Dierentrauma's behandelen met Bach-Bloesem

Dierentrauma's behandelen met Bach-Bloesem

In een dierenleven kunnen veel dingen plaatsvinden. Hopelijk veel leuke dingen, maar helaas gebeuren er met dieren te vaak negatieve dingen waardoor zij getraumatiseerd raken. Getraumatiseerde dieren komen uiteindelijk vaak in opvangcentra terecht of gaan van het ene huis naar het andere.
Vaak zie je niet dat je dier een traumatische gebeurtenis mee heeft gemaakt, maar uit zijn of haar gedrag kan dit wel blijken. Maar welke Bach-Bloesem is nou eigenlijk goed tegen deze trauma’s?

Dierentrauma’s behandelen met Bach-Bloesem

Indien je een dier hebt wat een trauma met zich meedraagt is er gelukkig het één en ander wat je op natuurgeneeskundig gebied zou kunnen doen om het trauma te verwerken of het een (betere) plaats te geven.
In de tips van vandaag zal ik beschrijven hoe met behulp van Bach-Bloesem therapie het dier kunt helpen een trauma te verwerken en het geestelijk lijden te verlichten.

Bach Star of Bethlehem

Wat een bijzondere Bach bloesem binnen de 38 bloesems is, is de Star of Bethlehem-bloesem. De Star of Bethlehem is een bloesem die wordt gegeven wanneer een dier een trauma heeft wat zo heftig is dat het helemaal verborgen zit in het dier, maar wel het dier wel zeker hinder van ondervindt. Door het trauma staat het diertje bijvoorbeeld niet open voor de mooie kanten die het leven ook te bieden heeft. Met Star of Bethlehem kan het dier de kracht vinden het trauma te gaan verwerken en van waaruit weer positieve nieuwe ervaringen mogelijk zijn. Maar natuurlijk werkt een combinatie van verschillende Bach-Bloesems een stuk beter!
Wij willen erg graag dieren met trauma’s helpen. Daarom is kun je nu een Bach consult voor dieren aanvragen! Bij dit consult maakt onze Back-Bloesem specialist een speciale Bach-mix voor jouw dier.

Heb jij positieve ervaringen met een Bach consult? Of misschien met Bach-Bloesem? Reageer dan onder dit artikel. Zo kunnen wij elkaar blijven inspireren met positieve ervaringen.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen