Healing en rebirthing

Healing en rebirthing

10/2/2011 Healing en rebirthing: Vandaag gaan we extra vroeg naar de derde baai. We blijven er vier uur, genieten van dat wat er is, maar treffen er geen dolfijnen aan. Wel een vrouw die readingen en healingen geeft. Op een of andere manier lijk ik niet ‘gelezen’ te kunnen worden dus ik vraag om een healing.

Healing en rebirthing

Mevrouw haalt via een aantal rituelen energieën van voorouders uit mijn systeem waarna ik in een heilig water bij een bepaalde tempel een soort van rebirthingbad krijg. De komende dagen vanaf vandaag gaan er wonderen gebeuren. Vanaf morgen zullen de dolfijnen naar ons toekomen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen