet is mijn favoriet ;) Mijn eigen ervaringen plaats ik wel eens op mijn blog, hieronder een artikeltje uit eigen hand, puur ter info (ik verkoop geen kristallen, werk er alleen mee): http://blog.kruiderie.nl/kristal-van-de-week-labradoriet

jolanda
Door

jolanda

op 05 Jan 2015

Hoi Mieke, Ik heb een alternatief bedacht, omdat er zoveel stenen zijn die je kan gebruiken. Dat is n.l. de naam van de steen en de werking op een papiertje schrijven en dat briefje onder je kussen leggen. Wat je ook kan doen is het briefje in je portemonnee of tas stoppen. Het helpt n.l. ook om bij je eigen energie te blijven als je in een drukke winkel opgeslokt wordt door de energien van andere mensen. Zo kan je briefjes maken van de stenen en hun werking die je wilt gebruiken. Bij mij werkt het. vr gr Jolanda

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 06 Jan 2015

Wat mooi dat het bij jou werkt Jolanda! Dan is de intentie al zo duidelijk aanwezig. Top. Leuk ook dat je dit wilt delen, zodat anderen er wellicht ook baat bij kunnen hebben. Ps: vertel het maar niet op een mineralenbeurs, hahaha, dan kunnen ze wel opdoeken :-)

jolanda
Door

jolanda

op 06 Jan 2015

Hoi Nathalie, Je hebt gelijk, ik heb vroeger heel veel stenen gebruikt en mijn Engelen willen het niet meer omdat ik het niet nodig heb, zeggen ze. Wij zijn er toch en wij helpen je overal mee. Zelfs wierook enzo hoef ik niet te gebruiken. Je kunt bijv. ook alles visualiseren en ook dat werkt, voor mij in ieder geval. Ik denk dat je daarin groeit als je ermee bezig bent en nu deze tijd gaat alles zo hard. Het moment dat je iets denkt , is het al gebeurd. Het maakt mij een blij mens en zo ga je ook sneller door alle dingen heen die je los kan laten omdat ze geen doel meer hebben. Zo ook verdriet en angst en boosheid. Je merkt ook dat je het loslaat, omdat je meer energie hebt daardoor. heel leuk om uit te proberen, Vr Gr Jolanda

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 06 Jan 2015

Hai Jolanda, Wat heerlijk voor je. Ik denk dat veel mensen dit zo graag zouden willen, zoals jij het beschrijft. Heel mooi om te lezen. Ook dat je een blij mens bent. Steek iedereen maar lekker aan :-) Zodat veel mensen het ook gaan doen. Liefs Nathalie

jolanda
Door

jolanda

op 13 Jan 2015

Alles is toch een energie, energie volgt de gedachte, dus maakt het niet uit of het om praten met dieren gaat of de energie van een steen of iets anders. Een kwestie van vertrouwen en ervan uit gaan dat het werkt. Makkelijker kan je het niet maken Vr gr Jolanda

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 14 Jan 2015

Heerlijk toch, hoe simpel het kan zijn ? :-) Fijne dag Jolanda.

Cora Galema
Door

Cora Galema

op 12 Feb 2015

Lieve mensen. Voor zover ik weet werkt labradoriet te sterk voor kinderen. Dit heb ik van verschillende mensen gehoord en nagevraagd in de stenenwinkel aan een deskundige. Als je toch graag een steen wilt gebruiken kun je het beste rozekwarts gebruiken dat is een zachte en liefdevolle steen en veel beter geschikt voor kinderen. Ik hoop dat ik hiermee niemand voor het hoofd stoot, maar vind het erg belangrijk om te delen. Vriendelijke groet, Cora

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 12 Feb 2015

Lieve Cora, Wat een mooie aanvulling op ons artikel! Dankjewel! We gaan jouw tip zeker uitzetten bij een aantal mensen met kleine kinderen. De kinderen die inmiddels ontzettend veel baat hebben gehad bij de labradoriet en er aan verknocht zijn, gaan we deze steen niet afpakken. Maar dat snap je wel ;-) Fijn dat er ook een alternatief is voor als het niet goed zou gaan. Wij hebben tot nu toe nog geen negatieve feedback gehad over labradoriet bij kinderen. Mocht dat wel een keer komen, dan kunnen we jouw waardevolle tip doorgeven. Dankjewel! Vriendelijke groet, Mieke Zomer PS Als een steen te sterk zou zijn, wat zou dan het effect zijn op het kind? Weet jij dat?

anoniem
Door

anoniem

op 12 Jul 2021

Bedankt voor dit verhaal, ik ga het meteen proberen!!

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 12 Jul 2021

Goed zo! Heel veel succes en een fijne dag!

Reactie plaatsen