Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Page content

Anti Spam Beleid

De Zomerhof verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast kan De Zomerhof eigen producten aanbieden via e-mail en via de sites www.dierentolk.nl, www.goedvoormensendier.nl, www.dezomerhof.nl, www.miekezomer.nl.

De Zomerhof heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft, valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

De Zomerhof zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op een van onze mailinglijsten komt te staan.

Comment Section

10 reacties op “Anti Spam Beleid


Door elise.alberts. op 16 augustus 2014

mijn ouders hebben diva. een engelse cocker spaniel. een blouw schimeltje. van laura loeve. ik weet niet of je haar kent laura woont in zeeland. en wij mochten haar hebben diva dus. en het is een lieverdt aandacht heeft ze wel hoor. ik moest er in het begin wel eventjes aan wennen dat ze er was. ze is nu drie en een half denk ik en ze mocht welleens bij mij logeren 2 keer maar liefst..?
en dat was gezelig. woon in amersfoort en begeleid. groet van elise alberts.


Door Nathalie Steffens op 17 augustus 2014

Hai Elise,
Dankje voor je berichtje.
Wat fijn dat Diva ook bij jou mocht logeren! Gezellig hè, een dier bij je? 🙂
Een knuffel voor Diva!


Door Loes van der meer op 20 juli 2014

Ik ben bij een gedragsdeskundige geweest met onze hond maar het werk niet.misschien kan u mij helpen.Door Adelheid Biesen op 27 april 2014

Hallo, ben zeer benieuwd wat ik er kan van bijleren 🙂 hebben 2 honden en 4 poezen, dus zal mijn werk hebben. Ook ben ikzelf spiritueel bezig met de geestenwereld enz, dus een volgende stap om onze diertjes beter nog te begrijpen en aan te voelen. Liefs xxx


Door Nathalie Steffens op 28 april 2014

Hai Adelheid, wat leuk om te lezen. Als je zoveel dieren om je heen hebt, kun je zeker lekker aan de slag.
Heel veel plezier ermee!
Liefs terug 🙂


Door Conny op 24 september 2013

Ik ben reuze benieuwd wat deze cursus voor mij kan betekenen,ik heb momenteel geen huisdier maar ik ben gek op dieren en ik kan het combineren met healen lijkt mij geweldig !!!


Door Mieke Zomer op 15 oktober 2013

Conny, de twee versterken elkaar alleen maar. Fijn dat we je met het communiceren met dieren een stukje op weg mogen helpen.


Door Rianne Maas op 30 juli 2013

Het downloaden van 5 tips om zelf met je dieren te praten lukte niet. Het bleef vastzitten.


Door Mieke Zomer op 30 juli 2013

Dag Rianne,
Fijn dat je reageert. We gaan ze je aanstaande maandag handmatig sturen. Goed?
Groetjes,
Mieke

Plaats een reactie