Onze dierentolk Marjon heeft met jouw dier gesproken. 

Wat is nu de volgende stap?

Napraten na consult

Je hebt het verslag gelezen èn je hebt de dierentolk daarna ook al aan de telefoon gesproken èn toch wil je daarna graag nog een keer contact met haar, om nogmaals na te praten (per mail of via de telefoon) . Die mogelijkheid bieden we je. Binnen Nederland betaal je voor zo een gesprek/mailverkeer met de dierentolk € 25,- incl 21% BTW per kwartier.

Op jouw verzoek belt onze dierentolk jou op elk vast nummer in Nederland.

Mocht je een kwartier niet voldoende vinden, dan kun je een langere tijd bespreken.

Nieuwe vragen aan je dier

Heb je na dit consult opnieuw vragen aan je dier, dan kun je opnieuw een consult aanvragen.

Vervolgconsulten vergen net zo veel tijd als een gewoon consult en daarom kunnen we daarop helaas geen korting verlenen.
Hetzelfde geldt bijvoorbeeld als je bij de dierenarts één of twee honden laat inenten.

Voor beide honden wordt ook hier het volle tarief gerekend.

Een gesprek voor een ander dier van jou?

Wil je nog een ander dier van jou met één van onze dierentolken laten praten? Ook dat doen we graag. Je kunt dan opnieuw een consult aanvragen. Het praten met één van jouw andere dieren vergt net zo veel tijd als het eerste consult met een dier van jou. Daarom kunnen we daarop helaas geen korting verlenen.

Hetzelfde geldt bijvoorbeeld als je bij de dierenarts één of twee honden laat inenten. Voor beide honden wordt het volle tarief gerekend.

Jouw ervaring met onze dierentolk Marjon

Ben je tevreden en wil je jouw ervaring met anderen delen? Daar zullen veel mensen, en niet te vergeten dieren, blij mee zijn. Des te meer dieren we hun stem terug kunnen geven, des te beter.

Schrijf jouw reactie dan op deze plek:
Je kunt hier je ervaring met onze dierentolk Marjon schrijven 

Bach-bloesemconsult incl. mix en gebruiksaanwijzing:

Mogelijk heeft jouw dier zelf aangegeven dat het geholpen kan worden met Bach, mogelijk heeft de dierentolk dit aangegeven. Bij De Zomerhof hebben wij enorme ervaring in het helpen van dieren met Bachbloesems. Bachbloesems zijn 'bloemetjes' in druppelvorm die je dier helpen zich beter in zijn/haar vel te doen zitten. Je kunt hier een Bach-analyse op maat aanvragen.

Ken je iemand in je omgeving die de mix ook wel kan samenstellen (en die ook werkelijk verstand heeft van wat ze met Bach en dieren kan), dan kun je daar ook een mix laten maken.

Halfedelstenen (mineralen-uitwendig):

Veel mensen hebben baat bij de werking van halfedelstenen (mineralen). Dieren hebben dat ook. Mogelijk heeft je dier zelf aangegeven dat het graag een steen wil, mogelijk heeft de dierentolk dit geadviseerd en misschien heb je zelf wel het gevoel dat je dier er baat bij heeft. De door ons meest gebruikte mineralen kun je hier terugvinden.

Natuurlijk kun je bij je plaatselijke edelstenenwinkel ook de werking voor jouw dier laten uittesten.

Blogs

Lees hier verder.
Interessant, ontroerend, indrukwekkend.
Veel leesplezier.

Gratis e-book

Download hier je gratis e-book.
Inclusief geluid- en beeldmateriaal.
Wanneer je deze 5 simpele stappen volgt, leer je de basisbeginselen van het contact maken met jouw dier. 

(Familie)opstellingen

Veel dieren die bij ons wonen, maken onderdeel uit van een roedel, van een kudde of het gezin.

Omdat deze dieren niet per ongeluk op ons pad zijn gekomen maar ons een diepere boodschap hebben te geven (zeker als zij 'problemen' veroorzaken), kun je met een familieopstelling heel snel, vaak binnen anderhalf uur exact zien waarom dit dier zich op deze manier gedraagt en wat je eraan kunt doen.

Ongeacht hoe ernstig de problemen rondom het dier zijn, in een opstelling wordt nooit met een beschuldigende vinger gewezen. Vaak is de persoon helemaal niet op de hoogte van wat het dier allemaal oppikt qua energie. In een opstelling kan dit heel snel glashelder duidelijk worden en kan er actie op worden ondernomen.

Je herkent je dier niet in het verslag?

Helaas, het gebeurt. Ook wij vinden het enorm vervelend, maar het gebeurt wel eens een keer. Neem rechtstreeks contact op met dierentolk Marjon. Wellicht komen jullie er samen al pratende goed uit. Mocht je hierna nog niet tevreden zijn, kun je ook een mailtje sturen aan info@dezomerhof.nl

We kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen.
**
 Bij een dierenarts die de verkeerde diagnose stelt, krijg je je geld niet terug. Bij ons krijg je (na overleg) maximaal de helft terug. Wij maken dat dan aan je over. Het geld dat wij niet terugstorten, beschouwen wij als vergoeding voor alle energie, liefde en kracht die de dierentolk in jouw dier heeft gestoken.
Of wij niet bang zijn dat iedereen zijn geld gaat terugvragen? Nee, het gebeurt zelden dat er geen connectie tot stand komt. Bovendien treedt bij 

misbruik de wet van karma automatisch in werking ;-)