Cursus Communiceren met Dieren in België

Cursus Communiceren met Dieren in België

Unieke kans: Cursus in het Communiceren met Dieren in België.
In mei 2014 geeft De Zomerhof haar Cursus in het Communiceren met Dieren op kasteel Nieuwenhoven in België! Themacentrum De Zomerhof, bekend van jarenlange ervaring in het geven van gedegen en betrouwbare cursussen in het Communiceren met Dieren, slaat haar vleugels uit en geeft haar Cursus in Sint-Truiden, België.

Locatie voor de cursus Communiceren met Dieren in België

Steeds vaker krijgen we vanuit België de vraag of wij onze cursus ook bij onze zuiderburen aan kunnen bieden. Wij komen graag tegemoet aan deze steeds groter wordende vraag en laten wij nu zijn uitgenodigd door niemand minder dan de bewoners van Kasteel Nieuwenhoven te Sint-Truiden! Sint-Truiden ligt precies op de lijn Brussel – Maastricht, recht onder Eindhoven.

“Kasteel Nieuwenhoven is een prachtige rustieke plaats waar de gebouwen, de binnenplaats en het terrein herinneren aan natuurlijke rust en respect. Deze plek is geschikt voor mensen die de intentie voelen om vanuit hun hart samen te leven en/of te werken, mensen die streven om vanuit een duurzame, natuurlijke, creatieve manier mee vorm te geven aan het geheel en de waarden van het bestaan te respecteren. Zorg voor de aarde, zorg voor de natuur en zorg voor de mensen staan centraal”.

‘Once-in-a-lifetime-ervaring’

Deze locatie sluit precies aan bij de wensen en ideeën van De Zomerhof. Benut daarom deze kans om de cursus bij te wonen op deze unieke locatie. Het wordt een ‘once-in-a-lifetime’ ervaring!

Gun jij jezelf deze prachtige kans?

Wie wil dat nou niet? Iedereen wil toch immers wel met dieren kunnen praten? Gun jezelf deze prachtige en unieke kans om het communiceren met dieren aan te leren en je doet jezelf en jouw dieren er een enorm plezier mee. Eindelijk kun je zeggen wat er in hun koppies omgaat, eindelijk kunnen ze zeggen wat ze voelen, wat ze denken en wat ze ervaren. Wacht niet te lang, want door deze unieke locatie zijn de plaatsen zeer gewild en dus snel vergeven. Meld je snel aan en verzeker je daarmee van jouw plekje in de cursus in België.

We zien je erg graag op 03+04 mei en 17+18 mei 2014 in kasteel Nieuwenhoven te Sint Truiden.
We hebben er zin in en kijken enorm uit naar je komst!

 

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen