Bewust DierenVriend Event

Bewust DierenVriend Event

Afgelopen zondag stond De Zomerhof met een aantal afgevaardigden op het Bewust DierenVriend Event, waarbij het reduceren van stress bij dieren centraal stond.

Het Bewust DierenVriend Event was een groot succes!

De sportschool was omgebouwd in een gezellige ruimte en verdeeld in allerlei kleine huiskamertjes. Geen saaie standjes dus, maar leuke huiselijke hoekjes waarin alle deelnemers de bezoekers konden ontvangen. 

 

Doordat er lezingen in het midden van de grote zaal werden gehouden, konden de standhouders dit keer ook luisteren naar de interessante verhalen van de sprekers. Wat een geniale opzet. De meest uiteenlopende en waardevolle kennis werd gedeeld. Van veehouderij tot natuurgeneeskundige, van dierentolk tot holistisch dierenarts. Super.

Naast de prachtige lezingen was de mens/dier-opstelling ook een enorm succes. De opstelling mocht ik in een grote tent begeleiden. En, ook daar gold: vol is vol. Op een gegeven moment zag ik uit mijn ooghoek dat er zelfs mensen door de ruiten van de tent aan het kijken en luisteren waren. Tegelijkertijd hadden we in de tent een veilige sfeer voor een ieder gecreëerd, waardoor de opstelling als intens en integer werd ervaren, aldus de deelnemers.

Uiteindelijk mochten we nog even rondkijken in het warme liefdevolle opvanghuis voor jongeren, waar vijf kleine hondjes en een aantal poezen onze harten stalen. Wat een mooie mix.

Moe en voldaan reden we weer naar huis. Wat een mooie dag. Met dank aan organisatrice Emmy Noorlander en vele anderen :-)

Nathalie

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen