3FM Serious Request, totaalscores per dag

3FM Serious Request, totaalscores per dag

De afgelopen tijd hebben we onze 3FM Serious Request actie gehouden. In deze blog beschrijven we de 3FM Serious Request, totaalscores per dag. Zo is een goed overzicht te zien van hoe de actie vorderde.

 

Begin van de actie: 3FM Serious Request, totaalscores per dag: 02/12/2012: 0 euro

02/12/2012

Op de eerste dag van onze actie om geld in te zamelen ten bate van de actie van Het Glazen Huis dat dit jaar in Enschede staat, hebben we nog geen financiële respons gehad.

Wij zien de ‘nul’ als uitgesteld succes ;-)

 

03/12/2012

De eerste deelnemer!

Fantastisch nieuws: Dit weekend hebben we de eerste deelnemer aan onze actie mogen verwelkomen! Dat vinden we natuurlijk helemaal geweldig. Momenteel houdt dit zelfs in dat deze persoon voor maar € 5,- dus 100% kans maakt op een Zomerhof-cursus naar keuze. Dat is voor deze persoon erg leuk, maar we hopen natuurlijk dat er na deze deelnemer veel meer mensen volgen. Niet omdat we deze deelnemer de cursus niet gunnen, maar zodat we met zijn allen iets kunnen doen om de enorme babysterfte tegen te gaan. Want daar draait het immers allemaal om.

Wij hopen jullie morgen een nieuwe totaalscore te mogen presenteren!

 

04/12/2012

Het gaat goed met onze 3FM actie! De score staat vandaag al op €  45,- ! Fantastisch nieuws natuurlijk! We zijn er erg blij mee en hopen dat nog veel mensen volgen!! Morgen in de blog een uitgebreid stuk over onze actie, met nieuws en antwoorden op opkomende vragen.

 

05/12/2012

Sinterklaas

Met Sinterklaas is het altijd weer groot feest,                                                                               en dit jaar is hij zelfs langs onze deur geweest.                                                                           We mochten het niet verwachten,                                                                                                     en het was iets waar we ook zeker niet aan dachten.                                                               Maar de Sint heeft ons niet overgeslagen,                                                                                          en maakt het mogelijk dat wij straks een prijs naar het Glazen Huis gaan dragen.                                Hij hoorde van onze plannen,                                                                                                           en riep meteen zijn mannen.                                                                                               ‘Jongens, aan deze actie dragen we bij,                                                                                               want bij Sinterklaas horen kinderen, allen gezond en blij’.                                                           ‘Dat er baby’s sterven, dat vind ik zo erg en naar,                                                                                         laten we daarom de actie steunen, met elkaar!’

Sinterklaas kwam langs

Zoals jullie lezen heeft Sinterklaas ons dit jaar ook niet overgeslagen :) De teller staat nu op maar liefst € 95,-. Helemaal geweldig! We zijn erg goed op weg om een mooie bijdrage te leveren aan deze geweldige actie van 3FM. Alle hulpsinterklazen, enorm bedankt al voor jullie enthousiasme om mee te doen aan onze actie ;) En wie weet treffen we binnenkort wel een heuse hulpsinterklaas in één van onze cursussen!

Want, naast dat het een geweldige actie is, maak je natuurlijk kans op een Zomerhof-cursus naar keuze. Dat zou toch fantastisch zijn, om zo’n unieke cursus te winnen? Je maakt al kans op deze prijs voor enkel € 5,-. En je kunt meedoen zo vaak als je wilt!

Vrienden en bekenden

We hopen je in de aankomende dagen steeds een hogere score te geven, zodat we met een superbedrag op pad gaan naar het Glazen Huis. We willen daarom de actie gaan uitbreiden en een groter bereik krijgen. Op die manier kunnen we bijdragen aan de actie om de enorme babysterfte tegen te gaan. Want dat is waar het natuurlijk allemaal om draait.

Wil je daarom ook vrienden en bekenden attent maken op deze actie? Wie weet heb je wel mensen in je omgeving die enthousiast zijn over jouw verhalen over De Zomerhof, en die ook graag een cursus willen volgen. Nu bestaat de kans dat ze dat al kunnen voor enkel die € 5,-. We hopen op een grote respons!

Vraag

Gisteren kregen we via de e-mail een vraag:                                                                                  ‘Ik heb vier loten besteld. Hoe weet ik nu of ik vier keer mee doe?’

Antwoord:                                                                                                                                            Dat is een erg goede vraag. Het is mogelijk dat je meerdere lootjes koopt. Wanneer je bijvoorbeeld vier lootjes bestelt maken wij vervolgens vier keer een uitdraai van jouw naam. De vier lootjes met jouw naam gaan dan in de grote ton waar alle andere lootjes met namen in zitten. Dus iemand die vier lootjes bestelt krijgt vier keer zijn/haar naam in de ton. Zo maakt diegene dus extra kans op de cursus naar keuze!

 

06/12/2012

Wauw! De teller gaat omhoog. De stand van 6 december 2012 is maar liefst € 195,-. Wat geweldig! We hopen dat nog veel meer mensen volgen want we zijn echt op de goede weg. Dus blijf ook vrienden en bekenden attenderen op deze actie. Want hoe meer mensen meedoen, hoe hoger de opbrengst is voor de actie om babysterfte tegen te gaan. De lootjes zijn maar € 5,-. Voor dat bedrag maak jij zelf al kans op die unieke Zomerhof-cursus naar keuze en draag je ook nog eens bij aan het goede doel Hieronder zetten wij op een rijtje wat het Rode Kruis er precies mee doet:

Jouw bijdrage

Door jouw aanschaf van een lootje help jij mee om er voor te zorgen dat met eenvoudige hulp en begeleiding een groot deel van deze babysterfte kan worden voorkomen.

Wat geef je met jouw aanschaf van een lootje:

Voor € 1,50 wordt een pasgeboren baby medisch onderzocht (weging, meting en TBC-vaccinatie)

Voor € 5,00 bezoekt een Rode Kruis vrijwilliger een moeder en haar pasgeboren kindje. De vrijwilliger geeft tijdens dit huisbezoek voorlichting over praktische zaken zoals hygiëne, het warm houden van de baby, vaccinatie en borstvoeding. Ook bespreekt hij/zij de gezondheid en voeding van de moeder.

Voor € 15,00 krijgt een moeder van het Rode Kruis een babypakket met luiers, een handdoek, babykleertjes, sokjes, alcohol om de navelstreng te ontsmetten en steriele gaasjes.

Voor € 20,00 krijgen tien moeders begeleiding en voorlichting tijdens de hele zwangerschap. De groei en gezondheid van het kind, maar ook de conditie en voeding van de moeder wordt bekeken. Bij zorg over mogelijke complicaties worden aanstaande moeders doorverwezen.

 

07/12/2012

De teller gaat elke dag omhoog. De score van 7 december 2012 is maar liefst € 210,-. Dit vinden we natuurlijk helemaal geweldig. We zijn met z’n allen echt goed op weg een mooie bijdrage te leveren aan deze geweldige actie!

Gratis babymassage cd’s van Nederlands bekendste yogaleraar Fred van Beek!

Veel mensen steunen ons in de actie, en soms komt hulp uit onverwachte hoek. Zo kregen we deze week zelfs een e-mail van Fred van Beek (www.fredvanbeek.nl), één van de bekendste Yogaleraren van ons land! Hij was zo enthousiast over onze actie dat hij graag wilde helpen :) Hij stelt maar liefst 25 babymassage cd’s ter beschikking! Op deze cd’s staan onder andere metamorfosemassages voor ouders en Dorische tempelmuziek voor baby’s om heerlijk te slapen. Wat een geweldige bijdrage! Deze cd’s nemen we voor jou mee in onze verloting.

Verloting onder Facebook-delers

We willen met onze actie een groot publiek bereiken. Daar hebben we jou bij nodig. We vragen je daarom onze actie te delen op Facebook. Dat kan door de volgende link aan te klikken: Zomerhof-facebookpagina Als je onder het bericht over onze actie klikt op ‘delen’ komt het bericht ook op jouw eigen Facebook-pagina te staan. Dit is zeker de moeite waard…

Want onder alle mensen die de actie delen verloten we op 23 december 2012 deze geweldige cd’s van Fred van Beek. Inderdaad de moeite waard om te doen dus! Je zorgt er op deze manier voor dat de actie wordt verspreid zodat meer mensen meehelpen in de strijd tegen babysterfte, en je maakt kans op één van deze cd’s!

 

08/12/2012

Weer is de teller gestegen :) En wel naar € 225,-. Het is elke dag zo’n fijn gevoel dat we met z’n allen zo op weg zijn een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor dit goede doel. En daarnaast vinden we het natuurlijk leuk om straks iemand blij te maken maken een Zomerhof-cursus naar keuze. Dat wordt zeker een heel spannend moment! Je kan nog ruim een week meedoen aan onze actie; voor enkel € 5,- maak jij kans op een unieke Zomerhof-cursus naar keuze!

 

De actie is een week oud. 3FM Serious Request, totaalscores per dag. Nu 230 euro!

09/12/2012

Vandaag staat de stand op €230,-. Een hartstikke mooi bedrag! En reuze fijn om te merken dat er iedere dag mensen zijn die zich zo met onze actie betrokken voelen.

 

10/12/2012

De teller staat vandaag op maar liefst €300,-! Fantastisch! Wat is het fijn om te merken dat de actie zo’n succes is. En wat is het fijn om te merken dat jullie graag met ons dit goede doel steunen. En wat is het fijn dat we straks iemand blij kunnen maken met een Zomerhof-cursus naar keuze! Want dat kun je namelijk winnen als je meedoet met onze 3FM Serious Request actie.

 

11/12/2012

De teller staat vandaag op €335,-! Hartstikke goed. Over ruim een week trekken we een lootje uit de ton. Ontzettend spannend wie we dan blij gaan maken met een Zomerhof-cursus naar keuze. Wij hebben er al zin. Jij ook?

 

12/12/2012

De teller staat vandaag op €350,-!

Hartstikke goed. We zijn heel blij dat zo veel mensen met ons meedoen in deze actie.

 

13/12/2012 De teller staat vandaag op €380,-!

Facebook

Super! We zijn blij dat de actie zo aanslaat. Maar het kan altijd beter natuurlijk! We willen een groot publiek bereiken met onze actie. Daarom nogmaals aan jou de vraag om ons Facebook bericht over de actie te delen. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan. Klik vervolgens op ‘delen’ onder het bericht over de actie en de actie wordt ook op jouw Facebook gepubliceerd. Dit is voor ons fijn, omdat op deze manier veel mensen te weten komen over onze actie. Maar het levert voor jou ook wat op. Zo maak je, als deler van het bericht, namelijk kans op één van de 25 babymassage cd’s van Fred van Beek. Tot nu toe zijn er niet veel delers, dus de kans dat je de cd wint is erg groot!

image

 

 

14/12/2012 Wauw! We zijn de grens van €400,- gepasseerd! De teller staat namelijk op €415,-! Wat goed!! De actie loopt nog één week. Wat denken jullie ervan? Lukt het ons om met ons allen het bedrag te verdubbelen??

Babysterfte voorkomen

Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. Kunnen we op jou rekenen? Vergeet niet dat je met je deelname aan onze actie een erg goed doel steunt, immers, 3FM Serious Request, die zich dit jaar inzetten om babysterfte te voorkomen. Daar doen we allemaal voor.

Daarnaast maak jij met je deelname kans op een unieke Zomerhof-cursus naar keuze. Het zou toch geweldig zijn als je wint? Dan kun je eindelijk die cursus volgen die je altijd al wilde volgen, maar waar je nog niet de mogelijkheid toe gezien had. Nu is die mogelijkheid ineens dichterbij :) Geef je jezelf die kans? Doe je ook mee?

 

15/12/2012

Voor het eerst sinds de teller is beginnen te lopen is hij niet gestegen. Misschien ben je gisteren geschrokken van onze uitdaging om de stand van gisteren te verdubbelen? Dat hoeft zeker niet hoor. We verdubbelen het namelijk graag met z’n allen. Elke bijdrage is even waardevol! Maar we hebben je er wel bij nodig.

Dus, wil jij nou kans maken op een Zomerhof-cursus naar keuze, dan kun je nog meedoen. De actie loopt niet lang meer, dus de tijd begint te dringen… Doe jij ook met ons mee?

 

We gaan de tweede week in. 3FM Serious Request, totaalscores per dag. Nu 435 euro!

16/12/2012

3FM Serious Request, totaalscore op 16 december 2012: €435,- De teller zit weer in de lift!

Een goed begin van de week!

DJ’s in het Glazen Huis

Overmorgen betrekken de dj’s het Glazen Huis in Enschede. Het komt dus al dichterbij. Dit houdt ook in dat onze actie niet al te lang meer duurt. Wil je nog meedoen aan onze 3FM Serious Request actie en voor maar €5,- kans maken op een Zomerhof cursus naar keuze? Ga dan naar www.goedvoormensendier.nl en koop een lootje.

3FM Serious Request, totaalscore op 16 december 2012: €435,-

Kunnen we dat morgen verhogen met z’n allen? Ja toch zeker? Het is voor zo’n goed doel, daar wil toch iedereen wel aan bijdragen?

 

17/12/2012

3FM Serious Request, totaalscore op 17 december 2012: €455,-Wat een mooi bedrag. En wat super dat de teller toch eigenlijk elke dag stijgt.

Score verhogen

Maar, het kan altijd nog beter natuurlijk :) We willen graag de score verhogen zodat morgen de 3FM Serious Request, totaalscore op 17 december 2012: €455,- meer zal zijn.

Actie

De actie loopt nog maar 5 dagen, dus je hebt niet veel tijd meer om een lootje te kopen. En zeg nou zelf: Ook jij wil toch dit goede doel steunen? En jij wil toch ook wel die Zomerhof-cursus naar keuze winnen? Doe dan mee met onze actie. Nu kan het nog! Ga naar www.goedvoormensendier.nl om een lootje aan te schaffen.

 

Win jij straks die unieke Zomerhof-cursus naar keuze?

Win jij straks die unieke Zomerhof-cursus naar keuze? Dat zou toch mooi zijn? Zo kun je namelijk de cursus winnen die je altijd al wilde volgen. Doe je met ons mee? Als je niet zelf een cursus wilt winnen kun je natuurlijk ook een lootje voor iemand anders aanschaffen. Zo maakt jouw bekende kans op die unieke Zomerhof-cursus naar keuze. Dat zou toch een mooi cadeau zijn? Wie wil dat nou niet? Diegene zal je er erg dankbaar voor zijn. Een Zomerhof-cursus is immers een ervaring die je je leven lang bij je draagt. Het zal je leven verrijken en het verandert je wereld in positieve zin.

 

18/12/2012

3FM Serious Request, totaalscore op 18 december 2012: €470,- Super! Hartstikke goed!

3FM Serious Request, totaalscore op 18 december 2012: €470,-

Heel Enschede schudt op haar grondvesten. 3FM Serious Request is in volle gang! We zien veel enthousiaste menigten zich in Enschede verzamelen om een glimp op te vangen van de dj’s en/of een bijdrage voor het goede doel te komen doen. Wat een mooi gezicht.

Glazen Huis

En, stel je eens voor, wat zou het fijn zijn als wij straks ook met een grote opbrengst naar Enschede gaan om het bedrag aan te bieden bij Het Glazen Huis! Onze actie loopt nog 3 dagen. Je hebt dus niet veel tijd meer om mee te doen en dus ook niet veel tijd meer om nog kans te maken op die Zomerhof-cursus naar keuze. En het zou toch zo jammer zijn als jij die kans aan je voorbij laat gaan? Voor enkel €5,- maak je namelijk al kans op die Zomerhof-cursus naar keuze. En met diezelfde €5,- steun je het goede doel, namelijk 3FM Serious Request, en dat is immers waar het allemaal om draait! Maak jij de 3FM Serious Request, totaalscore op 18 december 2012: €470,- morgen hoger?

 

19/12/2012

Wat een explosieve stijging! Wauw! Totaalscore Serious Request 19-12-2012: €710,- Wat ontzettend geweldig om te zien.

Het Glazen Huis in Enschede

Het Glazen Huis staat nu twee dagen in Enschede. We zien veel mensen naar Enschede gaan om hun steun te betuigen en om geld te brengen. Ondertussen horen we op de radio ook steeds meer over het doel van de actie van dit jaar, de babysterfte. Radiopresentator Eric Corton was in Malawi en bezocht een begraafplaats, waar een speciale sectie is ingericht voor de baby-slachtoffers.

Bekijk de fotoreeks op onderstaande link.

Klik hier om de fotoreeks te bekijken.

Afschuwelijk om te zien, en zeg nou zelf, dit moeten we toch kunnen stoppen met z’n allen? Daarom zijn we blij dat de totaalscore Serious Request 19-12-2012: €710,- is. Daarmee dragen we echt een steentje bij om babysterfte te voorkomen.

Goede doel steunen en kans maken op een Zomerhof-cursus naar keuze?

Ben jij het met ons eens? Doe dan nog mee met onze actie. Voor maar €5 steun jij namelijk dit goede doel, en maak je ook nog eens kans op een Zomerhof-cursus naar keuze. En daarbij, wat is nou €5,- als je deze foto’s ziet? De actie loopt nog twee dagen, dus je kunt nu nog meedoen!

 

20/12/2012

Lieve mensen, wat zijn we goed op weg met z’n allen! De 3FM Serious Request, totaalscore 20 december 2012: €770,-Wat een bedrag halen we binnen. Hartverwarmend hoe jullie elke dag met ons meedoen om deze actie te steunen!

3FM Serious Request, totaalscore 20 december 2012: €770,-

Nu wordt het echt spannend, immers, morgen is de laatste dag dag van onze actie. Nu is het laatste moment dat je nog kunt mee doen!

Wil je nog meedoen?

Wil je nog meedoen? Schrijf je dan nu nog in voor een lootje. Die kun je bestellen via www.goedvoormensendier.nl. Met het aanschaffen van het lootje steun je de actie van 3FM Serious Request, en maak je zelf kans op een unieke Zomerhof-cursus naar keuze. En stel je eens voor dat je die zou winnen, dat zou toch fanatstisch zijn?

Babysterfte

Wat een afschuwelijk idee dat er dagelijks zoveel baby’s sterven. Daar moeten we toch aan kunnen doen met z’n allen? Doe jij nog met ons mee? Zodat de 3FM Serious Request, totaalscore 20 december 2012: €770,- morgen een nog groter bedrag zal zijn? Ga naar www.goedvoormensendier.nl voor de aanschaf van een lootje. Het kost maar 5 euro. Daarmee maak jij kans op een Zomerhof-cursus naar keuze en steun je ook nog eens een geweldig goed doel.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen