Dieren - Sprekend als Mensen

"Altijd Al Willen Weten Wat een Dier Jou Zou Willen Vertellen? In het Boek Dieren - Sprekend als Mensen Kom Je Hierachter"!


In dit boek beschrijft Dierentolk Mieke Zomer haar weg uit de zakenwereld in de wereld van het telepathisch en intuïtief communiceren  met dieren. Het boek doet je versteld staan van de ontroerende anekdotes, haar humor en haar zelfspot.

Dieren - Sprekend als Mensen


De auteur, Dierentolk Mieke Zomer, heeft al jaren geleden haar sporen verdiend in de wereld van het Communiceren met Dieren. Mieke is jarenlang columniste geweest voor het maandblad Paravisie. Van haar lezers kreeg ze zelfs een Award uitgereikt voor de manier waarop zij haar kennis en inzichten met hen deelde !

Leida Visee, dierenarts in Zeist:
 Reacties van lezers:
  • Leest heerlijk weg, zonder moeilijke toestanden
    Een heerlijk leesboek met mooie verhalen. Een beetje humor en hier en daar een snik.
    Leest heerlijk weg zonder ingewikkelde toestanden. Het boek had van mij wel dikker mogen zijn! Mevr. Velden/30-39 jaar/Wageningen.
  • Geen kwestie van wel of niet geloven
    Het is gemakkelijk te lezen, zelfs voor de ongelovige Thomas. Het is puur en eerlijk en zonder poespas geschreven. Het is geen kwestie van wel of niet geloven, maar de bittere waarheid. Nieuwsgierig geworden? Beslist gaan lezen, het zal je leven verrijken. Dhr. M.J. de Jong-Vang/50-59 jaar/Aalten.

Boek Dieren Sprekend als Mensen


Dit boek trekt je in de wereld van het communiceren met dieren. Je leest niet alleen de ervaringen van een zeer ervaren dierentolk, maar ook die van haar cursisten. Door ook hen aan het woord te laten, levert Mieke het keiharde bewijs dat je helemaal geen gave hoeft te hebben om met dieren te kunnen praten en dat je het gewoon bij haar op cursus kunt leren.

 

Speciale aanbieding

Normaal € 21,90 inclusief verzendkosten. Nu voor de snelle beslisser € 19,- inclusief verzendkosten.
Verrijk nu je leven en kom erachter hoe bijzonder het Communiceren met Dieren is.

Klik hier om direct toegang te krijgen >>>

 dieren - sprekend als mensen

Klik hier om direct toegang te krijgen >>>

Het boek wordt je toegestuurd, binnen enkele werkdagen na ontvangst betaling.