Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Page content

Artikel in de Margriet

margriet1rs

margriet2rsmargriet3rsmargriet4rsmargriet5rsmargriet6rs

Comment Section

14 reacties op “Artikel in de Margriet


Door Sonia op 16 mei 2019

Jullie reacties maken me heel nieuwsgierig naar dit artikel, maar ik kan dit niet lezen. Ik ben blind en de tekst wordt in afbeeldingen weergegeven. Ik gebruik de voice-over op de iPhone en die leest dit niet voor. Het lijkt mij geweldig om met dieren te kunnen communiceren, omdat ik denk dat mensen daar heel veel van kunnen leren. maar ook omdat ik soms bang ben, vooral voor honden als ze bijvoorbeeld tegen me op springen. Het lijkt me fijn om dat te kunnen bespreken, maar ik ben ook benieuwd wat er in ze omgaat. Misschien wil ik dan ook een geleidehond. Ik hoop dat het binnenkort lukt om de cursus te volgen, maar ik ben blij dat ik nu al jullie mails kan lezen.


Door Joke van het Zomerhof-team op 16 mei 2019

Hoi Sonia, wat jammer dat je dit artikel nu niet kunt lezen en wat lief dat je toch de moeite hebt genomen om te reageren! Dapper dat je, ondanks je angst, toch aan een geleidehond denkt. Het zou geweldig zijn als je de cursus een keer zou kunnen volgen. Heel veel plezier in ieder geval met onze mails, fijn dat je die wel lezen kunt!


Door Teunie Leclou op 9 december 2014

Een erg boeiend artikel,behalve met dieren lijkt het me ook erg leuk om met bomen te communiceren.
Als ik mijn hand op een boom leg voel ik altijd veel energie stromen heel fijn gevoel.
warme groet,Teunie


Door Nathalie Steffens op 10 december 2014

Dankje Teunie, wat kan dat een lekker gevoel zijn, hè? Die energie van de boom.
Heb je nog voorkeur voor een bepaalde soort boom? Ik ben benieuwd.
In de cursus werken we veel met eiken.
Warme groet terug!


Door Bernadet op 15 januari 2014

Het blijft heel boeiend om te lezen allemaal, ik ben nu een paar dagen ziek thuis en ben alle mails van jullie aan het doorlezen, dat van die geldboom met takken spreekt mij ook wel aan, wie weet?
Liefs, Bernadet


Door Laura op 16 januari 2014

Hallo Bernadet,
Ten eerste: Beterschap! Hopelijk voel je je snel weer wat prettiger! Maar wat fijn te lezen dat onze mails zo waardeert. Daar doen we het voor 🙂 En we hebben goed nieuws voor je. Er komt nog meer moois en interessants jouw kant op, dus houd je mailbox zeker in de gaten!


Door jolanda op 28 december 2013

Bedankt voor het inscannen van dit artikel. Ik vond het heel boeiend om te lezen, ik hoop dat ik dit zelf ook kan leren. Het lijkt me heerlijk om mijn hond beter te begrijpen.
het telepathisch contact maken lukt me nog steeds niet.

Heel veel liefs van Jolanda


Door Mieke Zomer op 30 december 2013

Dan hebben we goed nieuws voor je, Jolanda: ook jij kunt het leren.
Die garantie kunnen we je na honderden en honderden cursisten die bij ons de cursus hebben gevolgd, inmiddels wel geven.

Fijn dat je het artikel boeiend vindt. Wij waren er erg blij mee. Het heeft het fenomeen Communiceren met Dieren weer bij een groter publiek onder de aandacht gebracht.

Heel veel liefs van Mieke


Door Marianne op 15 december 2013

Ze zeggen, dat de eigenaresse van het legendarische renpaard The Secretariat de avond voor een wedstrijd altijd even alleen was met het paard op stal, een onderonsje met het paard had zo te zeggen. En dit paard won dan ook altijd.


Door Nathalie Steffens op 16 december 2013

Dat kan ik me heel goed voorstellen, Marianne. Zelf hebben wij ook vaak onderonsjes met onze dieren.
Soms om hen op een spannende situatie voor te bereiden, maar soms ook gewoon even om te zeggen dat we zo trots op ze zijn.
Zelf ervaar ik het als een heerlijk intens contact.
Herken jij het zelf, Marianne?


Door Marianne de Zwart op 4 maart 2014

Ik heb het zelf met mijn katten ervaren. Van hen merkte ik, dat ze meer snapten dan ik dacht. Ik leerde van anderen, dat gedachten kracht hebben. Toen heb ik dat uitgeprobeerd op mijn katten en zij reageerden daar op. Toen bleek, dat ik een zeer intens contact met ze had en met ze blijf houden, al wonen ze op één na nu bij andere mensen. Dat verbaasde en verheugde mij. Ik was al gek op dieren, maar dat is nog meer geworden. Ze hebben mij veel geleerd.


Door Laura op 7 maart 2014

Wauw, Marianne, wat een mooie ervaringen voor jou en jouw katten. Wat fijn te horen dat jullie zulk intens contact hebben en houden. Dank je wel voor het delen daarvan.


Door Marian op 6 december 2013

Wat een mooi en interessant artikel! Het maakt me heel nieuwsgierig. Zou ik het ook kunnen…? Eén manier maar om daar achter te komen natuurlijk, maar Sinterklaas heeft ook dit jaar weer geen geldboom afgeleverd..


Door Mieke Zomer op 7 december 2013

Wat leuk Marian dat het je zo nieuwsgierig maakt!
Je kunt je geldboom bij ons ook in drie of zes takken aanleveren 😉 Komt jouw cursus daarmee misschien wat dichterbij?

En of jij het ook zou kunnen?
Daaraan twijfelen wij geen moment !

Plaats een reactie