Communiceren met Dieren Online en Live Cursus

Communiceren met Dieren Online of Live Cursus

direct-toegang

"Jouw dier tot diep in z'n hart begrijpen. Gaat jouw droom eindelijk uitkomen? Volg de Online of de Live Cursus Communiceren met Dieren"

(Let Op: Als je direct naar het overzicht van de verschillende cursussen wilt, druk dan nu op 'END' en scroll iets naar boven. Je ziet daar een blauw/groen overzicht met informatie over het Communiceren met Dieren). Afzender: Dierentolk Mieke Zomer Datum: 7 januari 2017 1. Mieke en Easy

Mijn lieve Micky

Mijn kat heette Micky. Ik was een jaar of zes toen zij bij ons kwam wonen. Wat was ik dol op haar. Waar ik was, was de kat. Micky sliep bij mij in bed, bracht me naar de bushalte, ging met mij mee een blokje om. Micky was er als ik verdrietig was, Micky was er als ik vrolijk rondhuppelde, Micky mocht met dierendag mee naar school. Micky was mijn vriendinnetje ... We woonden op een hoekhuis in Haarlem en Micky kon altijd naar binnen en naar buiten. Ze woonde al een jaar of twee bij ons, toen ik haar zoals elke dag binnenriep voor het eten. Maar die dag kwam ze niet. Ze reageerde niet. En ook de volgende morgen niet, de avond erop niet. Ze was weg ... en bleef weg. Maandenlang ben ik huilend in slaap gevallen omdat ik mijn vriendinnetje zo miste.

Moederdag

Op een dag, ik weet het nog goed, het was Moederdag, was ik de laatste hand aan het leggen aan de tekening die ik voor mijn moeder aan het maken was. Het hele gezin was nog in diepe rust maar ik was al wakker. Opeens hoorde ik miauwen. Het drong niet tot me door. En toen weer, en weer ... En daar stond ze: buiten op de vensterbank voor het raam van de achterkamer. Mauwend dat ze naar binnen wilde. En of het allemaal ook iets sneller kon. Huikeldestruikel ben ik naar de keukendeur gerend om mijn allerliefste Micky weer in mijn armen te kunnen sluiten. Een half jaar was ze spoorloos geweest. Daarna is ze nooit meer voor langere tijd weg geweest. Zij was 19 en ik 25 toen ik haar in mijn armen liet inslapen.

Communiceren met Dieren

Als ik in mijn vroege jeugd met dieren sprak, dan deed ik dat onbewust. In de jaren daarna heb ik het, net als velen met mij, systematisch afgeleerd. Dieren kunnen niet praten, zo was mij van jongs af aan geleerd. Rond mijn 40e kwam ik erachter dat dieren wel degelijk kunnen communiceren. Maar op een andere manier dan wij mensen gewend zijn. Ik heb geleerd om dieren beter te begrijpen. Het communiceren met dieren heeft mijn leven en dat van de dieren om mij heen, enorm verrijkt. Eindelijk begrijp ik wat ze horen, denken, voelen. Eindelijk kan ik er echt voor ze zijn als ze me nodig hebben. En dat maakt me blij. Mieke tussen de ezels

Een vrouw zonder speciale gaven

Ik ben een vrouw zonder speciale gaven, heb jarenlang in de zakelijke dienstverlening gewerkt, ben nuchter van aard, maar ik kan wél met dieren communiceren. Dat heb ik geleerd. Ik noem mijzelf zo intuïtief als een bos prei. Dus als ík het al kan leren ... dan kun jij het helemaal! ONLINE al voor € 29,- per maand (12 termijnen). Je kunt binnen 5 minuten beginnen! LIVE op De Zomerhof in Bathmen (Deventer) al voor € 45,- per maand (12 termijnen)! Cursusdata LIVE CURSUS: JUNI 2017 = VOL LIVE: donderdag 6 en vrijdag 9 juni + donderdag 22 en vrijdag 23 juni 2017 JULI 2017 = VOL LIVE: donderdag 13 en vrijdag 14 juli + donderdag 27 en vrijdag 28 juli 2017 AUGUSTUS 2017 (extra ingelast) LIVE: donderdag 10 en vrijdag 11 augustus + donderdag 24 en vrijdag 25 augustus 2017 Nog 2 plaatsen vrij SEPTEMBER 2017 (extra ingelast) LIVE: donderdag 14 en vrijdag 15 september + donderdag 28 en vrijdag 29 september 2017 Nog 8 plaatsen vrij OKTOBER 2017 = VOL LIVE: donderdag 5 en vrijdag 6 oktober + donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2017 Laat NU je droom in vervulling gaan. Mis deze kans niet.

"Hoe zou jij je voelen als jij jouw dier kon verstaan?"

Onbegrip tussen individuen die elkaars taal niet spreken ... je herkent ze wel van op reis. Want hoe maak jíj je verstaanbaar bij de Griekse EHBO-post? Hoe ver kom jij in Bejing als je geen Chinees leest? Als tussenvorm, tussentaal gebruiken wij mensen dan het Engels of het betere handen- en voetenwerk 😉 Voor dieren kun je telepathie als tussentaal gebruiken zodat je gaat begrijpen waaróm jouw hond maar blijft blaffen, waaróm standaard-kader-verticaal-extra-hoog-communicerende dierenjouw konijn niet goed met soortgenoten kan opschieten, maar toch eenzaam lijkt te zijn en wát je kunt doen om het krabben van jouw kat tegen te gaan. Jij als dierenvriend(in) wil jouw dieren verstaan en je niet laten frustreren door onbegrip tussen jou en je dier. Je gaat voor een harmonieuze relatie met jouw dier waarin liefde en wederzijds respect voorop staan. Onderling onbegrip kan desastreuze gevolgen hebben. Voor het dier:

Hond bijna herplaatst wegens vermeende jaloezie

Ik sprak met jachthond Sira. Ze was erg agressief naar haar rasgenoot Babke. Telkens als hun mensen Babke wilden aaien, sprong Sira ertussen en beet ze Babke weg. Soms tot bloedens toe. De mensen namen het natuurlijk op voor Babke. Sira's gedrag werd van kwaad tot erger en uiteindelijk konden de mensen het niet meer aan en wilden ze Sira een ander huis geven. Maar toch voelde dit niet goed. Ze vroegen daarom een consult aan. Hun vraag was: waarom is Sira zo jaloers en wat kunnen wij eraan doen?

Leiderschap

Tijdens mijn communicatie met Sira gaf zij aan dat zij de leider van de roedel van twee honden was. Maar Babke en de mensen ondermijnden haar leiderschap telkens. Keer op keer moest ze daarom Babke terechtwijzen. En dat moest op steeds duidelijkere wijze. Zelfs als de mensen thuiskwamen, en Sira stond als eerste bij de deur voor de begroeting, zelfs dan duwden ze haar weg en haalden ze Babke als eerste aan. "Anders is het zielig voor Babke", hoorde ze de mensen dan zeggen. Zielig kijkende hond - klaar Sira was dus niet jaloers, maar hield ze zich aan de regels. Toen ik de mensen had uitgelegd hoe de vork in de steel zat, begrepen ze dat ze wél eerst Sira moesten aanhalen en pas daarna Babke. Vanaf dat moment was het 'jaloerse' gedrag van Sira verleden tijd. Haar leiderschapsrol werd telkens bevestigd en de harmonie in het gezin keerde terug. Was er geen telepathisch consult geweest, dan had Sira gedwongen moeten verhuizen. Het communiceren met dieren heeft Sira verder leed bespaard ...! Dierentolk Mieke Zomer

Paard wil niet meer bereden worden

Sandra volgde paard met bitde Online Cursus Communiceren met Dieren. Haar motief om dat te doen was omdat ze haar paard niet meer begreep. Regelmatig als ze met het zadel aankwam, stoof het dier diep de wei in. Dus ging ze na de cursus met hem in gesprek. Tot haar grote verbazing vertelde haar eigen paard haar dat hij er pas weer zin in had als zij eens recht op hem ging zitten. Sandra was zich er nooit bewust van geweest dat ze scheef op haar eigen paard zat. Het eerste dat ze toen heeft gedaan, is het zadel in de wilgen gehangen om eerst maar eens te leren recht op haar paard te zitten. Toen ze dat eindelijk onder de knie had, durfde haar paard ook weer buitenritjes aan. Dus nu ze had geleerd hoe ze met haar paard kon communiceren, heeft ze haar probleem met haar paard zelf kunnen oplossen.

Kat plast in huis, niets helpt.

standaard-kader-breed-kat met belFranciska laat door één van haar medecursisten op onze besloten Oefengroep met haar kat praten. Ze heeft zelf al verscheidene gesprekken gevoerd met haar kat, maar ze komt er maar niet achter waarom hij in huis blijft plassen. Ook de dierenarts kan niks vinden. En dan komt het verlossende woord via deze medecursiste: "Zodra die bel af mag, voel ik mij weer serieus genomen en mag ik de kat zijn die ik ben". Franciska had haar kat een bel om gebonden omdat ze niet wilde dat deze om de haverklap met een gehavend vogeltje thuiskwam. Haar kat vond die bel verschríkkelijk! Nadat de bel werd afgedaan, is het plassen in huis onmiddellijk gestopt. Dus door het gesprek dat haar medecursiste van de Cursus Communiceren met Dieren met haar kat had, is het in huis plassen gestopt.
Notitieboekje
De communicatie tussen jou en jouw dier die je leert via onze cursus Communiceren met Dieren brengt jou in staat jouw dier volledig te begrijpen en onderlinge frustraties op te lossen.

"Voel jij je soms ook zo machteloos?"

 • Zeker als je je dier niet begrijpt. Je wéét dat het jou iets wil zeggen, maar je komt er maar niet achter wat dat is.
 • Je dier is ziek en jullie gaan van kliniek naar kliniek. Niemand lijkt erachter te komen wat jouw dier mankeert.
 • Jij doet er alles aan om open te staan voor contact met jouw dier, maar wat je ook probeert, je dier lijkt niet 'dichterbij' te komen.
 • Je ziet dat je dier iets mankeert, het oogt ongelukkig, misschien wel depressief. Jouw dier wil je hiermee iets duidelijk maken. Maar je snapt niet wat dat is.

De basis voor werkelijk gelukkige dieren!

Sinds 2006 zijn jou maandelijks cursisten voorgegaan in het volgen van onze cursus Communiceren met Dieren. Bijna al jouw 'collega's' gingen naar huis met een daverend eindgesprek met een dier waarbij zij ten minste 80% van de antwoorden goed hadden. Happy dog Heb jij zelf ooit een gevoel van euforie ervaren? Kun je je dan voorstellen hoe het voelt als het ook jou lukt om met een dier te praten? Kun jij je voorstellen wat er tussen jou en jouw dier gebeurt als het eindelijk het gevoel krijgt dat het door jou wordt begrepen?

"Je kunt de cursus Live op De Zomerhof volgen of Online, net wat jij wilt"

Laat ons jou helpen om je band met je dieren te verbeteren. Leer hoe je vanuit je eigen wijsheid, liefde en kracht succesvol met hen kunt communiceren waarmee je wederzijds respect creëert. Leer hoeveel leuker je het samen kunt hebben en hoe de kwaliteit van het leven van jouw dier hierdoor nog meer verbetert. Wat fantastisch om dit toch te mogen doen! Leer met dieren te communiceren op basis van ons beproefde concept. Profiteer ervan dat deze methode in het Nederlands wordt gegeven, dat jouw coaches dicht bij je zijn als je ze nodig hebt, ook al zitten ze op afstand. Dat ze goed bereikbaar zijn, dat je één op één contact met ze kunt hebben. Profiteer ervan dat jij de kans hebt om te kiezen of je deze cursus Live op De Zomerhof of Online volgt. Zo komt het Communiceren met Dieren voor ook voor jou dichtbij! Mieke: "Leer van de fouten die ik maakte. Jij hoeft ze niet meer te maken. Leer van de ervaring die ik met je deel. Ik voelde dingen verkeerd, ik zag dingen verkeerd, ik hoorde dingen verkeerd, ik voelde dingen die er niet waren. zomerhof met cursistenMet mijn aanwijzingen hoef jij deze blunders niet meer te maken. Dat scheelt je heel veel tijd en deuken in je zelfvertrouwen. Volg gewoon het stappenplan dat net als voor anderen ook voor jou werkt. Een methode in kleine stapjes die je zonder problemen kunt volgen. Profiteer van onze expertise, van onze jarenlange ervaring." Haal je voordeel uit onze ziekelijke insteek om koste wat kost een beregoed professioneel product af te willen leveren in de vorm van de cursussen die wij ontwikkelen. Jaar in jaar uit, dag in dag uit, werken wij aan het optimaliseren van ons aanbod zodat jij succesvol je cursus kunt doorlopen. Doe hier je voordeel mee.

Deze methode kan ook door jou worden toegepast...

Je volgt een solide stappenplan dat werkelijk bij alle dieren werkt. Hier enkele voorbeelden van dieren waarmee je na jouw cursus kunt communiceren:

11. alle dieren 31-01

Je hoeft echt geen "gave te hebben" om dit te kunnen. Mieke zegt zelf dat ze zo intuïtief is als een bos prei. Met ons stappenplan kan iedereen het namelijk. Het enige dat jij hoeft te doen, is NU de "beslissing" te nemen dat je dit wilt gaan leren. En let op: ook géén beslissing nemen, is een beslissing nemen. Vraag jezelf dan wel af of het niet nemen van een beslissing, jouw eigen keuze is of die van iemand anders.

Start met het leren communiceren met dieren en verdiep de band tussen jou en je dieren!

Leer onder deskundige begeleiding te werken aan de verbetering Dame2van de communicatie tussen jou en jouw dier. Voel je veilig in onze ervaren handen. Nergens ter wereld dan op De Zomerhof zul je zo veel ervaring vinden in het geven van deze cursus. Tussen de 1.500 en 2.000 dierenvriend(inn)en werden de afgelopen jaren al door ons begeleid naar de wereld van het Communiceren met Dieren.

Wat levert deze cursus je op ?

1: Je leert je dier beter kennen ...

De band met jouw dier zal nog meer verdieping krijgen. De liefde tussen jullie zal nog sterker worden, doordat je verschillende nieuwe aspecten van het communiceren in kunt zetten in jullie communicatie. Ook het contact tussen jou en andere dieren zal nooit meer hetzelfde zijn :-)

2: De Unieke Besloten Oefengroep Communiceren met Dieren

Dame

Je kunt na de cursus lid worden van onze bijzondere Online Oefengroep. De Oefengroep kent verschillende fora die je na de cursus ondersteunen. Hier kun je terecht voor vragen, advies, maar ook voor leuke weetjes. En het allerleukste is dat er op de Oefengroep tientallen dieren staan van cursisten waarmee je naar hartenlust ervaring kunt opdoen en waar je ook fijne, opbouwende één-op-éen-feedback krijgt op de gesprekken die je met de dieren uit die groep hebt gevoerd. Zo doe je met tal van dieren in een veilige omgeving ervaring op. Ook kun je, nadat je lid bent geworden van de Oefengroep jouw eigen dieren als case plaatsen zodat anderen met jouw dieren kunnen praten waar jij vervolgens zelf feedback op kunt geven. Op de Oefengroep staan talloze honden, katten, paarden, cavia's, hamsters, eenden, varkens, vogels, pauwen etc. etc. waarmee je naar hartenlust ervaring kunt opdoen in het Communiceren met Dieren.

gelukkige cursusgroep

"Van alle groepen en fora waar ik ooit deel van uitgemaakt heb, is de Oefengroep veruit de meest actieve en zeker de meest waardevolle. De sfeer is er fantastisch, iedereen behandelt elkaar met zoveel respect en liefde voor dieren staat voorop."

3: Het bespaart je geld...

dame3Je bespaart naast tijd ook een boel geld. Je hoeft niet zo vaak meer naar de dierenarts. Simpelweg omdat het dier zelf kan vertellen wat het mankeert, hoeft de dierenarts niet eerst op zoek. Je kunt gewoon in contact staan met je dier en vragen wat er scheelt of wat hij/zij anders wil. En daarnaast: aan deze cursus heb je de rest van je leven iets. Dus kun je je vaardigheden ook toepassen op dieren die in de toekomst bij je komen wonen.

4: Je geeft jezelf en je dier het mooiste cadeau dat jullie kunnen krijgen!

cadeautje voor je dierGeef jezelf deze prachtige kans om het aan te leren en je kunt jouw dieren er geen groter plezier mee doen. Eindelijk hoef je je niet meer af te vragen: wat gaat er in dat koppie om? Eindelijk kunnen ze zeggen wat ze voelen, wat ze denken en wat ze ervaren. En zeg nou zelf: Een mooier cadeau kun je ze toch haast niet geven?

Ga jij, net als ruim 1500 voorgangers, de samenwerking met ons aan?

cursusgroep5Als je alles wat je hierboven hebt gezien interessant vindt en ook zelf met dieren wilt communiceren, dan nodig ik je van harte uit om de samenwerking met ons aan te gaan. Je krijgt daarmee toegang tot dé methode, hét stappenplan om zelf met dieren te communiceren.

Nu reserveren: Cursus Communiceren met Dieren ONLINE of LIVE op De Zomerhof Ultieme band met kat - Direct toegang

ONLINE al voor € 29,- per maand (12 termijnen). Je kunt binnen 5 minuten beginnen! LIVE op De Zomerhof in Bathmen (Deventer) al voor € 45,- per maand (12 termijnen)! Cursusdata LIVE CURSUS: JUNI 2017 = VOL LIVE: donderdag 6 en vrijdag 9 juni + donderdag 22 en vrijdag 23 juni 2017 JULI 2017 = VOL LIVE: donderdag 13 en vrijdag 14 juli + donderdag 27 en vrijdag 28 juli 2017 AUGUSTUS 2017 (extra ingelast) LIVE: donderdag 10 en vrijdag 11 augustus + donderdag 24 en vrijdag 25 augustus 2017 Nog 2 plaatsen vrij SEPTEMBER 2017 (extra ingelast) LIVE: donderdag 14 en vrijdag 15 september + donderdag 28 en vrijdag 29 september 2017 Nog 8 plaatsen vrij OKTOBER 2017 = VOL LIVE: donderdag 5 en vrijdag 6 oktober + donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2017 Zij gingen je voor:

Carlette"De cursus is geweldig goed opgebouwd."

De cursus Communiceren met Dieren heb ik kortgeleden afgerond. Het eindresultaat van de cursus was heel erg bijzonder. De hond waarmee ik praatte was een enorme clown, hij was echt heel erg leuk. Tijdens het gesprek trok hij gekke bekken. Het is zo bijzonder dat ik dit letterlijk te zien kreeg. Hij vertelde dat hij enorm dol was op water en dat er een kanaal voor zijn huis is, waar hij vaak met een stok in springt. Tijdens het gesprek merkte ik dat ik iets naar rechts hing. En wat bleek: De hond had een plekje op zijn rug waar zijn mens hem altijd masseerde. Wanneer ze dat deed ging hij helemaal naar rechts hangen. Ook beschreef de hond een heel bijzonder glas in lood werkje in de gang van zijn huis. Het bleek door zijn mens zelf gemaakt. Echt heel erg mooi dat ik dit kon zien door middel van de communicatie met de hond! Carlette Zanting / Zelfstandig ondernemer

"Ik voel me rijk"

Ik zal eerlijk toegeven dat ik in eerste instantie een beetje argwanend was. De Zomerhof was in mijn ogen nogal aanwezig op Facebook enzo. Het kwam toen commercieel op me over. Maar … toch de stoute schoenen aangedaan. En daar ben ik mezelf nog steeds dankbaar voor. Never judge a book by its cover, nietwaar? Ik ben heel erg blij dat ik de cursus online gevolgd heb. Niet alleen blij, maar ook erg gelukkig. Ik voel me rijk. Ik ben stap voor stap meegenomen in het hele proces, waarna ik uiteindelijk zelf met een paard heb gesproken. De tranen biggelden over mijn gezicht toen ik de feedback van de mensen kreeg. Ik had zulke treffende dingen doorgekregen. Ook over haar vriendinnetje, dat een donkerbruine pony was met een kleine bles, op de neus. Ik word er weer helemaal blij van als ik terug denk aan mijn eerste gesprek! Anita

Nicole"Geen hocus pocus maar het bestaat echt."

Wat een supercursus! Heel erg naar uitgekeken en helaas omgevlogen. Veel bijgeleerd en via de verschillende stappen uiteindelijk terecht gekomen in mijn innerlijke werkkamer. Geen hocus pocus, maar het bestaat echt! Veel mooie confrontaties, je komt echt tot je kern. Geweldige plek om te zijn. Superfantastische gewaarwordingen. Hartelijk dank voor alles! Mich Hemerijck / Pedagoge

"De cursus is op het perfecte moment op m'n pad gekomen!"

Na een flinke depressie voel ik me nu gelukkiger en rustiger. Mijn zintuigen nemen nu al veel meer waar! Bijvoorbeeld tijdens de wandelingen met mijn hondje. De wandelingen zijn waardevoller als ooit tevoren! Niet te vergeten: ik mediteer nu dagelijks. Ik wist al wel dat het goed voor me was, maar ik kreeg het niet echt tot uitvoering. Het is nu een heel mooi doel geworden om dit vol te houden. Ik vind het namelijk heel fijn om in mijn eigen omgeving en op mijn tijd met de cursus bezig te zijn! Ik ben heel dankbaar dat de cursus op het perfecte moment op m’n pad is gekomen. Het krijgt van mij een dikke tien! Een deelneemster

18. Helga"Ik tref gelijkgestemden."

Fijne cursus met goede begeleiding. Leuke coaches en in de oefengroep tref ik gelijkgestemden. Ik denk er heel veel aan te hebben in mijn werk met paarden. Eigenlijk weet iedereen die zelf dieren heeft al wel dat dit mogelijk is om met je dieren te praten. Met deze cursus is het nu ook mogelijk om naar je dier te luisteren! Ik raad het iedereen aan. Helga van Gemmert / (paarden)shiatsu therapeut

"De online cursus heeft mij positief en blij verrast!"

Dit is niet mijn eerste cursus dierentolken. Ik heb er eentje in Nederland gevolgd en ook eentje in Amerika. Ik dacht dat ik het ver moest halen 😉 De online cursus van De Zomerhof heeft me positief en blij verrast. Ik heb nog zoveel bijgeleerd, dat ik niet in de voorgaande cursussen had geleerd. Zo ben ik heel blij met alle informatie over aarden en beschermen. Dit heeft me veel vrijheid opgeleverd in mijn dagelijkse leven. Dat heeft niks met communiceren te maken, maar voor mij een duidelijke verrijking! Fleur

Hans"Voor iedereen die aarzelt, zou ik willen zeggen: gun jezelf dit cadeau!"

Geheel blanco en met geringe verwachtingen begonnen aan de cursus. Wat opvalt is dat je je al snel op je gemak voelt. Per oefening groeit je vertrouwen dat je iets bijzonders gaat meemaken. Dat je gaat leren communiceren met dieren. Ik vond de stap-voor-stap-methode erg prettig. Er is voldoende ruimte om alle oefeningen op je in te laten werken. De afsluitende oefening vond ik spannend maar mooi opgebouwd. Voor iedereen die aarzelt 'doe ik het wel of doe ik de cursus niet' zou ik willen zeggen: Gun je dit cadeau! Wees niet bang. It's the heart affraid of breaking, that never learns to dance.' Hans / Thuisbegeleider

"Ik ben voor het eerst in jaren ongelooflijk trots op mezelf"

Helemaal blanco kwam ik binnen… En dus piepbenauwd. Want natuurlijk dacht ik dat ik diegene zou zijn die het niet zo kunnen. Terwijl het toch echt mijn droom was; praten met mijn eigen dieren. Maar, gelukkig, met af en toe een hobbeltje en dus een leuke uitdaging is het ook mij gelukt. Ik ben voor het eerst in jaren ongelooflijk trots op mezelf. En ook een beetje op jullie, omdat jullie al direct in mij geloofden. En in iedereen trouwens. Dankje. Sylvia

"De coaches zijn geweldig, warm en liefdevol aanwezig"

Ik ben nu halverwege de online cursus. Je zou me nu moeten zien typen… ik zit bijna te huppelen. De cursus is voor mij een groot cadeau aan mezelf. Elk moment dat ik zin en tijd heb, kruip ik achter mijn pc om een volgende oefening te doen. De coaches zijn geweldig, warm en liefdevol aanwezig. Dat ik de cursus nu alleen vanuit huis doe, vind ik wonderbaarlijk meevallen. Ik dacht dat ik liever in een groep zou zijn, maar op de een of andere manier is het juist prima voor mij zo. Terwijl ik toch echt een mensenmens ben. Nou, ik hou op met typen, want ik ga nu door met de volgende oefening…. Het creëren van mijn eigen werkkamer. Ik ben heel benieuwd! Weet toch dat jullie me niet teleurstellen. Dieuwke

"Bedankt dat jullie mensen (en mijzelf) leren om écht te luisteren naar dieren"

De cursus heeft me veel gebracht. Het heeft me meer inzicht in mezelf gegeven door de zelfreflectiemogelijkheden die in de cursus zitten. Ook zijn mijn vaardigheden met betrekking tot visualiseren en mediteren vergroot. Ik ben ontzettend blij dat ik de online cursus volg, want je leert ontzettend veel over jezelf. Bedankt dat jullie mensen (en mijzelf) leren om écht te luisteren naar dieren. De cursus en het aangereikte materiaal krijgt van mij gemiddeld een 9! Een deelneemster

"Echt waar voor mijn geld"

Wauw! Wat een goed opgezette cursus heb ik nu aangeschaft. Echt waar voor mijn geld. Natuurlijk moest ik even twee keer nadenken voordat ik hem aanschafte, maar nu weet ik niet meer waarom ik er toen over twijfelde. Hahaha. Nee serieus, het is echt waar voor mijn geld. En dat vind ik belangrijk, vooral omdat ik veel geld uitgeef aan de opvang voor dieren. Dus elke uitgave wordt goed afgewogen. Peter
Nicole

"Wat een aaneenschakelingen van hoogtepunten!"

Dit is een cursus waarin ik mezelf heb kunnen zijn. Volledig zonder terughouden. Er zijn veel kwaliteiten aangeraakt. Ratio heeft plaats gemaakt voor licht / hart en aardse wijsheid met de benen op de grond. Hetgeen ik geleerd heb, heb ik in de praktijk kunnen brengen. De cursus Communiceren met Dieren is een cursus mens zijn. Hartelijk dank voor jullie liefde. Er zijn deuren voor mij open gegaan. Nicole / Eigenaresse trimsalon

"Dankjewel!"

En hier maak ik dus mijn beroep van! Dankjewel! Ik ga mijn eigen praktijk openen. Eerst nog veel ervaring opdoen op de Oefengroep, om vervolgens mijn meisjesdroom waar te maken. Praten met dieren! Ik ga het waarmaken. Tiny

Welk soort mensen volgt nou zo'n cursus? Een paar voorbeelden:

13. vrouwen met beroep aangepast NIEUW

Heel veel van onze cursisten werken met hetzelfde systeem en voeren succesvolle gesprekken met dieren. Sommigen zijn inmiddels zelf als professioneel dierentolk aan de slag! Je zult misschien denken: het klinkt leuk, maar kan echt iedereen het leren? Ik ook? Ja, dat kunnen we je verzekeren, bij ons leert iedereen het communiceren met dieren aan, dus jij ook! Met deze methode kan werkelijk iedereen succesvol met dieren communiceren. Hier is niets zweverigs aan, het is een down-to-earth methode die jou in staat stelt werkelijk met dieren te praten. Waarom zweverig doen als het simpel kan?

En wat leer je tijdens deze Online of Live Cursus Communiceren met Dieren?

 • Via een uitgestippeld traject word je door ons van A naar Z geleid
 • Het boeiende traject waarin je interessante aspecten van jezelf leert kennen waarvan je je niet bewust was, leidt uiteindelijk naar Z - het gesprek met een dier
 • Het pad dat je online volgt wordt opgeluisterd met tientallen filmpjes, bewustwordingsoefeningen, ingesproken meditaties, ervaringen van medecursisten, oefenmateriaal ... teveel om op te noemen
 • Het pad dat je live volgt neemt je mee in een ontdekkingstocht op De Zomerhof
 • Door de oefeningen leer je ontdekken wat je eigen kwaliteiten zijn
 • Je ervaart wat aarden is, beschermen en reinigen. Je gaat in 'een andere materie', je leert wat positieve en negatieve energie is en wat dit onbewust met jou en je dier doet, je leert je eigen voorkeurszintuig herkennen, je wordt je bewust waar je blokkades zitten en waar deze vandaan komen, je leert hoe je jouw eigen blokkades kunt oplossen, je leert wat je ego doet, waar dat ego vandaan komt, hoe je dat ego tijdelijk kunt uitschakelen en je leert nog heel, heel veel meer
 • Je zult ervaren dat niet alleen het communiceren met dieren een feestje is maar dat het pad ernaartoe jou in aanraking brengt met jouw eigen ongekende mogelijkheden
 • Wij nemen je aan de hand mee in deze wondere wereld die misschien wel helemaal nieuw is voor jou. Wij willen dat jij je veilig voelt in de handen van onze coaches, stuk voor stuk doorgewinterd in het geven van de cursus Communiceren met Dieren

Voordelen LIVE Cursus

 • Inclusief koffie, thee, welnesswater, lunch met soep, lekkers etc.
 • Inclusief gratis parkeren
 • De cursuslocatie zit op ca. 5 minuten van de A1
 • Je bevindt je onder gelijkgestemden waardoor je een gevoel van 'thuiskomen' zult ervaren
 • Live één-op-één-contact met de doorgewinterde coach en Systemisch Werker Nathalie Steffens en Telepathie-coach Joke d'Anjou. Dierentolk Mieke Zomer zal ook zo nu en dan aanwezig zijn. Je kunt Mieke vragen stellen, je boek laten signeren of een praatje met haar maken 🙂
 • Verschillende mogelijkheden om in de buurt te overnachten, zoals B&B, camping en hotel.
 • Na de cursus volgt een bijzonder aanbod om ook toegang te krijgen tot de Online Cursus zodat je alle oefeningen nog eens rustig kunt herhalen
 • Je gaat mee in de groepsenergie, in de groepsdynamiek
 • We doen extra oefeningen die niet in de online cursus kunnen zitten
 • Je bent er twee keer twee dagen even helemaal uit
 • Deze vier intense dagen zullen een enorme impact hebben op de rest van je leven. Deze dagen kunnen Life Changing zijn voor jou en voor je dieren
 • Inclusief Bewijs van Deelname

Voordelen ONLINE Cursus

 • Je behoudt maximaal een jaar toegang tot het cursusmateriaal en kunt de oefeningen onbeperkt herhalen
 • Eenvoudig te combineren met je baan, training, andere studie of gezinsleven
 • Je bespaart op overnachtingskosten
 • Het kost je geen reistijd
 • Je kunt de lessen helemaal in je eigen tempo doorlopen
 • Je kunt je eigen lestijden bepalen
 • Het lesmateriaal staat 24/7 tot je beschikking
 • Je kunt maximaal een jaar over de cursus doen
 • Je kunt tussentijds pauzeren als jouw leven onverhoopt in druk vaarwater terecht komt
 • Je hoeft niet af te zeggen als je een keertje niet kunt
 • Je komt niet op een wachtlijst tot er eindelijk een plekje voor je vrij is
 • Je zult geen last ondervinden van het moeten functioneren in een groep
 • Je hoeft je dieren thuis niet alleen te laten
 • Je hoeft geen goede oppas te vinden voor je kinderen
 • Geen ge-emmer met kwetsbare DVD's, alle materiaal blijft veilig online bereikbaar
 • Met wifi zelfs te volgen met je mobiel of tablet (wel onhandiger dan via PC)
 • Het kost je geen vakantiedagen
 • Je kunt deze cursus volgen met jouw geliefde dieren om je heen
 • Je kunt, als je dat zou willen, helemaal anoniem deze cursus volgen
 • Je kunt nu meteen binnen 5 minuten beginnen
 • Je bewijs van deelname krijg je na afloop per post thuis gestuurd
CmD Online
ONLINE € 295 LIVE € 495
Online Cursus Communiceren met Dieren op basis van de 4-daagse live cursus De Brontaal van de Dieren Volledige versie Volledige versie
Aantal uur videomateriaal, inclusief oefeningen, meditaties, theorie en achtergrondinformatie (ca 32 uur cursusbeleving) 10,5 uur 32 uur
Behandeling van de werking van het ego, blokkades, affirmaties (zeer) uitgebreid (zeer) uitgebreid
Lidmaatschap op exclusieve besloten Oefengroep op Moodle (> 150 leden) ter waarde van € 60,- per jaar waarop de cases van tientallen honden, katten, paarden, konijnen staan waarmee je veilig ervaring kunt gaan opdoen je mag betaald lid worden je mag betaald lid worden
Betalen ook mogelijk in 3, 6 of 12 maandelijkse termijnen al voor €29,00 per maand al voor €45,00 per maand
Doorlopend Facebook-lidmaatschap besloten groep Communiceren met Dieren V V
Mogelijkheid tot het opdoen van ervaring in het Communiceren met Dieren V V
Toegang en mogelijkheid tot het rechtstreeks stellen van vragen aan de coaches via de exclusieve ledensite en via de mail 4 tjokvolle dagen, rechtstreeks bij de doorgewinterde coaches
Volledig geïntegreerde Online Workshop Aarden, Beschermen en Reinigen waarin je leert wat energie is, hoe je je af kunt schermen van negatieve energie van mensen en van dieren V V

De voordelen van de Online of Live Cursus Communiceren met Dieren:

 • Een van de (aanwezige) coaches is de award winnende professionele Dierentolk, bekend van TV
 • Je voelt je in goede handen
 • Je krijgt het totale plaatje van hoe je met dieren kunt communiceren
 • Door het enthousiasme van de coaches en van je medecursisten krijg je de smaak te pakken!
 • Honderden en honderden enthousiaste cursisten ging je voor
 • Je hebt eindelijk de kans om echt met dieren te leren praten
 • Omdat iedereen het kan leren, kun jij het ook :-)
 • De cursus is opgezet en wordt gegeven door doorgewinterde professionals. Niet door goedbedoelende amateurs.

Nu reserveren: Cursus Communiceren met Dieren ONLINE of LIVE op De Zomerhof

Cursusdata LIVE CURSUS: JUNI 2017 = VOL LIVE: donderdag 6 en vrijdag 9 juni + donderdag 22 en vrijdag 23 juni 2017 JULI 2017 = VOL LIVE: donderdag 13 en vrijdag 14 juli + donderdag 27 en vrijdag 28 juli 2017 AUGUSTUS 2017 (extra ingelast) LIVE: donderdag 10 en vrijdag 11 augustus + donderdag 24 en vrijdag 25 augustus 2017 Nog 2 plaatsen vrij SEPTEMBER 2017 (extra ingelast) LIVE: donderdag 14 en vrijdag 15 september + donderdag 28 en vrijdag 29 september 2017 Nog 8 plaatsen vrij OKTOBER 2017 = VOL LIVE: donderdag 5 en vrijdag 6 oktober + donderdag 19 en vrijdag 20 oktober 2017 Laat NU je droom in vervulling gaan. Mis deze kans niet.

Ultieme band met kat - Direct toegang

Vragen?

Wil je wel graag de LIVE cursus volgen maar je kunt op geen van de genoemde data? Neem contact met ons op. Wij denken in mogelijkheden.

E-mail: info@dezomerhof.nl 0573 - 462 833