arrow_drop_up arrow_drop_down

Ervaringen Dierentolk

Onder dit bericht Ervaringen Dierentolk vind je de ervaringen die anderen hebben opgedaan toen zij bij ons een consult aanvroegen met hun dier. Dierentolk.nl werkt samen met een zeer select gezelschap dierentolken en wij zijn trots op dit hechte samenwerkingsverband. De dierentolken die wij inschakelen, hebben stuk voor stuk hun opleiding bij De Zomerhof genoten. Onder leiding van systemisch werker Nathalie Steffens en Dierentolk Mieke Zomer.
Wij ervaren ze als integer, betrouwbaar en loyaal, maar het allerbelangrijkste: ze hebben een puur hart voor dieren en voor mensen.  Ze hebben het beste met beide ‘soorten’ voor.

Controleerbare informatie, ook te vinden bij het artikel ‘ervaringen dierentolk’

Verder vinden wij het belangrijk dat onze dierentolken niet alleen de vragen beantwoorden die de mensen bij de dieren stellen, maar ook dat zij met controleerbare feiten komen, informatie die ook afkomstig is van het dier.
Deze controleerbare informatie kan bestaan uit het beschrijven van de woonkamer waar de hond, het konijn of de kat woont tot het nauwkeurig beschrijven van de karakters van de mensen met wie de dieren het meeste contact hebben of het benoemen van de kleur van de voerbak, of die van het sjabrak. Soms vertellen paarden wie naast hen staat op stal, geven katten de beschrijving van de kater van de buren die altijd in hun tuin plast, vertellen honden wie hun beste speelkameraadje is. Het is juist die controleerbare informatie die een consult van een Zomerhof-dierentolk zo waardevol en betrouwbaar maakt.
Lees hier hoe zo’n consult kan verlopen.

Hoeveel ervaring hebben onze dierentolken

Onze dierentolken hebben ruime ervaring in het communiceren met dieren. Tijdens hun opleiding zijn zij lid geweest van onze oefengroep waar zij naar hartelust met tientallen tot honderden dieren ervaring hebben kunnen opdoen. Zo hebben zij de kans gehad te leren praten met heel veel verschillende rassen honden, katten, paarden, pony’s, varkens, konijnen, cavia’s, hamsters, schildpadden, eenden, baardagamen, slangen, kanaries, papegaaien, pauwen, parkieten etc etc.  Jouw dier is dus geen oefenmateriaal. Dat stadium zijn onze dierentolken al lang geleden gepasseerd.

Aanvragen consult dierentolk

Durf jij het aan een dierentolkconsult aan te vragen bij ’s Neerlands bekendste opleider van dierentolken? Vul dan de gegevens in onder Aanvragen Consult.

Ervaringen dierentolk delen

Wil jij jouw ervaring delen met anderen die nog twijfelen of dit allemaal wel echt is? Dan nodigen wij je hierbij van harte uit om je ervaringen te delen. Je helpt er andere mensen en dieren mee. Schrijf dus anoniem of met naam en toenaam. Als jij jouw ervaring maar deelt. Namens de dieren danken wij je met heel ons hart.
Op naar een betere wereld! Bouw jij er ook aan mee?
Scroll helemaal naar beneden, om jouw reactie achter te laten. Onderaan de pagina (dus onder de andere reacties van mensen) zie je een vakje waar je jouw tekst kunt intypen.

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Anita
Door

Anita

op 6 August 2014

Heb echt heel goede ervaringen met Marjon. Heb haar vele malen gevraagd om me te helpen zelfs met mijn 2 dierbare schatjes die overleden zijn en mijn 2 andere schatjes die nu inmiddels bijna 1 jaar oud zijn. Alles klopte tot op de letter. Werd er echt stil van. Ze is echt FANTASTISCH!! Eerlijk en oprecht iemand dat enorm van dieren houdt. Ze is echt SUPER! En heb enorm veel vertrouwen in haar. Ik raad dit echter aan iedereen aan die meer willen weten wat hun dieren (schatjes) te vertellen hebben en nooit is haar iets te veel. Ik zal haar in de toekomst nog veel om raad vragen. Marjon je bent iemand uit de duizenden en een warm mens dat een plekje in mijn hard heeft Anita

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 6 August 2014

Wauw, wat een geweldige feedback voor Marjon! Heel erg bedankt Anita, hier zal Marjon haar hart sneller van gaan kloppen :-)

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 11 September 2014

Hallo lieve mensen, ik wil toch even reageren op al de lieve woorden die ik van een ieder lees, geweldig. Ik wordt er zowaar stil van. Allemaal heel erg bedankt voor jullie vertrouwen in mij en voor de lieve woorden. Lieve groet, Marjon

Nathalie Steffens
Heleen
Door

Heleen

op 6 August 2014

Toen Marjon met mijn paard communiceerde, wist ik niet wat me overkwam. Al die ware feiten, al die kloppende informatie. Ik hoopte er natuurlijk wel op, maar helemaal zeker weten deed ik niet. Maar alle twijfel was overbodig. Naast de feiten heeft ze mij en mijn paard zo enorm goed geholpen met alle informatie die ze doorkreeg. Ik kan dit werkelijk iedereen aanraden. Het is een cadeau voor jezelf en voor je dier. Echt waar. Marjon, enorm bedankt. Je hebt me boven verwachting fantastisch geholpen!

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 7 August 2014

En tjakka, weer prachtige feedback voor 'onze' dierentolk Marjon! Dankje Heleen.

Peter
Door

Peter

op 7 August 2014

Marjon heeft bij onze hond Ayla getolkt en in wat er in het gesprek naar voren kwam konden wij ons heel goed vinden en viel de puzzel voor ons in elkaar. We wisten we welke kant we met haar op moesten met betrekking tot cursus en opvoeding. We zijn heel tevreden en kunnen het iedereen aanraden die met bepaalde vragen en problemen zitten. Door Marjon konden wij problemen oplossen en Ayla in de goede richting leiden. Bedankt hiervoor Marjon!

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 7 August 2014

Dankje Peter, dat je ook de moeite hebt genomen om 'onze' Marjon hier te bedanken! Fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Harrie Henssen
Door

Harrie Henssen

op 12 August 2014

Mevrouw Marjon heeft voor mijn Vader z'n paard een goede vertolking gegeven waar een aantal dingen naar boven kwamen die mijn vader ook herkende en daarin ook wat dingetjes heeft veranderd in de omgang van hetgeen dat Marjon over het paard kon vertellen. Dit gaf opheldering en m'n vader vond het een punt van: dit is toch zo mooi dat iemand dat kan. Marjon heeft hierin goed gehandeld en ook open en eerlijk op papier gezet over hetgeen dat ze kon vertellen over het paard. Ook voor mijzelf kon Marjon over mijn hond Zumba vertellen dat ze heeft meegemaakt als puppy zijnde in Spanje, ik wist dat de hond een bepaalde achtergrond heeft gehad, maar door haar een foto te geven, gaf het voor mij wel een behoorlijke duidelijkheid over Zumba. Ook vind ik het heel erg knap wat Marjon kan als dierentolk zijnde, eerlijk zijn en ook overeenkomend met hetgeen dat ik zelf wist. Ze is echt een zeer goede dierentolk die ik ook erg kan aanbevelen bij andere mensen.

Nathalie Steffens
Marjon Kunkels-Hermens
Door

Marjon Kunkels-Hermens

op 13 August 2014

Hallo allemaal, Mijn ervaringen met Marjon gaan al een paar jaar terug. Ik heb nogal wat zieke konijnen gehad die met voor het oog onverklaarbare verschijnselen kampten. Marjon was een kennis van me die in Oriflame deed. Later ging ze zich meer bezig houden met tolken, t-touch waardoor de Oriflame verdween. Helaas heb ik al meerder keren gebruik moeten maken van haar diensten. En ik zeg helaas omdat ikzelf en de dierenartsen geen uitweg meer zagen. Marjon heeft me super op weg geholpen en ook de dierenartsen op weg geholpen. Zij vertelde dingen die met het blote ook niet waarneembaar waren maar op een röntgenfoto viel zowel mijn mond als de mond van de dierenartsen open. Wat een superervaring is dat zeg! In heb begin was ik nogal sceptisch maar dat was gauw over. Zelf mijn man geloofde ineens in de 'abracadabra' zoals hij dat in het begin noemde. Ik zou Marjons hulp zeer zeker weer inroepen indien dat nodig is. Ze is eerlijk en oprecht. Je kan wel allerlei dingen zeggen om het baasje niet te krenken maar je moet er iets mee, en met om de hete brij heen draaien help je nog niemand op weg. Ik heb anderen verwezen naar Marjon en er is nog niemand ontevreden over haar geweest. Mensen krijgen informatie waar ze wat mee kunnen. En daar gaat het om. Groetjes Marjon Kunkels-Hermens (groot konijnenliefhebber en dierenvriend in het algemeen)

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 13 August 2014

Beste Marjon, wat heerlijk om te lezen dat jullie zulke fijne ervaringen hebben met Marjon! Heerlijk, je hebt voor een glimlach op onze gezichten gezorgd. Waarvoor dank.

Anoniem
Door

Anoniem

op 14 August 2014

Hoe kwam ik in contact met Marjon? Via een konijnenforum hoorde ik van iemand die gebruik maakte van haar diensten. Ik vond het reuze interessant wat er naar voren kwam over het konijn... Ik aarzelde wel eerst even en ik vond het een beetje eng.. Ik heb Marjon contact laten leggen met een dier van mijn dochter. Daar kwamen dingen naar voren wat Marjon niet kon weten. Daarna heb ik haar een paar keer contact laten leggen met onze hond. Zij zei ook weer dingen die ze niet kon weten en waren ook een of twee dingen bij die niet klopten, maar dat komt zo af en toe voor. Maar wát hebben wij een steun aan de ondersteuning van Marjon. Zij staat ons nog steeds met raad en daad bij bij ons ouwe hondje

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 14 August 2014

Wauw 'anoniem', dat is weer een heerlijk bericht voor Marjon! Dankjewel!

Anoushka
Door

Anoushka

op 18 August 2014

Ik ben bij Marjon terecht gekomen doordat diegene die de T-Touch bij Freedom (mijn hond) deed. Marjon had haar hond ook behandeld. Ik woonde niet in de buurt van Marjon maar in Den Haag dus moest de reading op afstand gebeuren. Toen we Marjon spraken naar het tolken met Freedom vertelde ze ons dingen over Freedom die ze niet kon weten. Ze heeft zelfs meerdere keren met Freedom gesproken het heeft ons veel geholpen om inzicht in onze lieve Freedom te krijgen. We hebben nog steeds contact met Marjon en als we vragen hebben of iets nodig hebben weet ze ook precies wat ik nodig heb. Ze is echt iemand die met haar hart voor dieren werkt en ook niet bang is om te zeggen of we iets verkeerd doen met de hond, ik hou wel van die eerlijkheid van haar. Anoushka & Freedom

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 18 August 2014

Dankje Anoushka, en wat fijn dat je ook zo tevreden bent over Marjon! Liefs voor jou en Freedom :-)

Sanne
Door

Sanne

op 15 February 2017

De dierentolk heeft met onze nieuwe hond gepraat en dat heeft veel duidelijkheid geschept, we weten nu beter wat we hem en wel niet kunnen bieden en kunnen daarin een knop door gaan hakken. Fijn om je dier zo een stem te kunnen geven! Heel bijzonder hoe ze een dier zo accuraat kan weer geven dat je je dier er ook zo in herkent.

Marion Kisters
Door

Marion Kisters

op 22 August 2014

Ik ken Marjon nu een aantal jaren, we gingen vaak samen wandelen met de honden. Na een lange tijd kwam ik erachter dat zij honden en andere dieren deed tolken. In eerste instantie was ik erg sceptisch. Ze zei dat ze ook met overleden dieren kan tolken en daar was ik wel in geïnteresseerd en heb haar dat laten doen. Meer van 'dat zal wel'. Maar toen ik haar verslag terug kreeg stonden daar dingen in die ze niet kon weten. Ik was hier zo van onder de indruk dat ik moest huilen. Ik heb haar meteen daarna gevraagd of zij ook onze honden wou tolken. We wilden weten of ze blij bij ons zijn. 2 jaar geleden werd onze jongste hond heel erg ziek en hebben Marjon gevraagd om haar te tolken, dit heeft ons zeer goed geholpen want nu wisten we hoe we met onze hond moesten omgaan en hoe ze zich voelde. Tot slot hebben we heel veel steun aan Marjon gehad en het is een fijne gedachte om te weten dat er hulp is voor onze dieren als zij zelf niet kunnen speken. En zij hun taal verstaat. Marjon bedankt. Marion Kisters

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 23 August 2014

Prachtig om je ervaring met Marjon hier te kunnen lezen, Marion. Dankje voor je genomen moeite! Lieve groet, Nathalie

Anoniem
Door

Anoniem

op 26 August 2014

Wij zijn meer dan een jaar geleden in contact gekomen met Marjon, toen onze hond Wesley ziek was. De dierenarts kon toen ondanks allerlei onderzoeken niet duidelijk krijgen wat er nu precies aan de hand was. We hebben toen contact opgenomen met Marjon die toen op ons verzoek bij ons thuis geweest is. De manier waarop zij werkt hebben wij en Wesley als zeer prettig ervaren. Marjon heeft weten te vinden wat er met Wesley aan de hand was , waardoor wij de nodige stappen konden ondernemen, en Wesley weer een gezonde jonge hond werd. Ook zijn wij veel over Wesley te weten gekomen, dingen die ons geholpen hebben om op een nog betere manier met hem om te gaan. Conclusie: wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Marjon. Zij neemt de tijd, is adequaat en behandelt dier en mens met respect.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 26 August 2014

Dankje anoniem ;-) Een dikke knuffel voor Wesley. Enne nogmaals bedankt van Marjon!

Debbie
Door

Debbie

op 6 September 2014

Ik heb Marjon leren kennen als een warme, lieve en betrokken vrouw. Niets is haar teveel en altijd staat ze voor je klaar. Toen Chica haar in het echt zag, na een consult per email, herkende ze Marjon direct zonder een woord. Ze heeft mijn Chica meerdere malen geholpen en ze vertelt me dingen over haar die ze gewoon niet weten kan! Ik ben dan ook zeer overtuigd van haar kunnen en zal haar advies en hulp in de toekomst nog vaak gaan vragen. Ze heeft een plekje in ons hart en dat gaat nooit meer over. Een warme, lieve vrouw met hart voor dieren en voor mensen! Kortom: een echt prachtmens en geen enkele twijfel over haar kunnen! Debbie en Chica

Nathalie Steffens
Heleen Mulder
Door

Heleen Mulder

op 9 September 2014

Ik heb hele goede ervaringen met Marjon. Zij heeft veel van mijn konijnen getolkt, en ook vaker dan 1 x want ik had wat traumakonijnen, waar ik mee aan het werk was. Ik ben zeer tevreden over haar, omdat ik weet dat ze naast dat ze goed is, ook tolkt met haar hart. Zo heeft ze mij spontaan geholpen toen mijn Bommel ernstig ziek was, en belangeloos steeds met hem aan het werk is gegaan, de laatste 2 weken van zijn leven. Behalve dus tolken heeft ze hem ook op afstand behandeld. Ik vind dat zo bijzonder van haar, en dat heeft mij diep geraakt en ben ik haar daar altijd dankbaar voor!! Ik raak zelfs emotioneel ervan als ik daar weer aan denk. Dat vind ik heel belangrijk dat een tolk dit ook doet voor een dier, maar ook de mens ... want deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Behalve konijnen heeft ze mij daar ook mee geholpen. Want ik geloof dat een dier je soms ook wat te leren heeft. Dit is mij heel duidelijk geworden. Ik vind Marjon, een mooi warm mens, dat heel betrokken is, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel goede ervaringen met haar heb! Dat is voor mij ook de reden geweest dat ik haar in mijn panel wilde hebben voor mijn eigen e-magazine over konijnen. Ik heb veel vertrouwen in haar als dierentolk én als mens.

Nathalie Steffens
Leanne van der Well
Door

Leanne van der Well

op 6 October 2014

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen over het consult van mijn hond Ventje met dierentolk Marjon Jasker. Lieve mensen, toen ik het verslag las heb ik gehuild van wat ik las. Ik heb zo min mogelijk info gegeven aan Marjon. Zo heb ik ook niet verteld dat hij uit Spanje komt en daar samen verbleef met zijn broertje Macho. Marjon heeft dit aan mij doorgegeven terwijl er absoluut niks van bekend was bij haar. VERBLUFFEND!! Ik heb ontzettend veel baat bij het consult en kijk met hele andere positieve ogen naar mijn hond. Alles wat ze mij vertelde was zo herkenbaar. Dit ga ik zeker nog eens doen. Marjon bedankt! Lieve groet Leanne en Ventje

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 6 October 2014

Dat is toch geweldig hè, Leanne?! Dankje voor het delen. We hopen dat door jouw bericht er ook steeds meer mensen een aanvraag voor een consult bij ons komen doen. Op naar die betere wereld voor dier en mens!

astrid spithoven
Door

astrid spithoven

op 1 February 2015

Op 23 december 2014 reageerde Marjon spontaan op mijn noodkreet over mijn beagle Sam. Hij was enige dagen daarvoor plotseling ziek geworden en moest, na enige dagen behandeling bij de dierenarts, naar de universiteitsdierenkliniek in utrecht voor opname/operatie. Vanaf het eerste kontakt heeft Marjon Sam en ons fantastisch geholpen door ten eerste Sam alles uit te leggen en zo gerust te stellen, en ook ons, als zeer paniekerige "eigenaren" te begeleiden. Geen moeite en tijd was haar teveel, terwijl het ongetwijfeld ook voor haar prive met de feestdagen een drukke tijd moet zijn geweest, maar ze stond altijd voor ons klaar. Met Sam was het kantje boord, galblaas verwijderd, en de dag daarna ook nog een hersenbloeding, maar gelukkig is hij goed hersteld en is weer de eigenwijze beagle van vroeger. Zonder Marjon was het zowel voor Sam als voor ons ongetwijfeld een nog grotere nachtmerrie geworden dan het al was, ze heeft ons er echt doorheen gesleept. Marjon, wij kunnen je niet genoeg bedanken voor alle hulp en adviezen, je bent een redder in nood. liefs, astrid

Laura
Door

Laura

op 4 February 2015

Wauw Astrid, wat geweldig mooi om te lezen. Dank je wel voor het delen. Wat ontzettend fijn te lezen dat Sam weer de eigenwijze beagle van vroeger is! Geniet ervan.

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 11 February 2015

Dank je wel Astrid voor deze bijzonder lieve woorden. Tranen in m'n ogen toen ik het las. Ik ben zo blij dat Sam erbovenop gekomen is. Geniet maar heerlijk van elkaars aanwezigheid Astrid, jullie zijn allen schatten en hebben het zeker verdient. Liefs, Marjon

Anne
Door

Anne

op 13 May 2015

Marjon heeft eerst met 1 paard van me gecommuniceerd. Ik heb niks weggegeven in de manier waarop ik mijn vragen stelde, ik heb geen probleem van te voren beschreven, of ook maar enige achtergrond gegeven. Ze had dus absoluut geen voorkennis. Ik heb haar verslag met kloppend hart gelezen, bizar hoe ze exact de problematiek beschreef en ontwikkeling die zo specifiek was voor dit paard: Marjon beschreef namelijk dat mn merrie onlangs een enorme groei heeft doorgemaakt en eerst door de kudde ahw werd verstoten omdat haar energie niet goed te peilen was voor andere paarden. Dit kwam omdat mijn merrie nooit had geleerd hoe in een kudde te leven doordat ze vrij eenzaam was opgegroeid. En wat Marjon hier beschreef was precíes waarom ik in eerste instantie een keer een consult wilde: mijn merrie kwam voor het eerst in een echte kudde en ookal stelde ze zich onderdanig op in de groep, de anderen bleven superfel naar haar, alsof er iets mis met haar was waardoor ze haar echt wilden afstoten. Andere paarden laag in rang worden normaal wel toegelaten op afstand, maar zij werd resoluut geweerd, ook nog na langere tijd. Het was pas sinds een week dat er plots wat veranderde en het leek alsof de leidende merrie in de kudde haar had 'geadopteerd' en mijn merrie beter in de kudde integreerde. Ik had t gevoel dat mijn merrie het eindelijk beter snapte en zelf een enorme groei doormaakte en meer zelfvertrouwen kreeg. Dit was de situatie toen het consult met Marjon plaatsvond. En het eerste dat Marjon dus noemde in haar verslag was de groei die ze voelde bij mijn merrie die heel recent plaatsvond. WOW! Geen algemeen verhaal dus waar je altijd wel iets goed in hebt (zoals je die bij andere zgn dierentolken wel vaak genoeg tegenkomt) , maar ze raakte echt de kern van wat er gaande was. Ik was zo onder de indruk van hoe treffend en specifiek haar verslag was, dat ik haar heb gevraagd erna ook met mijn 2 andere paarden te communiceren. Ook deze waren voor het grootste deel heel herkenbaar. Sommige dingen kwamen niet 100% overeen, maar ondanks dat ik zelf altijd vrij sceptisch ben en heel kritisch over het hele gedoe rondom praten met dieren etc., wéét ik nu echt de volle 100% zeker dat het kan. En dat ze echt met mijn dieren heeft gesproken en dat de meest relevante dingen voor hen duidelijk naar voren zijn gekomen. Zelf moet je gewoon altijd goed blijven nadenken natuurlijk en niet alles klakkeloos maar aannemen wat een dierentolk je vertelt, maar het meeste van de verslagen was gewoon enorm herkenbaar: je voelt/weet zelf vaak al of het klopt of niet. Ik heb 3 hele diverse paarden en kreeg ook 3 hele verschillende verslagen. Ze wist ook precies te vertellen met wie ik de meeste verbondenheid had, of nou ja, mijn paard had haar verteld over onze diepe band ;) En bij mijn paard die inderdaad in het dagelijkse leven het meest alert is en echt álles ziet, kwamen de meeste details in het verslag voor, heel passend voor dit paard. Zo stond in het verslag zelfs alleen op de laatste letter na het merk van mijn zadel! (en dat is niet een veel voorkomend merk per se). Naast haar geweldige capaciteit als dierentolk is ze ook heel prettig in het contact wat ik heb gehad over de e-mail. Echt het gevoel dat ze de tijd en aandacht voor je heeft en meeleeft met de dieren, die voor haar an sich onbekend zijn, maar waar ze naar mijn idee toch per dier een warm gevoel voor koestert. Dus ik kan niets anders zeggen dan dit ik echt superpositief ben over de hele ervaring en vol lof over Marjon!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 13 May 2015

Hoi Anne, wat heerlijk om over jouw ervaringen met Marjon te lezen. Uiteraard weten wij dat Marjon goed werk levert, maar het is toch altijd fijn om enthousiaste geluiden te horen van mensen die bij haar een consult hebben aangevraagd. Wij zullen de complimenten aan Marjon doorgeven! Hartelijk dank voor je positieve reactie!!

Loes
Door

Loes

op 8 June 2015

Beste Marjon, Dank dat je mijn hond, een Oud Duitse herder zo geholpen hebt! Bij een eerste communicatie heb je exact beschreven wat we moesten doen zodat ze niet meer zou trekken. Tevens zei je waarom ze dat deed. Ik moet je zeggen, het heeft eventjes geduurd voordat ik je boodschap doorhad en de oplossing vond... maar een bekende Belgische gedragstherapeut- Geert Debolster - reikte ons het middel aan waarbij we baat zouden hebben. Echt exact wat je zei. Geen lijn rond haar hals maar een U-line. Zij ziet dit als werkmodus en gaat ervoor. Top! We hebben een fantastische hond maar nu voelt ze zich ongedwongen en genieten we nog meer van elkaar. Na een tijdje werd ons allesje ziek. Dierenarts, speciaal voer, medicatie echt de hele rimram...Helaas het hielp niet. Via jouw tweede gesprek heb je inzichten gegeven hoe we ons moesten opstellen maar dat niet alleen je hebt via healing haar genezen....dit binnen drie dagen. Tot nu toe is ze nog altijd super. Dat is eigenlijk niet alles...door de ziekte van onze schat heb je ons een positieve spiegel voorgezet die ons helpt- mijn partner en ik- om een liefdevolle gebalanceerde relatie te hebben. Echt dank je wel Marjon!!!

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 11 June 2015

Ik heb Marjon gevraagd of ze voor mijn Kat "Tijn" wilde tolken. Van te voren heb ik haar niks verteld. Het was opvallend hoeveel details ze wist te vertellen via Tijn: Mijn kleine huisje, de drukke buurt, mijn woonsituatie, het keffende hondje van de buren en de altijd klussende buren een paar huizen verder.....Ze beschreef zelfs een dierbare vriend die af en toe bij me langs komt. Ik weet nu nog beter hoe ik Tijn kan steunen en hoe ik om moet gaan met 'lastig gedrag' -Tijn zit nu in de pubertijd ;-) -. Ik vind het heel bijzonder dat Marjon dit allemaal via (en met) Tijn helder heeft weten te krijgen en kan haar van harte aanbevelen!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 11 June 2015

Hallo Liesbeth, Wat fijn dat je door het gesprek van Marjon met Tijn meer helderheid hebt gekregen over wat er in hem omgaat. Wij zijn ook heel blij met Marjon! Dank je dat je dit met ons wilde delen.

Joke
Door

Joke

op 14 June 2015

Hoi Mieke en Natalie en Marjon, Ik had jullie hulp gevraagd voor de kat van mijn dochter die erg ziek was. Ik heb de rest aan m'n dochter overgelaten en ik wil toch graag melden dat het erg goed gaat met de kat! Ze heeft een dag of 10 echt op 't randje gezweefd, niets gegeten en via pipet drinken gegeven, maar is er weer helemaal. Ze heeft nog wat aanvallen gehad maar eet weer goed! Laura, m'n dochter heeft contact gehad Marjon. Ook niet te vergeten heeft de poes wietolie gekregen in heel kleine doses, dat hadden we weer uit andere bronnen. Heel erg bedankt voor de snelle liefdevolle reacties. Ik zou er graag meer van willen weten. Geweldig dat jullie dit doorgeven, m'n dochter en ik waren erg blij want veel mensen denken onmiddellijk dat je een dier beter kan laten inslapen. Maar zo werkt dat voor ons niet. Zoals een vriendin met een erg oud ziek incontinent hondje laatst zei: ze heeft op de 7 dagen 5 goede dagen dus waarom zou ik ...? Warme groet, Joke

Noah de Bruijn
Door

Noah de Bruijn

op 20 June 2015

Ik heb Marjon gevraagd om met mijn Bow te praten omdat hij een zeer agressieve tumor op zijn onderkaak had en die moest tot de laatste 3 kiezen geamputeerd worden. Ik had geen andere keus want het groeide te hard. Ik was met hem bezig op de holistische geneeswijzen want kanker is op meerdere manieren te genezen bij mens en dier maar die info word tegen gehouden en onderzoeken geweigerd. (Zie internet en youtube: cancer cures) Ik heb een vriendin die aura's leest en energyhealing doet en ik ben al heel lang een gelovige van dit soort technieken. Dit was wel mijn eerste ervaring met een dierentolk en ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Ik heb op het laatste nippertje pas contact opgenomen (was nog aan het twijfelen en info aan het zoeken over de amputatie) maar werd binnen een paar uur al geholpen. En ze heeft reiki en chakrahealing gedaan. Wel wist ik al veel maar het is toch fijn om te horen dat je er volgens je dier wel goed aan doet. Ik ben blij dat er mensen zoals Marjon bestaan☺ en wil het iedereen aanraden. Marjon; heel erg bedankt voor alles en de lieve groeten van Bo & Noah de Bruijn

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 20 June 2015

Fantastisch Noah! Wij geven je bedankjes en lieve groeten door aan Marjon! Fijn dat je dit hebt gedeeld met ons en heel veel beterschap voor Bo !!

J Sieben
Door

J Sieben

op 23 June 2015

Wij hebben meerdere malen Marjon hulp gevraagd bij verschillende dieren Iedere keer staan we verbaasd van hoe er dingen naar voren komen die echt kloppen En ook ieder verslag is zo mooi en duidelijk opgesteld Wij hebben zoveel steun hieraan gehad ook tijdens de laatste levensfase van onze hond Marjon heeft ons er echt door heen geholpen het was een zware tijd maar zo mooi <3 Echt een aanrader

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 23 June 2015

Wat geweldig! We geven de complimenten door aan Marjon, dank je voor dit mooie bericht!

Esmeralda van der Schild
Door

Esmeralda van der Schild

op 23 June 2015

Via een artikel in het blad vriendin las ik over de zomerhof en gezien ik thuis problemen had met mijn agapornis besloot ik een consult aan te vragen. Het gaat om Bigbird, mijn vogelkind dat ik met pap heb grootgebracht, hij is inmiddels 6 jaar oud. De band tussen Bigbird en mij is heel erg sterk maar Biggie had erg veel last van zijn hormonen, al van heel kleins af aan. Uiteindelijk deed hij weinig anders meer dan op zijn stokken rijden en zijn eigen voeten voeren (het gedrag dat een mannetjesvogel op het nest vertoont naar het vrouwtje toe). Jaren heb ik gezocht naar een oplossing, maar lange tijd was die er niet, tot afgelopen jaar een dierenarts mij vertelde dat ze een experiment deden onder vogels met hormoonproblemen door het inbrengen van een chip die normaal bij honden en katten wordt gebruikt en een deel van de hormoonproductie wegneemt. Ik heb er over nagedacht, onderzoek gedaan en me ingelezen en uiteindelijk besloten dat het de moeite waard was, het leven dat hij nu had was voor hem ook geen doen. De chip is geplaatst en het resultaat was onmiddellijk zichtbaar. Het hormonale gedrag dat hij altijd vertoonde was als sneeuw voor de zon verdwenen, maar Biggie was down, at weinig en ik herkende mijn kleine vriend niet meer terug. Volgens de dierenarts had het tijd nodig, het kon wel een paar maanden duren, maar het zou beter worden. Gelukkig werd het ook beter, ik kreeg steeds meer mijn oude Bigbird terug maar dan zonder zijn probleemgedrag. Ik was heel erg blij! Tot ik een aantal weken geleden merkte dat Biggie zichzelf plukte, eerst op plekken waar het niet direct opviel, maar later ook in zijn nek en rond zijn poten en het werd steeds erger. Volgens de dierenarts moest ik er geen aandacht aan geven en hem afleiden en hem daarvoor belonen. Ik vroeg me af of hij zich niet verveelde, hij vermaakte zich altijd met zijn maffe gedrag, maar nu wist hij misschien niet meer wat hij moest doen om zichzelf bezig te houden. Dat was een van de mogelijkheden, maar er waren er zovele en het bleef giswerk hoe ik hem het beste kon helpen. Op dat moment heb ik besloten om een consult aan te vragen en Marjon heeft dit consult gedaan. Ik heb een aantal vragen opgesteld en hoopte vurig dat Biggie mij antwoorden kon verschaffen via Marjon. Toen ik het verslag las kreeg ik tranen in mn ogen, het was precies Biggie zoals alles beschreven stond! Details van toen hij nog klein was, hoe hij deed, zelfs de beschrijving van zijn eten (Biggie krijgt speciale voeding die niet bij iedereen bekend is als vogelvoer en dus niet voor de hand liggend is) Biggie stelde zich heel snel open voor de communicatie en heeft mij heel veel antwoorden en duidelijkheid verschaft. Hij heeft veel last gehad van de chip, de veranderingen die het in zijn lijfje met zich meebracht daar werd hij misselijk van en dat verklaart waarom hij zo weinig at, ook geestelijk was het allemaal erg verwarrend voor hem en hij was in die periode ook vaak pinnig naar mij toe. Hij had erg last van zijn maag en daarom mocht ik hem niet over zn buikje aaien, dat verklaart een hoop want ik kreeg inderdaad altijd gelijk een knauw als ik er alleen al naar wees. Toen Marjon Biggie vroeg naar de reden van zijn plukgedrag liet Marjon hem weten dat het aanvoelde alsof hij voldoende nieuwe speeltjes kreeg, Biggie glimlachte en zei: Ik zie geen nieuwe speeltjes hoor! Prachtig dit want hij heeft gelijk, ik wissel vaak met oude speeltjes of wissel de speeltjes van mijn andere vogels met die van hem, zo heel vaak krijgt hij dus geen echte nieuwe speeltjes, maar speeltjes die hij al een keer eerder heeft gehad of bij de anderen heeft gezien. Dit is ook de reden van zijn plukken waarschijnlijk want eerder vermaakte hij zich met zn hormonen en nu heeft hij eindelijk de tijd om echt te spelen. Biggie vertelde ook over de spelletjes en kunstjes die ik vroeger vaak met hem deed en dat hij hier zoveel plezier in had. Hij laat mij dus weten dat hij dit mist. Ik vind het zo bijzonder dat er zoveel duidelijk wordt en hij zoveel verteld heeft aan Marjon. Ik had van tevoren bewust helemaal niets over Biggie verteld behalve het probleemgedrag en dat er dan zo een accuraat verslag uitkomt vind ik bewonderenswaardig! Ik heb na het verslag nog telefonisch contact gehad met Marjon en ze was heel erg blij dat de communicatie met Bigbird zo'n succes was. Ook kon ik op deze manier precies vertellen wat alles betekende wat Biggie verteld had, zo vertelde hij over een kokosnoot en dat hij het zo leuk vindt om aan de binnenkant van de schil te schrapen, Biggie heeft nog nooit kokos gegeten, maar hij heeft een kokosnoot met een gat erin in zijn kooi hangen en als hij naar bed gaat doe ik een spelletje met hem, dan tik ik aan de buitenkant van de kokosnoot en zeg ik: Ga maar in je kokosnoot kijken Biggie, en Biggie duikt er dan in en gaat met zn snavel schrapen over de binnenkant waar ik aan de buitenkant tik met mn vinger. Het feit dat hij dat kon vertellen getuigd van hoeveel waarde hij aan dit soort 'kleine' dingen hecht, maar het getuigd ook van een hele goede communicatie tussen Bigbird en Marjon. Ik weet inmiddels dat rood een belangrijke kleur is voor Bigbird en daar ga ik ook zeker wat mee doen, net als met de echte nieuwe speeltjes die ik deze week nog voor hem aan ga schaffen! En sinds twee dagen plukt Biggie minder aan zn veertjes dan daarvoor, het lijkt wel alsof er een last van hem afgevallen is nu hij weet dat alles voor mij duidelijk is en hij het nu los mag laten. Deze ervaring heeft mij, Bigbird en Marjon heel goed gedaan. Marjon, dankjewel dat je me zoveel inzicht hebt gegeven en me hebt geleerd hoe ik met sommige dingen om kan gaan. Ik ben Bigbird zijn je eeuwig dankbaar! Lieve groetjes van mij en een kusje van Biggie!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 23 June 2015

Wauw Esmeralda, wat prachtig dit!! Heel fijn dat je dit met ons wilde delen en we geven het zeker ook aan Marjon door! Lieve groetjes terug en een kus voor Biggie!

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 24 June 2015

Dank je wel Esmeralda, het was een zeer bijzonder gesprek met Bigbird. En het telefonisch contact naderhand vond ook ik zeer prettig. Lieve groet, Marjon. En dikke kus aan Biggie

Kirsten van Wijngaarden
Door

Kirsten van Wijngaarden

op 19 August 2015

Hallo mensen van het zomerhof, Mijn eerste ervaring met een dierentolk was een aantal jaren terug. Mijn geliefde kater was plots overleden en ik kon het niet afsluiten. Wist me totaal geen raad. Gegoogled en zo kwam ik bij Mieke terecht. Het was voor mij heel bijzonder. Hoorde dat mijn kater Lambik een fijn leven heeft gehad en dat hij rust heeft gevonden. Heb geloof ik 2 consulten gehad over Lambik. Ik was er helemaal kapot van maar dankzij de consulten heb ik Lambik los kunnen laten en koester ik Lambik nog steeds. Vorig jaar heb ik een consult aangevraagd (Marjon) voor mijn hond Robin. Robin en ik staan sterk in verbinding met elkaar maar toch blijft het soms een raadsel wat er in dat koppie om gaat. Situaties die ontstaan of veranderen etc. Wat zijn wensen zijn. Wat hij voelt en vindt. Vind ik belangrijk. Daarom neem ik 1x in het jaar contact op met de dierentolk. Het is best verslavend, vandaar 1x in het jaar :-). Ik haal er mijn informatie. Zo mooi om iets te lezen waar niemand eigenlijk iets van af weet. Ik vind jullie echt top. Ga er mee door. Groet Kirsten

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 20 August 2015

Wat lief, Kirsten, dankjewel!! En we gaan er zeker mee door!

Sonja
Door

Sonja

op 25 August 2015

Sinds Marjon met poes Minoes heeft gecommuniceerd is Minoes rustiger in haar gedrag. Ze lijkt zich veel beter te voelen en laat zich hierdoor goed aanhalen en geniet er nu zichtbaar van! voorheen rende ze weg. Marjon's advies over ons gedrag naar Minoes toe was loepzuiver. Het antwoord op de controle vraag was ook duidelijk. Een hele verbetering voor ons allen! dank je wel Marjon!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 26 August 2015

Wat geweldig Sonja! Dank je voor het delen van je ervaringen!

Carmen Ostwald
Door

Carmen Ostwald

op 26 September 2015

Ik heb inmiddels het verslag binnengekregen over mijn kater Beau van dierentolk Marjon. Ik heb het gelezen en mijn mond viel open van verbazing. Ik heb gehuild, gelachen en er was zoooooveeeel herkenning. Het is ongelofelijk wat Marjon allemaal wist te vertellen over Beau wat ze absoluut niet geweten kan hebben. Het klopte gewoon allemaal. Ze heeft écht gecommuniceerd met Beau. Ik kan en ga haar 100% aanraden bij mensen die daar behoefte aan hebben en daar voor open staan. Heb net nog een goed gesprek met haar gehad en wat is ze wijs en spiritueel. Ik werd er zelf ook heel rustig van. Dank je wel Marjon voor al je goede adviezen. Ik merkte na je behandeling van Beau dat hij een stuk rustiger was!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 27 September 2015

Geweldig Carmen, heel fijn dat je dit met ons allen wilde delen!! Veel geluk met Beau!

Anoniem
Door

Anoniem

op 25 October 2015

Bedankt Marjon, voor het verslag van het gesprek dat je gehad hebt met onze overleden kater. Door zijn onverwachte overlijden zaten wij vol met vraagtekens en vol met verdriet. Je beschreef hem precies zoals wij hem kenden, ook hoe hij was in zijn omgeving en hoe hij zich gedroeg naar andere katten in de buurt, wat voor ons aangaf dat je echt in contact met hem bent geweest. Ook beschreef je hoe hij ons tot steun is geweest, wat allemaal zo goed klopte. Het is heel fijn te weten dat het goed met hem gaat. Dat geeft ons rust. Ook om te weten hoe zijn overlijden voor hem voelde en of hij angst en pijn heeft gehad (gelukkig heeft hij geen angst en pijn gehad). Ik wil je heel erg bedanken voor de goede zorgen en je liefdevolle aandacht voor hem en voor ons!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 25 October 2015

Dank je dat je dit met ons wilde delen! En sterkte nog!

Dorenda
Door

Dorenda

op 10 November 2015

Dierentolk Marjon heeft met onze kater gecommuniceerd. En wat is het spannend en leuk om het verslag te lezen! En natuurlijk klopte alles, leuk om zijn karakter die wij zien ook te horen. We gaan aan de slag met de adviezen, natuurlijk hoop ik dat ik over een tijdje kan zeggen dat probleem is opgelost. Ik heb er vertrouwen in. In huis merk al een verandering! Geef jezelf en zeker je dier een cadeau en vraag een gesprek aan! Dank aan Marjon!

Sandra
Door

Sandra

op 17 November 2015

Ik wil je even laten weten dat het zeer goed gaat met Andlangur, mijn ijslander, en met mij. Sinds jouw gesprek voel ik me bevestigd in mijn gevoel en aanpak. Andlangur is een stuk relaxter geworden. De bachbloesems hebben dit proces ondersteund. Hij is opener en dat is nog steeds aan het groeien, speelt meer, komt naar me toe en knuffelt meer. Ook als we samen de weg op gaan is er vooruitgang. Er zijn nog korte momenten van vertwijfeling / verzet, maar hoe relaxter ik ben, hoe eerder hij zich weer weet te herpakken en dan gaat hij gewoon. Ik vertel hem vooral dat hij geweldig is en ik zooooo trots op hem ben en dat alles ok is en dat we dit of dat rondje doen (plaatje in mijn hoofd) en dat we dan weer terugkomen en dat hij nooit meer weg hoeft. Dat werkt. Wilde ik je even laten weten!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 17 November 2015

Dankjewel Sandra voor dit mooie bericht voor Marjon! Dit zal haar zeker goed doen!

Linda
Door

Linda

op 24 November 2015

Onze labrador Treelo van net 4 jaar had een ongelukkig formaat steentje opgegeten welke de dunne darm ernstig beschadigd had. De dierenarts heeft tijdens een operatie een groot deel van de dunne darm weg moeten halen. Twee dagen later ging de gezondheid van Treelo hard achteruit. De artsen wilden hem nog een x opereren en gaven het een kleine kans van slagen. Treelo wees me af, al een paar dagen. Hij had het slecht en wij wilden graag van hem wat informatie die ons kon helpen te beslissen. We hebben een spoedconsult aangevraagd via de Zomerhof en Marjon kwam snel in actie. Ze koppelde in eerste instantie via de telefoon terug. Ze vertelde wat ze ervaarde en dat was precies wat de artsen zeiden wat er aan de hand was. Treelo was ook warrig en zo moe. Linda afstoten? Nee, dat deed hij niet. Ik had een energie bij me, waar hij niet mee om kon gaan. Die hij niet gebruiken kon, omdat hij genoeg had aan zichzelf. Toen ik dat hoorde begreep ik het beter. Ik was zo verdrietig en bang! Mijn man voelde zich rustiger en bij hem voelde hij zich beter. Marjon gaf ook een naar gevoel te hebben in de hartstreek. Voor ons voelde het fijn om de hele situatie vanuit zijn oogpunt te horen. Wij besloten de artsen te laten opereren en zijn bij Treelo gebleven tot hij volledig onder narcose was. Tijdens de operatie kreeg hij een hartstilstand en is overleden. Binnen 6 dagen was zijn lichaam dusdanig verzwakt dat hij het niet aankon. Twee maanden later hebben we Marion gevraagd nog een x met Treelo te praten. Om een boodschap door te geven van mijn zoon en, gewoon ;), nog een x iets van hem te horen. Het terug lezen van het verhaal was enorm emotioneel. Tranen en lachen wisselden elkaar af. De herkenning, het weten, de informatie.....verbluffend! En dan nog het respect en de liefde waarmee Marion dit werk doet. Het is allemaal terug te vinden in het verslag. Heel veel dingen zijn het vertellen waard. Ik pak er eentje uit: Treelo had aangegeven dat ik me met paars moest omringen. Ik wist niet goed wat ik ermee moest....ik had juist alle paarse accessoires voor in huis weggedaan. Eèn paar weken geleden wist ik het ineens, zonder dat ik ermee bezig was. Als we een nieuw hondje in ons gezin op gingen nemen moest het t hondje zijn dat de kleur paars had meegekregen na zijn geboorte (lintje). Op een bijzondere manier vonden we een nestje, helaas al vergeven. Maarrr, ze zou binnen enkele weken nog een nestje krijgen, dus we gingen toch kijken. En wie staat er als enige hondje meteen bij het hekje? Puppy paars! En welk pupje gaat steeds weer naar mijn zoon toe die in de ren zit? Puppy paars! En welke pup blijkt uiteindelijk toch beschikbaar? Puppy paars! Dank je wel, Treelo! En dank je wel, Marjon! Praat je snel met ons wondertje? Linda

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 24 November 2015

Wow, wat bijzonder allemaal, Linda! Verdrietig, emotioneel en prachtig tegelijk! Dank je voor het delen van deze indrukwekkende ervaringen en heel veel geluk met puppy paars!!

Linda
Door

Linda

op 25 November 2015

Dank je wel! Wij weten waar we terecht kunnen als we in de omgang met onze nieuwe rijkdom benieuwd zijn naar zijn kant van de zaak.

Een dierenliefhebster
Door

Een dierenliefhebster

op 19 December 2015

Toen mijn drie katten onderling problemen kregen, heb ik, naast homeopathie voor dieren in te zetten voor hun alledrie (wat goed werkte en hielp en wat ik mensen zeker aan kan raden), ook contact gezocht met de zomerhof voor een dierentolkgesprek. Omdat ik ze naast de homeopathie aan het socialiseren was (nieuw gedrag aan het aanleren) en het iedere keer in de socialisatie op een bepaald punt bleef hangen. Ik was benieuwd naar waarom ze dit gedrag vertoonden. En of ik iets kon doen om te helpen. Dierentolk Marjon heeft deze gesprekken met mijn katten gevoerd en de vragen die ik had aan ze gesteld. Ik vond het heel bijzonder om de gesprekken van Marjon met mijn katten te lezen. Ik kon echt de herkenning erin zien, dus dat ze ook echt met ze had gepraat. Ik ben ze beter gaan begrijpen door deze gesprekken. Ik heb daardoor ook een betere band met ze gekregen. En het punt waar het me om ging werd duidelijker. Ik ben met de informatie van de gesprekken, en de uitleg erover van Marjon en met de tips die ik ervoor van Marjon kreeg, een stuk verder gekomen. Het is nog steeds in beweging. Ik zie dat ze zich prettiger voelen. Ik zie dat de tips van Marjon die ik in praktijk breng goed aanslaan bij mijn katten. Ik ben daar heel blij mee. Ik kan het iedereen aanraden. Ik zie aan de blije snoetjes van mijn katten dat het klopt als je er vervolgens wat mee doet. Hartelijke groetjes aan Marjon, van een dierenliefhebster.

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 19 December 2015

Hallo dierenliefhebster, ik ben zo ontzettend blij dat het steeds beter gaat met de schatten en dat je ook goed aan hun snoetjes kunt zien hoe gelukkig ze zijn nu. Je eigen inspanning hierin speelt uiteraard ook een grote rol, ga zo door dierenliefhebster. Hartelijk dank voor je fijne woorden, Lieve groet, Marjon

Kim
Door

Kim

op 29 January 2016

Jeetje wat een bijzondere en warme ervaring! We waren compleet de weg kwijt met onze hond en wisten niet meer wat te doen, de omgeving vond inslapen gerechtvaardigd, maar daar waren wij zeker nog niet aan toe. En zo kwam na nog een escalatie Marjon op ons pad! Na een mail vanuit wanhoop in de avond, belde Marjon de volgende ochtend al! We zijn zo dankbaar, hebben zoveel waardering en respect voor Marjon! Na het contact tussen Marjon en Bo, is ons veel duidelijk geworden over ons contact met Bo en wat hij mist in ons, in onze omgeving, hoe hij in elkaar steekt en hoe we aan de slag kunnen hiermee. Echt beredeneerd vanuit hem, zijn belang en zijn welzijn. Daarnaast inzicht in wie wij zijn, het spoort aan tot behoorlijk wat zelfreflectie, heel fijn! Confronterend soms, maar zo goed en helpend! Marjon, je eerlijkheid, realistische kijk, kennis, openheid en oprechtheid, zo puur en zo vanuit liefde....Duizendmaal dank namens ons allemaal! We houden je op de hoogte en houden voorlopig nog wel contact over de vorderingen en het contact met Bart. Echt, het dierentolken werkt, ik was er al van overtuigd, dit was enkel een bevestiging hiervan! Dank Marjon! Voor wie je bent en voor wat je doet!

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 1 February 2016

Dank je wel Kim, en dank je wel Bo dat jij op mijn pad bent gekomen. Bo is een zeer bijzondere hond en ik ben ontzettend blij dat jullie hebben willen leren om met deze lieverd om te kunnen gaan. Kim, hartelijk dank voor je lieve woorden, doet me weer goed. Het is zo fijn dieren en hun verzorgers te kunnen helpen. We zullen nog contact hebben met elkaar en dat is fijn.

Irma Hofland
Door

Irma Hofland

op 15 March 2016

Dank je wel Marjon, voor een hartverwarmend consult voor onze middenslag keeshond "Tommy". Tommy komt uit het asiel en zijn allergrootste probleem, was het niet alleen kunnen zijn. Door de communicatie van Marjon met Tommy is het nu duidelijk, dat het niet zozeer verlatingsangst is, maar bezitsdrang. Het consult, het prachtige verslag vol herkenning en bevestiging en de vele tips van Marjon hebben er voor gezorgd, dat Tommy al binnen 2 dagen veel beter alleen kan zijn. Echt super! Een aanrader dus! Groetjes Irma

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 16 March 2016

Dankjewel Irma, voor dit fijne bericht. We geven het aan Marjon door!

Yvonne
Door

Yvonne

op 31 March 2016

Onlangs heb ik de hulp ingeroepen van Marjon. Ik had voor mijn hond een castratie gepland staan en ik voelde me daar heel onzeker over. Marjon heeft mijn hond uitgelegd wat de voor- en nadelen zijn via contact op afstand. Mijn hond heeft toen aangegeven ok te zijn met de ingreep en de effecten daarvan. Dat was voor mij een enorme geruststelling. Op de dag zelf heb ik Marjon als een enorme steun ervaren. Ik vond haar aanpak heel prettig en liefdevol.

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 31 March 2016

Fijn Yvonne, dank je voor deze reactie!

Nathalia
Door

Nathalia

op 19 May 2016

De reading van Marjon van mijn hondje was fantastisch! Zij heeft mij en mijn hondje in veel opzichten geholpen. Zodra het weer nodig is, vraag ik Marjon weer om hulp! In 1 woord geweldig!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 20 May 2016

Heel fijn, Nathalia!! Dankjewel voor dit bericht!

Peggy
Door

Peggy

op 22 May 2016

Wij hebben inmiddels 4 keer een reading door Marjon laten doen, iedere keer zitten we weer vol spanning te wachten wat eruit gaat komen, want Marjon is altijd heel eerlijk naar de eigenaren toe en zal geen doekjes erom heen binden met wat ze gecommuniceerd heeft . Dit vind ik echter persoonlijk alleen maar fijn, het is voor ons als eigenaar juist goed zodat je op dingen kan inspelen waardoor je hond/kat of wat voor dier zich prettiger kan gaan voelen en wij als eigenaar beseffen wat er in zo'n hoofdje omgaat. We zijn alweer vol spanning aan het wachten op de reading die we nu bij Marjon hebben aangevraagd, ben zeer benieuwd wat er gaat uitkomen!

Linda Netten
Door

Linda Netten

op 4 June 2016

Marjon heeft ons erg goed geholpen met een aangelopen poes. Niemand wist waar het thuishoorde. Marjo bracht uitkomst en heeft enorm geholpen.Het huis dat is inmiddels gevonden, met als cadeau 2 mooie kittens. Zonder Marjon was dat nooit gelukt! dank je wel Marjon voor al je hulp!

Marieke
Door

Marieke

op 19 September 2016

Dit is de eerste keer dat Marjon Jasker met mijn kat Kitty heeft gecommuniceerd, en het was heel fijn, voor Kitty en voor mijzelf. Kitty is een heel gevoelige kat, eenkennig, en op het moment van het consult was mijn andere kat Mimi net overleden. Ze had suikerziekte en de laatste weken waren heel intens, ook wat verzorging betreft. Kitty had last van stress en kon haar draai niet vinden. Marjon kreeg veel door en alles klopte als een bus. De andere kat Mimi, trok meer naar Kitty dan andersom, bijvoorbeeld, en ook dat Kitty eenkennig is kwam heel duidelijk door. De rust is inmiddels weergekeerd en Kitty heeft haar draai gevonden. Ik vond het ook heel fijn om door te krijgen dat ze misselijk werd van de pijnstillers, die ik af en toe gaf. Normaal geef ik die nooit, dus ook dit klopte weer. Marjon stelde aan Kitty voor om zich te laten masseren door mij op haar buikje, iets wat ze liever niet heeft, maar wat wel goed helpt bij spanning. Nu laat ze het wel toe, en het werkt goed. Heel erg fijn dus, dat Marjon zo met haar heeft gecommuniceerd!

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 27 September 2016

Hallo Marieke, Jullie hebben een intense tijd meegemaakt en ik ben heel blij dat ik Kitty heb mogen helpen. Fijn te lezen dat ze rust heeft gevonden en zich lekker laat masseren, zal ze vast van genieten nu. Liefs en bedankt, Marjon

Ingrid Meier Nolte
Door

Ingrid Meier Nolte

op 6 October 2016

"Toeval bestaat niet", wordt er wel beweerd, maar dat Marjon op mijn pad kwam op het juiste moment is echt heel bijzonder ! Storm, onze lieve zwarte kater van 12 jaar is door allerlei onduidelijke klachten, waar de dierenarts niets meer mee kon, liefdevol geholpen, d.m.v. meerdere readings van Marjon. Beter wordt hij niet meer, maar begrijpen doen wij elkaar nu steeds beter.Op deze manier kunnen wij de laatste periode van Storm hier op aarde, zo aangenaam mogelijk maken.Lieve goeie krachtige Marjon, waar zou ik staan zonder jouw juiste bevindingen, die je in samenspraak met Storm aan mij duidelijk hebt gemaakt ! Ik ben heel erg dankbaar, dat je op mijn pad bent gekomen. Ik voel me nu niet meer zo machteloos, wanneer Storm zich zo beroerd voelt. Marjon, je bent een geschenk uit de hemel. Lieve groet , Ingrid

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 12 October 2016

Dank je wel Ingrid, zo mooi te mogen zien hoeveel je doet voor de lieve Storm. Zo fijn te weten dat Storm in zijn laatste fase van z'n leven zo liefdevol wordt bijgestaan door jullie. Geniet van deze tijd met Storm. Lieve groet, Marjon

Hetty Dales
Door

Hetty Dales

op 9 October 2016

De dierentolk heeft met onze hond Bo contact gehad en zoals zij Bo beschrijft en onze leef/ woonomgeving klop het als een bus. Ze heeft ons goede tips gegeven waar we zeker meer aan de slag gaan. Bo heeft erge last van verlatingsangst en hopen dat het met haar tips en trics beter zal gaan! Dierentolk....super bedankt.....ongelovig wat jij kan! Lieve groet Hetty

Ingrid Medendorp
Door

Ingrid Medendorp

op 12 October 2016

Wat een prachtige ver"tolk"ing heeft de dierentolk voor Lizzie gedaan. Het heeft ons beide in ons hart geraakt. Het helpt enorm om te weten hoe Lizzie in het leven staat. Ik begrijp nu wat ze nodig heeft en al kan ik dat niet altijd geven, ik kan nu beter rekening houden met haar. En uitleggen waarom iets niet anders kan. Er gaat een wereld voor ons open, waarin we samen onze trauma's helen. Ik wist meteen dat Lizzie bij mij hoorde,maar nu weet ik het nog zekerder. Dank je wel.

Lia
Door

Lia

op 17 October 2016

Marjon heeft met de kater waar ik voor mag zorgen, een bijzonder gesprek gehad. Daarin werd duidelijk dat hij weet en aanvaard dat hij in zijn laatste levensfase zit en dat de dingen die nu bij hem spelen daarbij horen. Heel wijs vond ik dat van hem. Geeft mijzelf ook een stukje rust. Er kwam ook iets grappigs naar voren, want toen Marjon aan hem liet weten dat ik hem een Prachtige lieve kater vond, zei hij; oh ja, dat weet ik wel, want dat zegt ze wel vaker! Verder heb ik goede uitleg gehad over de voeding die ik kan geven zodat er goed gegeten blijft worden. Erg blij mee. Dank voor alle goede zorgen Marjon! Liefs en goeds, Lia

Anoniem
Door

Anoniem

op 9 November 2016

Ik heb onlangs een erg waardevol contact gehad met de dierentolk, over onze verwilderde zwerfkat Sanne. Een bijzondere, lieve, maar ook angstige poes die de laatste maanden ander gedrag liet zien dan wat we gewend waren. De tolk heeft contact met Sanne gehad en wat een waardevolle adviezen en informatie kwam hier uit, ik ben er nog van onder de indruk. Door haar adviezen heb we een aantal dingen anders aan kunnen pakken, waardoor Sanne haar eigen lieve ik weer terug heeft gevonden en veel minder gestrest is, erg fijn om te zien. Dierentolk, ik hoop van harte dat je nog veel mensen en dieren op deze manier kunt helpen, koester je talent hiervoor!

Sparkie
Door

Sparkie

op 14 November 2016

Wauw wauw wauw....ongelooflijk maar waar....wat geweldig wat jij Marjon voor bijzonder gesprek hebt gehad met onze Molly!!! Diep onder de indruk van de spiegels die zij ons (vooral mij:) geeft, heeft ze zo ontzettend veel duidelijk gemaakt hoe wij nu verder met haar kunnen na het extreme voorval waar we met haar mee te maken hebben gehad...alles krijgt nu ineens weer kleur en de beladenheid is als sneeuw voor de zon verdwenen...ontspanning en plezier staan weer op ons dagelijkse "to be" -lijstje...genieten!!! Dit waren we even verloren, maar dankzij het mooie en open gesprek hebben we de knop omgezet!! En geweldig hoe Molly in het leven staat en dit woorden heeft weten te geven aan jou! Ja, precies zoals je zegt: ze is heeeel bijzonder en heeeel wijs!!! We hebben nog veel van elkaar te leren!!! De spiegel die wij voor elkaar zijn is dan ook de meest geweldige leerschool, want ja....wij mensen dragen vaak angsten bij ons, die we veelal onbewust projecteren op onze dieren...niet goed en niet fout, maar schitterende ervaringen die we met elkaar meemaken om van te leren, van te groeien, zodat we allemaal krachtiger in het leven komen te staan, en nog meer kunnen gaan stralen zoals we bedoeld zijn te zijn! Geweldig ook hoe Molly, al voordat jij het aangaf, te kennen gaf dat ze graag, als dat mag, 1 x een nestje wil hebben, en dat haar buurmaatje de vader van haar kindjes moet zijn....echt geweldig, en vooral ook vertederend!!! En super ook dat Molly zelf ook telepatisch contact heeft met 1 van haar broertjes!! Wanneer ik er klaar voor ben, ga ik hier ook zeker verder mee aan de slag met haar om te kijken wat ze er mee wil....zo komen we vanuit een zware bewolking nu weer terug in het licht...beginnen we weer te stralen....omdat jij zo'n prachtig gesprek met Molly hebt gehad!! Wat ben ik blij dat ik Nathalie gevraagd heb wat we konden doen, ik heb zelf namelijk de cursus Communiceren met Dieren Live ook gevolgd begin dit jaar, maar aangezien ikzelf er emotioneel te veel bij betrokken was, kwam Nathalie met het voorstel om jou in te schakelen lieve Marjon....wat ben ik je/zijn wij je ontzettend dankbaar!!! Een engel op aarde om voor mens en dier het allemaal weer in balans te brengen, zodat het iedere dag een beetje lichter om ons allen heen wordt!!! Dank je wel lieverds en hele dikke knuffels van een stralende Molly en haar mensen!!!!

het Zomerhof-team
Door

het Zomerhof-team

op 17 November 2016

Wat een heerlijk bericht van je, Sparkie!! We geven het aan Marjon door. Knuffel van ons voor jou en Molly!

Marjon
Door

Marjon

op 17 November 2016

Sluit me helemaal aan bij hetgeen de Zomerhof schrijft: wat een heerlijk bericht. Wordt er stil van. Ben ontzettend blij dat we dit mogen doen voor de lieverds om ons heen, en dat we hiermee een betere wereld maken. Wat fijn dat Molly zo duidelijk kon zijn zodat jullie nóg meer van elkaar kunnen leren én genieten. Hartelijk dank voor dit fijne bericht, doet me/ons goed. Liefs,

Pien Veldstra
Door

Pien Veldstra

op 19 November 2016

Sinds 11 maanden woont Hylke, mijn Friese Stabij, bij mij. Hylke heeft een beroerd verleden achter de rug. Via een heel bijzondere weg is hij op mijn pad gekomen. Hylke kwam bij me als een zielig hoopje ellende. Hylke is al een stuk gelukkiger dan een klein jaar geleden maar ik voelde dat zijn verleden hem erg dwars zat. Dat uitte zich in extreme verlatingsangst. Hylke is ook erg op mij gefocust. Ik voelde steeds zo'n onrust in hem en daar werd ik ook onrustig en bezorgd van. Wat ben ik blij dat ik door Mieke, Nathalie en Joke in contact ben gebracht met een dierentolk bij De Zomerhof. Zij heeft een uitgebreid gesprek gehad met Hylke en WOW wat een uitkomst! Alles, maar dan ook werkelijk alles wat de tolk aan mij terugkoppelde klopte als een bus! Ze heeft de vinger preciés op de zere plek gelegd. Ik merk aan Hylke dat er iets veranderd is in hem. Hij is rustiger, veel vrolijker en voelt alsof hij opgelucht is. Als we nu lekker gaan wandelen weet hij van gekkigheid niet wat hij moet doen, hij blijft maar springen en rennen. Wat word ik daar gelukkig van! Natuurlijk bestaat het achterliggende probleem nog wel, maar de dierentolk heeft mij handvatten gegeven waarmee Hylke en ik verder kunnen. Ik voel dit als een verrijking, de tolk heeft Hylke en mij dichter bij elkaar gebracht. Er is meer begrip, rust en vertrouwen! Dankjewel dierentolk, je bent een kanjer!

Hetty van der Well
Door

Hetty van der Well

op 16 December 2016

Vandaag kreeg ik het verslag van de dierentolk, van haar 'gesprek' met mijn kater Salomé. En het was spot-on! "Alsof Salomé een wijze oude ziel is en hij zijn naam daar heel goed bij vindt passen." Ik heb al mijn hele leven katten (meerdere tegelijk) maar hij is van een speciaal kaliber. Dat ze hem zo goed heeft gesnapt en dat ook heeft weten te verwoorden geeft aan dat de dierentolk ook van een goed kaliber is! :-) Halverwege het verslag geeft hij aan dat het niet nodig is voor mij om info over de omgeving te verschaffen omdat ik zo ook al duidelijk heb dat het klopt. Al bij de 1e alinea moest ik al enorm lachen om de treffende bewoording. Het klopt allemaal als een bus en ik vind het heel mooi dat de liefde en waardering voor het dier er zo vanaf spat. Heel erg bedankt tolk en team Zomerhof! Het kan zomaar zijn dat ik nog een keer terugkom voor Caresse. Misschien lukt één van jullie wél wat Salomé niet bij haar voor elkaar krijgt. :-)

Joke van het Zomerhof-team
Door

Joke van het Zomerhof-team

op 18 December 2016

Dankjewel Hetty, voor je lieve, enthousiaste reactie! We geven het doorgeven!

Linda Pieters
Door

Linda Pieters

op 5 January 2017

Wat een ongelooflijk mooi bericht kreeg ik vanmiddag van jullie dierentolk...nadat ze onze lieve Tony had gesproken. Tony is nog maar net bij ons en merkten een sterke behoefte aan rust en vertrouwen. Ben diep geroerd door het gesprek wat de dierentolk met Tony had....waarin hij laat zien waarom het zo moeilijk voor em is om weer vertrouwen te hebben. Hij wil het echter wel heel graag...maar heeft daarin zijn eigen tempo nodig....en dat begrijp ik helemaal. Heel fijn dat de dierentolk zoveel extra vragen heeft gesteld..die ons echt helpen te zien wat ie nodig zou hebben....wat ie fijn vindt. Zelfs dat van die lange wandelingen begrijp ik helemaal. Gaan we meteen rekening mee houden. Wat fijn om zo in gesprek te kunnen zijn..echt een rijkdom om je lieve dier zo te leren begrijpen. Dank ....ik kom zeker nog bij je terug met nog wat andere vragen! Liefs, Linda

Jacqueline J.E. van Duijn-Koppen
Door

Jacqueline J.E. van Duijn-Koppen

op 16 January 2017

Zojuist het verslag van mijn Sage ontvangen, er stonden veel pakkende dingen in zoals bv het weggaan van een man, onze reu en het beste maatje van Sage is vorig jaar om deze tijd overleden...heel onverwacht en heel schokkend waardoor mn meiske compleet de weg kwijt was (en wij ook) het feit dat zij er nog niet echt over wilde communiceren snap ik donders goed, het is een super gevoelshondje. Ook het ontvallen van onze oude bassetdame heeft daar vlak voor plaats gevonden zodat we ongewild nogal wat afscheid hebben moeten nemen. Treffend dat je het over een misgeboorte had, vlak voor het plotseling wegvallen van Yari de reu was sage door hem gedekt en was ze zwanger, echter kort na het overlijden hebben we een controleecho gemaakt en was helaas het nest geheel geresorbeert. Nu een paar maanden geleden is zij inmiddels wel voor het eerst moeder geworden van...een tweeling!!!! zoals je ook schreef. De onrust kan ik wel plaatsen, zij heeft ineens een andere plek in de roedel, neemt het van Joy (de onzekere hond) over en dat kost haar best energie en geeft wat gewicht op haar schouders, maar zoals je ook schreef het is een pracht meid die sterk genoeg is en zeker genoeg. We gaan weer lekker samen trainen en groeien in onze nieuwe roedel, met inmiddels een nieuwe kerel in ons midden die haar aanbid maar ook heel stabiel en rustig is, voor mijn gevoel groeien ze steeds meer naar elkaar toe, al mag hij nog steeds niet op de heilige plek van Yari liggen van Sage. Zelf ben ik ook druk in ontwikkeling bij Dogswork en dat zal ook Sage zeker merken aan alles, we hebben samen met de anderen nog zoveel te leren, maar dat gaat gepaard met veel liefde en veel plezier. Ik heb de volle overtuiging dat we er samen komen, zeker als ik weet dat mijn meiske weet dat ze een heel speciaal plekkie in mijn hart heeft. Oja en mn knie...grappig, ze begint altijd als ik opsta te blaffen, niet lang maar meer zo van he', iedereen ff opletten ze gaat staan, daarmee is ze begonnen sinds ik mijn 2de nieuwe knie kreeg, inderdaad het doet geen pijn het opstaan maar leverd soms wat stijfheid op... Dank je wel voor het prachtige verslag, en mocht ik vragen hebben dan zal ik zeker bij je terug komen.

Ilse
Door

Ilse

op 16 January 2017

Marjon, dank je wel voor het gesprek dat je met onze Kayla hebt gehad. We konden daadwerkelijk aan haar zien dat je met haar communiceerde. Bijzonder om dat mee te maken! We hebben op deze manier via jou een kijkje in Kayla's gedachten gekregen en het heeft ons goed gedaan. Ze heeft via jou kunnen vertellen wat ze aan ons kwijt wilde. Het verleden en heden kwamen aan bod; bekende situaties, soms ook onbekende, mooie herinneringen, karaktereigenschappen van haar en wat voor ons heel erg belangrijk was, haar gezondheid. Het is fijn dat ze zelf heeft kunnen aangeven wat ze voelt, zonder dat wij het voor haar hebben ingevuld. Het leert ons dat, hoe wij dingen ervaren niet hetzelfde is voor een dier en we soms beter kunnen kiezen om los te laten en te accepteren dat dingen gaan zoals ze gaan. We krijgen nu eenmaal niet overal een antwoord op en misschien moeten we dat ook niet willen. Kortom ook een leerschool voor onszelf. Een bijzondere ervaring die we iedereen met een dier in zijn/haar leven kunnen aanraden. Je komt nog dichter bij je dier te staan en je kunt er veel van leren. Je ziet de wereld even door andere ogen.

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 18 January 2017

Bijzonder is het inderdaad dat je ook merkte aan Kayla dat ze aan het communiceren was. Dank je wel voor je reactie. Dikke knuffel, Marjon

Diana
Door

Diana

op 7 February 2017

Van jullie dierentolk een heel mooi verslag ontvangen over onze overleden Poes. Onze lieve Poes was erg ziek en je vraagt je dan af hoe ze zich voelt en daarom een consult aangevraagd van een dierentolk, echter we hebben zeer snel daarna besloten om haar in te laten slapen omdat ze aan het uitdrogen was en niet meer kon drinken door een tumor in haar keel. We hebben even gewacht om Poes rustig over te laten gaan maar toch besloten om het consult door te laten gaan en daar zijn we zeer blij mee. Het uitgebreide verslag heeft ons goed gedaan, ik had niet gezegd waar Poes aan overleden was maar het klopte precies, toen de dierentolk met Poes ging communiceren kreeg ze erge dorst en dat ze geen pijn had maar dat het erg oncomfortabel voelde. Dat we haar op de goede hadden laten inslapen en hoe ze haar leven bij ons ervaren heeft. Heel herkenbaar en een hele fijne afronding van het leven van Poes op deze aarde. Heel waardevol voor ons, dank je wel ! Lieve groet Diana.

Marije
Door

Marije

op 8 February 2017

Ik heb een ontzettend mooi verslag mogen ontvangen van jullie dierentolk. Ze heeft contact gehad met mijn kat. En ik was ontroerd wat ze mij terug gaf. Er waren zulke Mooie dingen die ik net nodig had en met deze ervaring kan ik verder. Zodat ik mijn huisdier zo blij mogelijk kan maken. Ik kreeg antwoorden op vragen waar ik al heel lang mee rond liep. Ook nadat ze contact maakte met keesje, is mijn contact met mijn kat heel erg veranderd. Ze is veel aanhankelijker als of ze me wil ik bedanken.

Sandra en Desirée
Door

Sandra en Desirée

op 23 March 2017

Omdat onze hond Maxi op haar oude dag is aangekomen en we graag wilden weten of we iets meer voor haar konden doen hadden we een consult bij Marjon aangevraagd. We kregen een voor ons bijzonder verslag waar we zelf alles een beetje een plek kunnen gaan geven. Ook de reis door het lichaam was zeer waardevol. Onze hond zal niet snel haar pijn laten merken. Het is vreselijk als je als verzorger machteloos toe moet kijken of het wel goed gaat met je hond. Marjon heeft naast een aantal goeie tips onze hond ook behandeld. We konden ook echt merken dat ze beter in haar vel zat. Al met al vonden we het heel bijzonder hoe Marjon ons een zo treffend beeld van de hond kon geven. We kunnen het iedereen aanraden!

Helen
Door

Helen

op 7 May 2017

Het verslag van Marjon over ons bokkende geitje heeft me zeer ontroerd. Details over haar leefomgeving die ik niet zelf had doorgegeven klopten, en de informatie over haar gevoelens en gedrag waren erg verhelderend. Ook als je zelf al vermoedens hebt over waarom een dier zich op een bepaalde manier gedraagt en welke kant het uiteindelijk het beste op kan gaan is het - doordat je het zelf niet met het dier kunt overleggen en bespreken - prettig als je daar bevestiging in kunt krijgen. Je kunt er er namelijk ook naast zitten en sommige keuzes zijn nu eenmaal onomkeerbaar. Dankjewel Marjon.

Helga Fidder
Door

Helga Fidder

op 29 April 2018

Omdat we onze oude hond Luka graag liefdevol en verstandig willen begeleiden op het eind van zijn leven , hebben we een consult aangevraagd. Marjon heeft met onze oude hond Luka gecommuniceerd en wat kregen we een ontroerend en indrukwekkend verslag! Werkelijk alles klopt, tot kleine details aan toe. Het geeft ons veel handvatten om hem in deze laatste fase liefdevol te begeleiden en hem te geven wat hij nodig heeft zodat hij rustig kan zijn. We weten nu ook precies waar hij het meeste last van heeft en waar we dus iets aan konden doen, namelijk zijn onrust omdat hij niet meer de volledige controle heeft over alles. Vanaf de eerste dag van het consult was het al merkbaar. Wij zijn diep onder de indruk en raden het iedereen aan. Marjon, bedankt , ook voor je liefdevolle benadering van Luka! Helga

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 30 April 2018

Dank je wel Helga, zo fijn dat ik heb mogen helpen. Gelukkig dat jullie aan Luka merken dat hij al vanaf de eerste dag er baat bij heeft. Liefdevolle groet, Marjon

Vera
Door

Vera

op 8 June 2018

Beste Mieke en Nathalie, Ik wil jullie graag eerst even vertellen hoe geweldig blij ik ben dat ik De Zomerhof heb leren kennen. Ik ben nu wel al een tijdje bezig met de online cursus Communiceren met dieren (een maand of 2, denk ik) gewoon op mijn eigen tempo. Het voelt heerlijk telkens weer de oefeningen en de informatie rustig te kunnen verwerken. Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Heel tof! 👍 Omdat ik zelf nog niet klaar ben om echt met dieren te communiceren heb ik afgelopen weekend een spoedconsult aangevraagd voor een ‘Reis door het lichaam’ van onze 16 jaar oude kater Tuurke. Tuurke is al een tijdje ziek, maar zondag kreeg ik ineens een heel slecht gevoel. Het ging echt niet goed met hem en ik wist instinctief dat ik meer informatie over zijn toestand nodig had alvorens voor de zoveelste keer naar de dierenarts te rijden. Op maandagmorgen heeft Marjon mij gecontacteerd en ze heeft diezelfde namiddag met Tuurke gewerkt. Ik heb een zeer uitvoerig en duidelijk verslag ontvangen. Er stond zoveel informatie in over alles wat in het lichaam van Tuurke fout loopt, dat ik de het hele verhaal gewoon meegenomen heb naar de dierenarts en haar dit heb voorgelegd. Zij heeft elke aanwijzing in het verslag meegenomen in haar onderzoek en alles wat Marjon in haar ‘reis’ had waargenomen werd bevestigd. Dit heeft als resultaat dat de dierenarts nu veel gerichter kan werken met medicatie. We zijn nu nog geen 24 uur later en er is al verbetering merkbaar. Maar dat komt uiteraard niet alleen door de medicatie, Marjon heeft tijdens het consult Tuurke ook daar waar ze kon energetisch behandeld en mij tips gegeven over wat ik zelf nog kan doen. Tuurke was gisteren al levendiger en hij hoorde mij de kamer binnenkomen, al was zijn gehoor door een oorontsteking de laatste weken praktisch helemaal weggevallen. Veel liefs, Vera

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 8 June 2018

Hallo Vera, Wat ben ik blij te lezen dat het zoveel beter gaat met Tuurke. Waar ik ook ontzettend blij mee ben is het feit dat jullie dierenarts open staat voor het kunnen communiceren met dieren. Lieve groet, Marjon

Marijke
Door

Marijke

op 19 June 2018

Lieve Marjon, jouw verslag van het gesprek dat je hebt gehad met onze Abessijn Bennie heeft me diep ontroerd door alle dingen die je over hem vertelde. Bennie zijn gedrag is zo veranderd. Hij is nog steeds een echte jager en een echte Abessijn. Enorm nieuwsgierig en heel ongeduldig. Maar hij laat nu de vogelkastjes met rust en hij bracht maar liefst 7 muizen thuis in een week tijd. Dit heeft hij nog nooit gedaan. Hij wilde ons laten zien dat hij geen vogeltjes meer pakt. Hier is hij nu ook mee gestopt en we hebben geen prooien meer gezien. We zijn hier heel blij mee en we zijn je heel dankbaar. Lieve groetjes Marijke

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 21 June 2018

Hallo Marijke, doet me deugd dat Bennie zijn vertier nu ergens anders in heeft gevonden en de prooidiertjes, vooral de jonge vogeltjes die uit proberen te vliegen, nu met rust kan en wilt laten. Stoere Bennie. Warme groet, Marjon

Emy en Ron
Door

Emy en Ron

op 26 June 2018

Toen wij het verslag van Marjon kregen konden we veel dingen niet plaatsen. Marjon had zelf ook al het idee dat zij had mogen werken op blokkades uit het vorige leven van onze hond Spot. Omdat het zo'n uitzonderlijke sessie was stelde Marjon voor om Spot later zonder extra kosten nogmaals te behandelen voor de trauma's in zijn huidige leven. Geweldig dat ze dat wilde doen. De eerste sessie en de Bach bloesem hebben al voor heel veel verbetering gezorgd. Vandaag kregen wij het verslag van de tweede sessie. Dat klopte helemaal. Heel veel waardevolle tips gekregen om Spot verder te ondersteunen. Daar zijn wij heel blij mee. Heel erg bedankt, Marjon!

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 27 June 2018

Hallo Emy en Ron, dat blokkades uit een vorig leven nog zo'n invloed kan/kunnen hebben op het leven van nu was bij Spot zo duidelijk, bijzonder wel. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik zowel de trauma's uit zijn vorige leven en van nu heb mogen behandelen. Dank je wel voor jullie vertrouwen. Ik wens Spot en jullie een heerlijke ontspannen tijd toe. Liefs, Marjon

Simone
Door

Simone

op 23 August 2018

Door het overlijden van mijn lieve kat Kimba heb ik veel pijn ervaren. Om dit een plekje te kunnen geven heb ik contact gezocht met een dierentolk, met Marjon. Nadat ik het verslag heb ontvangen was ik uiterst verrast over de dingen die mijn kat over zijn leven bij ons vertelde. Zoveel dingen waren te herkennen zelfs tot aan de kleinste details. Hoe bestaat het... Wat een wonderbaarlijke ervaring. Daardoor kon ik het gemis beter een plekje geven, ben ontzettend dankbaar dat Marjon ons zo uitzonderlijk goed heeft geholpen. Ook als we nog vragen hadden nadat wij het verslag hadden ontvangen, heeft zij deze zeer snel en uitgebreid beantwoord. Wat een mooi cadeau voor ons en wij zullen deze herinneringen aan onze lieve Kimba voor altijd in ons hart houden. Marjon ontzettend bedankt en ik hoop dat je nog heel veel mensen en vooral hun lieverds kunt helpen met je uitzonderlijke gave! FIJN DAT ER MENSEN ZIJN ZOALS JIJ!

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 25 August 2018

Dank je wel Simone. Ook ik ben zo blij dat ik jullie heb kunnen en mogen helpen. Warme groet, Marjon

mickey
Door

mickey

op 26 August 2018

ik blijf de mail kezen van marjon over mijn franse bulletje mickey, het is ongelooflijk wat zij ontvangen heeft, ik zal 1 voorbeeld bd vele noemen wat zij echt niet kan weten... ik had tegen mam van mij ooit gezegd dat als ooit iets met mickey zou gebeuren dat je mij zou kunnen opvegen! en geloof het of niet, precies dit heeft mickey tegen marjon gezegd, het heeft me enorm rust gegeven wat marjon eruit gehaald heeft op zo enorm veel gebieden dat ik alleen maar kan zeggen DOEN ...STEL NIET UIT dit is zoiets moois dat kan ik niet verwoorden liefs mickey en han

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 27 August 2018

Hallo Han, lieve Mickey, Mickey vond het communiceren fijn, dat merkte ik goed. Ze heeft goed geholpen en daar ben ik heel blij om. Lieve groet, Marjon

Carla
Door

Carla

op 6 January 2019

Het overlijden van onze lieve poes Bithiah was heel onwerkelijk voor mij en vrij plotseling.We waren op vakantie toen de buurvrouw die haar verzorgde belde dat ze haar naar de dierenarts had gebracht en de dag erna is ze al gestorven. Ik heb toen contact gezocht met Marjon omdat ik het geen plaats kon geven en veel verdriet had. Zij beschreef het karakter van Bithiah precies, lief sterk en met veel zelfvertrouwen een geboren leidster. Ook gaf ze aan dat Bithiah vertelde dat het toch wel haar tijd was om de aarde te verlaten alhoewel ik het gevoel blijf houden dat het niet zo had mogen zijn. Ik kon geen afscheid van haar nemen zag de 10 mooie jaren niet die we samen gehad hebben. Ik was zo met mijn verdriet bezig dat ik bang was om Mozes, onze kater die 10 jaar geleden samen met Bithiah als kitten bij ons kwam te belasten. Het advies van Marjon om ter ondersteuning van het rouwproces samen bach bloesem te nemen heb ik ter harte genomen. Ook met Mozes heeft Marjon een gesprek gehad, grappig genoeg benoemde hij het kleedje waar Bithiah altijd onder lag en dat nog op ons bed in de slaapkamer ligt. Hij mist Bithiah ook en samen hadden ze een sterke band. Ik kan nu dankzij de adviezen van Marjon langzaam aan Mozes de ruimte geven en mijn verdriet er laten zijn. We gaan de bach bloesem van Marjon gebruiken ter ondersteuning van het rouwproces. Ook heel fijn dat n.a.v. vragen op de mail ik nog antwoorden van Marion krijg waar ik mee verder kan. Marjon ontzettend bedankt voor je hulp ook namens Mozes, fijn dat er deze mogelijkheid is om hulp te krijgen bij het verwerken van mijn verlies van onze lieve Bithiah. Groetjes Carla

Marieke
Door

Marieke

op 27 March 2019

Wauw wat fijn! We hebben nu 3 a 4 maanden een hond, een herplaatser, waarvan we dus niet precies wisten wat er allemaal gebeurd is in zijn leven. In februari is hij 2 jaar oud geworden en we merkten af en toe dat hij wat apart reageerde. Ook heeft hij een andere hond aangevallen, wat voor ons toch vrij heftig was. Toen hebben we besloten om een dierentolk in te schakelen, Marjon. Ze heeft een fijn gesprek gehad met onze Sjap en er zijn ons heel veel dingen duidelijk geworden. Ook zijn er een aantal dingen benoemd, waarvan we inderdaad weten dat dit in zijn leven heeft plaatsgevonden. Heel bijzonder. Door de informatie zijn er flink wat kwartjes gevallen. Op deze manier kunnen wij hem veel beter ondersteunen om de wereld te begrijpen, om een fijne plek in deze wereld te krijgen, waarin hij gerespecteerd word en waarin hij andere kan respecteren. We hebben fijne handvaten gekregen! Hiermee kunnen we samen aan de slag en ik merk nu al (3 dagen later) dat hij zich prettiger voelt. Hij heeft ook echt de tijd nodig om het verleden los te laten, deze krijgt hij en we respecteren dat. Ook ik heb achteraf nog verschillende vragen gesteld aan Marjon, ze reageert hier fijn op en denkt graag mee. Op dit moment ligt hij heel tevreden half op mijn schoot, ik denk dat hij zich steeds beter thuis voelt. Zeker een aanrader

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 31 March 2019

Hallo Marieke, dank je wel dat ik met Sjap mocht communiceren zodat hij zijn kant van het verhaal duidelijk kon maken. Zó fijn te lezen dat hierdoor flink wat kwartjes zijn gevallen, en wat ik nóg fijner vind, voor zowel jullie als voor Sjap, dat er al verandering merkbaar is. Het is een lieverd en jullie zullen nog vele mooie momenten samen beleven. Nu hij begrepen wordt kan hij zich ook thuis gaan voelen. Ik prijs jullie voor het doorzettingsvermogen en dat Sjap een stem heeft gekregen.

Melanie
Door

Melanie

op 9 April 2019

Ongeveer een maand geleden heeft Marjon een consult gehad met onze 5 jarige kat Greylynn. Greylynn heeft voor ze bij ons kwam een moeilijke tijd gehad. Wij hadden haar 2 maanden. Toen het ons op viel dat ze steeds meer gefrustreerd en bozer werd zowel naar ons als naar de 2 kittens. Bij aanvraag van het consult merkte we al dat er het een en ander veranderde. Ook in de aanloop naar het verslag veranderde steeds meer. Ze kwam ineens beneden, we mochten haar in eens aanraken en ze accepteerde de kittens. Vlak voor we het verslag kregen ging ze in eens op onze schoot op haar rug liggen om geaaid te worden. Het leuke was, dat tijdens het gesprek die ze heeft gehad met Marjon ze ook in een keer op haar rug ging liggen. Nu ongeveer een maand na data, gaat het zo veel beter. Ze ligt bij ons, vind het heerlijk om geknuffeld te worden, speelt met de kittens en ze voelt zich op der plek. Wij zijn zo blij dat we het consult hebben gedaan. Het verslag van Marjon was heel duidelijk en uitgebreid! Meer dan we hadden durven hopen. Er vielen zoveel dingen op zijn plek, zoveel aha momenten. Er stonden ook dingen in die wij nooit hadden verteld! Nogmaals, Marjon hartstikke bedankt! Ons leven en nog belangrijker die van Greylynn is zoveel rustiger geworden! Er is weer vrede in huis. Echt een aanrader!

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 14 April 2019

Hallo Melanie, Ben zo blij voor jullie allemaal dat de vrede wedergekeerd is. Fijn dat Greylynn haar verhaal mocht doen en dat daardoor zoveel duidelijk werd. Het heeft haar en daardoor ook jullie zeer goed gedaan en daar ben ik heel blij om. Ik wens jullie allen nog héél veel speelse en gelukkige jaren toe. Marjon

Sirella
Door

Sirella

op 11 July 2019

Verwonderd, bevestigend, geraakt maar vooral dankbaar... Dat is wat wij ervaarde toen we de verslagen lazen van de reading die Marjon voor onze katten heeft gedaan. Zoveel herkenningen, bevestigingen maar ook verrassende weetjes deden de revue passeren. Zo wonderbaarlijk te zien dat we zelfs een weekje voor de reading al opmerkelijke veranderingen hebben zien plaatsvinden. Voor mijzelf is echt contact met dieren heel belangrijk en ik weet dat een communicatie kan plaatsvinden. En... al roep ik de drie katten in gedachte en staan ze naast me, een reading met je eigen dieren bemerkte ik vaak een 'blinde vlek’ of wel ‘gekleurd’ ;-)… En toen kwam voor ons Marjon in beeld, bij het zien van de foto via het internet voelde dat voor mij gelijk goed. En besloten wij de reading door haar te laten doen. Na de reading en verslagen zijn we voor een Bachbloesem remedie nog even bij haar langs geweest. Marjon is een fijne, zeer warme en openhartige vrouw die met beide benen op moeder aarde staat. Als ze het over haar werk heeft, straalt ze! Je ziet aan haar dat ze dit met een grote passie en hart voor dieren doet. <3 Tussen de regels... Ook onze zoon van 14 heeft de readings gelezen, de geur van oliebollen ;-) Hij herkende zich zelf er meteen in. En zei gelijk: 'jullie doen toch ook wel Daigo & Maahes, hé!’ Onze twee andere, reeds overleden katten. 'And so we did' <3 Wij wilde dolgraag weten hoe het met ze is, hoe zij zich bij ons voelen en hoe wij het nog fijner voor hen kunnen maken… We merken zoveel mooie veranderingen erna dat het zeer zeker veel waard is dit voor jouw geliefde dieren te doen...

Admin
Door

Admin

op 24 July 2019

Dankjewel, ik geef het door aan Marjon! Groetjes, Joke d'Anjou

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 24 July 2019

Sirella, stil word ik van je lieve woorden, dank je wel daarvoor. Heel blij ben ik dat ik jullie heb kunnen en mogen helpen. Lieve groet

Sanne van der Zee
Door

Sanne van der Zee

op 31 October 2019

Toen onze poes Wiep van 6 jaar ineens aan katten aids overleed waren we in shock. We hadden totaal niet verwacht dat onze Wiep zou overlijden. Altijd vrolijk, altijd spelen, altijd ons zonnetje in huis.....en ineens was Wiepje er niet meer. Voor Wiep was het ook te snel gegaan. Ik zag en voelde haar nog overal in huis maar ik kon haar niet helpen. Elke keer als ik haar toestemming wilde geven om haar weg te vervolgen brak ik. Ik wilde onze Wiep niet kwijt en alles in mij schreeuwde het uit. We kwamen niet verder in de rouw. Marjon heeft ons werkelijk fantastisch geholpen. Ze ging met Wiep in gesprek en gaf haar toestemming om haar weg te vervolgen. Dit had Marjon eerst met mij overlegd. Ik voelde de opluchting en dit werd bevestigd door Bemmel, onze andere poes. De zachte energie van Marjon gaf mij direct ook rust en vertrouwen. Toen Wiep over de regenboogbrug liep ging Bemmel haar zoeken op de plekjes waar Wiep altijd lag. Het blijft verdrietig, maar het was zo helend en ontroerend mooi dat Wiep met haar schommelkontje nu haar weg kon vervolgen. Ook in het gesprek met Bemmel daarna heeft Marjon veel helderheid kunnen geven over haar afkomst (asielpoes). We blijven het een uitzonderlijk mooie ervaring vinden met een hele liefdevolle knipoog naar onze Wiep!

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 31 October 2019

Sanne, ook ik vond de communicaties heel bijzonder, en zoals ik in het verslag ook vertelde zag ik Wiep inderdaad met haar wiebelkontje overgaan. Fijn dat ik zo heb mogen en kunnen helpen. Dank voor je lieve woorden. Warme groet, Marjon

Marja
Door

Marja

op 19 January 2020

Wij hebben wat issues met onze honden. Niet onoplosbaar, maar toch wel lastig en door ons niet echt te vinden. Google! Via de Zomerhof leerden we dat het mogelijk was om een gesprek met je dier te hebben. En al kletsen we hele dagen met iedereen, dat klonk toch wel bijzonder. Marjon ging voor ons het gesprek aan met onze Don. We hadden 0 informatie verstrekt. Juist omdat we toch wel wat sceptisch waren. Tot de rapportage kwam! Alles klopt. We zijn overtuigd, Marjon vertelde over de belevingswereld van Don. Ze had dit op geen enkele manier kunnen achterhalen of kunnen "gokken". Er is een deur naar een andere wereld voor ons open gezet. We willen hier natuurlijk alles van gaan leren in de cursus. Spannend! Marjon: Dank je wel.

Marjon Jasker
Door

Marjon Jasker

op 21 January 2020

Hallo Marja, Hoe meer mensen leren communiceren met dieren, hoe meer dieren we op deze manier kunnen helpen. En zo maken we met z’n allen de wereld telkens een stukje mooier! Dus je zult begrijpen hoe blij ik ben te vernemen dat jullie beiden de cursus gaan volgen. Geweldig. Dank je wel voor je fijne reactie. Ben zó blij dat ik jullie heb mogen helpen en dat Don heeft kunnen laten weten wat eraan schort. Succes met dit mooie leerproces. Geniet van elkaar. Lieve groet, Marjon

Annek
Door

Annek

op 26 January 2020

Ik had Marjon gevraagd eens in gesprek te gaan met mijn oude kat Harrie (circa 17 jaar). De dierenarts had een ingrijpende operatie voorgesteld aan zijn bek en, nog afgezien of hij dat wel aan zou kunnen, vroeg ik me vooral af of Harrie daar nog wel zin in had. Maar voordat Marjon het gesprek aan kon gaan, kreeg hij onverwacht een soort van tia met verlammingsverschijnselen in een voor- en achterpoot en zijn staart. Meer dan vreselijk. Komt dat ooit nog goed? En is dat dan nog wel een leven voor een kat? Ik moest het van de dierenarts 24 uur aanzien en dan besluiten. Marjon heeft in die tijd met Harrie gesproken, liefdevol en begrijpend, en haar verslag heeft mij enorm geholpen om het juiste besluit te nemen. Harrie gaf aan tijd nodig te hebben, maar hij zou herstellen en hij wilde nog graag blijven leven. Ik had opeens geen enkele twijfel meer, tijd kon hij krijgen. We zijn een maand verder, de verlamming is voor een groot deel weggetrokken. Hij is nog niet helemaal de oude, dat kan ook niet. Marjon heeft onlangs nog eens met hem gesproken en Harrie geeft wat ongemakken aan, maar ook duidelijk de wil er iets van te willen maken. En dat doen we dus. Het is voor mij zo belangrijk geweest om te horen wat Harrie zijn wens was en daarnaar te kunnen handelen. Dat had ik zonder Marjon niet geweten. Bovendien voelde ik me erg gesteund door haar. Goud waard, die dierentolk uit het zuiden! ;-)

Dierentolk Marjon
Door

Dierentolk Marjon

op 28 January 2020

Dag Annek, ik ben zó blij dat je toen eerst met mij contact had opgenomen voordat er andere stappen zou worden genomen. Zó blij dat Harrie mocht vertellen hoe hij alles ervoer en hoe hij nog in het leven staat. Super dat je hem die kans heb gegeven. Harrie is een stoere en sterke kater. Jullie zullen nog enige tijd van elkaar kunnen genieten. Gelukkig!

Reactie plaatsen