Ervaringen dierentolk | lees hier of het ook iets voor jou kan zijn
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ervaringen Dierentolk

Onder dit bericht Ervaringen Dierentolk vind je de ervaringen die anderen hebben opgedaan toen zij bij ons een consult aanvroegen met hun dier. Dierentolk.nl werkt samen met een zeer select gezelschap dierentolken en wij zijn trots op dit hechte samenwerkingsverband. De dierentolken die wij inschakelen, hebben stuk voor stuk hun opleiding bij De Zomerhof genoten. Onder leiding van systemisch werker Nathalie Steffens en Dierentolk Mieke Zomer.
Wij ervaren ze als integer, betrouwbaar en loyaal, maar het allerbelangrijkste: ze hebben een puur hart voor dieren en voor mensen.  Ze hebben het beste met beide ‘soorten’ voor.

Controleerbare informatie, ook te vinden bij het artikel ‘ervaringen dierentolk’

Verder vinden wij het belangrijk dat onze dierentolken niet alleen de vragen beantwoorden die de mensen bij de dieren stellen, maar ook dat zij met controleerbare feiten komen, informatie die ook afkomstig is van het dier.
Deze controleerbare informatie kan bestaan uit het beschrijven van de woonkamer waar de hond, het konijn of de kat woont tot het nauwkeurig beschrijven van de karakters van de mensen met wie de dieren het meeste contact hebben of het benoemen van de kleur van de voerbak, of die van het sjabrak. Soms vertellen paarden wie naast hen staat op stal, geven katten de beschrijving van de kater van de buren die altijd in hun tuin plast, vertellen honden wie hun beste speelkameraadje is. Het is juist die controleerbare informatie die een consult van een Zomerhof-dierentolk zo waardevol en betrouwbaar maakt.
Lees hier hoe zo’n consult kan verlopen.

Hoeveel ervaring hebben onze dierentolken

Onze dierentolken hebben ruime ervaring in het communiceren met dieren. Tijdens hun opleiding zijn zij lid geweest van onze oefengroep waar zij naar hartelust met tientallen tot honderden dieren ervaring hebben kunnen opdoen. Zo hebben zij de kans gehad te leren praten met heel veel verschillende rassen honden, katten, paarden, pony’s, varkens, konijnen, cavia’s, hamsters, schildpadden, eenden, baardagamen, slangen, kanaries, papegaaien, pauwen, parkieten etc etc.  Jouw dier is dus geen oefenmateriaal. Dat stadium zijn onze dierentolken al lang geleden gepasseerd.

Aanvragen consult dierentolk

Durf jij het aan een dierentolkconsult aan te vragen bij ’s Neerlands bekendste opleider van dierentolken? Vul dan de gegevens in onder Aanvragen Consult.

Ervaringen dierentolk delen

Wil jij jouw ervaring delen met anderen die nog twijfelen of dit allemaal wel echt is? Dan nodigen wij je hierbij van harte uit om je ervaringen te delen. Je helpt er andere mensen en dieren mee. Schrijf dus anoniem of met naam en toenaam. Als jij jouw ervaring maar deelt. Namens de dieren danken wij je met heel ons hart.
Op naar een betere wereld! Bouw jij er ook aan mee?
Scroll helemaal naar beneden, om jouw reactie achter te laten. Onderaan de pagina (dus onder de andere reacties van mensen) zie je een vakje waar je jouw tekst kunt intypen.

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.

Door

Anita

op 6 August 2014

Heb echt heel goede ervaringen met Marjon. Heb haar vele malen gevraagd om me te helpen zelfs met mijn 2 dierbare schatjes die overleden zijn en mijn 2 andere schatjes die nu inmiddels bijna 1 jaar oud zijn. Alles klopte tot op de letter. Werd er echt stil van. Ze is echt FANTASTISCH!! Eerlijk en oprecht iemand dat enorm van dieren houdt. Ze is echt SUPER! En heb enorm veel vertrouwen in haar. Ik raad dit echter aan iedereen aan die meer willen weten wat hun dieren (schatjes) te vertellen hebben en nooit is haar iets te veel. Ik zal haar in de toekomst nog veel om raad vragen. Marjon je bent iemand uit de duizenden en een warm mens dat een plekje in mijn hard heeft Anita

Door

Nathalie Steffens

op 6 August 2014

Wauw, wat een geweldige feedback voor Marjon! Heel erg bedankt Anita, hier zal Marjon haar hart sneller van gaan kloppen :-)

Door

Heleen

op 6 August 2014

Toen Marjon met mijn paard communiceerde, wist ik niet wat me overkwam. Al die ware feiten, al die kloppende informatie. Ik hoopte er natuurlijk wel op, maar helemaal zeker weten deed ik niet. Maar alle twijfel was overbodig. Naast de feiten heeft ze mij en mijn paard zo enorm goed geholpen met alle informatie die ze doorkreeg. Ik kan dit werkelijk iedereen aanraden. Het is een cadeau voor jezelf en voor je dier. Echt waar. Marjon, enorm bedankt. Je hebt me boven verwachting fantastisch geholpen!

Door

Nathalie Steffens

op 7 August 2014

En tjakka, weer prachtige feedback voor 'onze' dierentolk Marjon! Dankje Heleen.

Door

Peter

op 7 August 2014

Marjon heeft bij onze hond Ayla getolkt en in wat er in het gesprek naar voren kwam konden wij ons heel goed vinden en viel de puzzel voor ons in elkaar. We wisten we welke kant we met haar op moesten met betrekking tot cursus en opvoeding. We zijn heel tevreden en kunnen het iedereen aanraden die met bepaalde vragen en problemen zitten. Door Marjon konden wij problemen oplossen en Ayla in de goede richting leiden. Bedankt hiervoor Marjon!

Door

Nathalie Steffens

op 7 August 2014

Dankje Peter, dat je ook de moeite hebt genomen om 'onze' Marjon hier te bedanken! Fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Door

Harrie Henssen

op 12 August 2014

Mevrouw Marjon heeft voor mijn Vader z'n paard een goede vertolking gegeven waar een aantal dingen naar boven kwamen die mijn vader ook herkende en daarin ook wat dingetjes heeft veranderd in de omgang van hetgeen dat Marjon over het paard kon vertellen. Dit gaf opheldering en m'n vader vond het een punt van: dit is toch zo mooi dat iemand dat kan. Marjon heeft hierin goed gehandeld en ook open en eerlijk op papier gezet over hetgeen dat ze kon vertellen over het paard. Ook voor mijzelf kon Marjon over mijn hond Zumba vertellen dat ze heeft meegemaakt als puppy zijnde in Spanje, ik wist dat de hond een bepaalde achtergrond heeft gehad, maar door haar een foto te geven, gaf het voor mij wel een behoorlijke duidelijkheid over Zumba. Ook vind ik het heel erg knap wat Marjon kan als dierentolk zijnde, eerlijk zijn en ook overeenkomend met hetgeen dat ik zelf wist. Ze is echt een zeer goede dierentolk die ik ook erg kan aanbevelen bij andere mensen.

Reactie plaatsen