Goede cursus communiceren met dieren

Goede cursus communiceren met dieren

Er zijn nogal wat voorwaarden waaraan een goede Cursus Communiceren met Dieren moet voldoen.
Persoonlijk heb ik veel cursussen gevolgd op dit gebied en telkens weer viel het mij op dat er gemakshalve maar van wordt uitgegaan dat de cursist(e) weet wat telepathie is en dat zijn of haar intuïtie lekker ontwikkeld is. Dat ze alleen maar hoeven te leren vertrouwen op wat ze binnenkrijgen. Dat het eigenlijk daarom draait: alleen leren vertrouwen op wat je binnenkrijgt. 

En waar zijn de tools dan die je nodig hebt?

Maar zo werkt het gewoon niet! Het is zelfs gevaarlijk om mensen naar huis te sturen zonder dat ze de juiste tools in handen hebben! Vergelijk het met het halen van je rijbewijs. Stel je toch eens voor dat je bij een rijschool lest. Deze school zegt: in feite kun je het al. Stuur in je handen en gas geven. Wat is daar nou moeilijk aan. Daarom leren we je niks, je moet het gewoon maar doen. Door het doen, leer je het vanzelf. Door het opdoen van ervaring, word je vanzelf een goede chauffeur.

Wil jij een gevaar op de weg zijn?

Zeg nou eerlijk:
Wil jij zo’n gevaar op de weg zijn?
Zo’n gevaar voor jezelf?
Zo’n gevaar voor de dieren met wie je gaat praten?
Zo’n gevaar voor de mensen die bij die dieren horen?

Nou? Dat wil je toch niet?

Begrijpt je instructeur jouw ontwikkeling?

Je wilt toch eerst leren hoe je je stoel goed zet? Hoe je je spiegels afstelt? Wat er gebeurt als je heel behoedzaam gas geeft? Hoe je de koppeling op laat komen?

Of heb je liever dat je tijdens je eerste rijles waarbij de instructeur zelf rijdt, tijdens het invoegen op de snelweg het stuur in je handen gedrukt krijgt?

Hoe selecteer je een goede cursus communiceren met dieren?

Zorg daarom goed voor jezelf. Want alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun jij iets voor een ander betekenen.

Als jij jouw Cursus Communiceren met Dieren, de cursus waar je misschien wel je hele leven naar hebt verlangd, selecteert op prijs ‘lekker goedkoop’ of op locatie ‘lekker dichtbij’, kies jij niet het beste voor jezelf. Dan doe je jezelf tekort. Kies jouw Cursus Communiceren met Dieren daarom met beleid uit.

Het verschil tussen amateurs en professionals

De Zomerhof staat voor 100% achter haar producten. We doen het er niet ‘bij’.  We leven ervan. Dat is de reden waarom onze cursussen meer dan goed moeten zijn. Meer dan perfect zelfs. De Zomerhof maakt het verschil tussen amateurs en professionals.

Wil je zelf al even proeven van het communiceren met dieren? Download dan meteen even de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren. Wij wensen je er alvast veel plezier mee!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen