Contact met een dier via een foto

Contact met een dier via een foto

Hoe werkt dat, contact met een dier via een foto?
Dat kan toch helemaal niet? Kan je dat alleen als je een gave hebt?
Of kan iedereen het leren? Of alleen ‘zweverige mensen?
Het klinkt natuurlijk nogal zweverig: contact met een dier via een foto. Ik kan me daar helemaal in vinden. Het is ook niet te begrijpen of uit te leggen. Ik ga het niet eens proberen… 

Ik druk op een knopje en het licht gaat aan

Maar wat mij betreft, is telefoneren of mobiel bellen net zo zweverig. Ik praat hier en 3 kmverderop verstaan ze mij. Dat kan ik ook niet uitleggen, maar het werkt wel. En wat met electriciteit? Ik druk een knopje in en het licht gaat aan. Weet je, ik begrijp er niks van, ik kan je er niks over uitleggen, maar het werkt wel en ik gebruik het ook.
Dus ondanks het feit dat ik met mijn verstand niet begrijp wat er precies gebeurt, ben ik wel in staat om contact met een dier te leggen via een foto van dit dier.

En als ik dat op de goede manier doe, krijg ik informatie over het dier dat op de foto staat. Informatie die natuurlijk niet op de foto te zien is, anders zou het allemaal wat al te simpel zijn.

Contact met een dier via een foto

Maar dat het simpel is wat er gebeurt, is mij inmiddels wel duidelijk.
Zo simpel zelfs dat ik iedereen kan leren hoe je precies contact maakt met een dier via een foto. Ik geloof dat we inmiddels 750 doodgewone mensen zoals jij en ik hebben geleerd om precies hetzelfde te doen als wij. Je werkt daarbij via een stap-voor-stapmethode. Deze methode leer je in de Cursus Communiceren met Dieren.

Deze stap-voor-stapmethode hebben wij zelf ontwikkeld. En juist omdat het een methode is die in heel kleine stapjes naar het eindresultaat voert (=het eindgesprek met een dier), kunnen we je bijna garanderen dat dit gesprek voor jou succesvol zal zijn.

Iedereen kan het leren

In het begin ben je nog wat onwennig en geloof je niet dat jij het ook kunt, maar naarmate de methode vordert, zul je merken dat jij ook op deze manier met dieren kunt communiceren.

Lijkt dit je wat? Dan kun je dit al in de praktijk brengen met het gratis ebook: Gratis tips om zelf met jouw hond, kat of paard te praten. Je zult verstelt staat van jouw capaciteiten!

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen