Het communiceren met dieren in de media

Het communiceren met dieren in de media

Onlangs zijn zowel De Zomerhof als Asiel Goofy in de prijzen gevallen. Helemaal geweldig natuurlijk. Daarbij komt ook nog eens dat het communiceren met dierin in de media steeds vaker wordt genoemd. En daar zijn we blij mee. We willen er steeds meer bekendheid aan geven. En om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken, vragen we je om op ons artikel te reageren. Met en Like, een Tweet of een geschreven reactie.

 Artikel prijsuitreiking door De Zomerhof aan asiel Goofy

Dierenartsen en dierentolken in 1 adem genoemd

Hoe meer mensen op het artikel reageren, hoe beter. Met alle reacties op dit artikel, maken we de media er namelijk op attent hoe onder andere het communiceren met dieren, of het babyfluisteren leeft onder de mensen. Hoe vaker ‘dierenartsen en dierentolken’ immers in 1 adem worden genoemd zoals in bovenstaand artikel het geval is, hoe normaler het gevonden gaat worden dat dieren een eigen stem hebben. En daarmee kunnen we een boel dieren helpen. Als meer mensen inzien dat je gewoon met dieren kunt communiceren maakt dat de wereld al een stuk mooier. Zo krijgen dieren een stem in de wereld. En zo hoort het toch ook?

Media en De Zomerhof goede vrienden

Als het communiceren met dieren in de media steeds prominenter in beeld komt, wordt de bekendheid van ons vak automatisc ook flink vergroot. Zo zetten we steeds stappen in de goede richting!

Humor: op de foto bij het artikel staat alleen een pluche konijntje … maar geloof ons … die hokken zitten vol levende konijnen, hoor;-)

Bekijk ook het filmpje van de uitreiking:

Veel plezier!

Vind je het communiceren met dieren in de media ook zo belangrijk? Dan vind je het vast ook erg leuk om onze Cursus Communiceren met Dieren te volgen! Je kan het ook alvast zelf uitproberen met de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren!

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen