Bevestiging aanmelding Terugkomdag

Bevestiging aanmelding Terugkomdag

  Beste cursist(e), Bedankt voor je inschrijving als deelnemer aan de Terugkomdag. Wat ontzettend leuk dat je naar ons toekomt voor de Terugkomdag. We hebben weer een mooie club bij elkaar en we kijken naar je uit.

Aanvang van de dag

Geadviseerd wordt om tussen 08:30 en 08:45 te arriveren. Zodoende kun je nog even rustig een kopje thee/koffie drinken en alvast kennis maken met je medecursisten. We beginnen de dag om 09:00 uur met een korte uitleg en vervolgens heb je de keuze tussen twee stilte-activiteiten: 1) Een wandeling in stilte door het aangrenzende natuurgebied. De deelnemers aan de wandeling lopen helemaal alleen en in stilte volgens de aangegeven route. De wandeling duurt een ca 50 minuten en is echt de moeite waard. 2) Het in stilte uitmesten van het weiland, omringt door de ezeltjes. Vervolgens bieden we de mogelijkheid om op muziek te mediteren.

Groepssamenstelling

Na een uur druppelen de wandelaars langzaam binnen en worden groepjes gevormd. Er zullen deze dag maximaal 15 mensen aanwezig zijn. En je werkt in groepjes van gemiddeld drie personen.

Meebrengen

  • Je bergkristal
  • Je syllabus (met positieve affirmaties)
  • Wandelschoenen of laarzen
  • Pantoffels
  • Foto’s van eigen dieren mee
  • Foto’s van baby’s, peuters en kleuters die je heel goed kent.
  • Misschien heb je zelf een bandje waar je naar luistert voordat je een gesprek aangaat. Breng dit ook mee. 

Eigen dieren

Svp geen eigen dieren meebrengen, wel de foto’s natuurlijk ;-) Ook weer: geen getraumatiseerde dieren, geen overleden dieren, geen dieren die ernstig ziek zijn, geen dieren van derden, etc. Bij twijfel kun je ons altijd raadplegen.

Parkeren (belangrijk!)

Bij de Zomerhof is voldoende parkeergelegenheid mits iedereen de aanwijzingen volgt. Aan de wegkant 50 m links van De Zomerhof staan twee grote dikke eiken. Rijd je wagen tussen deze twee eiken door het dijkje op. De eerstgearriveerde parkeert haar auto bij de vuurton. Elke volgende sluit aan.

Betalen

Deelname aan deze dag vergt een bijdrage van € 35,- per persoon, inclusief koffie, thee, lunch en gebruik van de materialen. Betaling graag bij binnenkomst. Als je uiteindelijk toch niet kunt komen, meld ons dit dan. Dan hoeven we niet op je te wachten.   Wij hebben er heel veel zin in om je weer te zien en kijken naar je uit! Met hartelijke groet, namens het voltallige Zomerhof-team,   Nathalie Steffens en Mieke Zomer