3FM Serious Request, totaalscores per dag

3FM Serious Request, totaalscores per dag

De afgelopen tijd hebben we onze 3FM Serious Request actie gehouden. In deze blog beschrijven we de 3FM Serious Request, totaalscores per dag. Zo is een goed overzicht te zien van hoe de actie vorderde.

3FM Serious Request, totaalscore 20 december 2012: €770,-

Nu wordt het echt spannend, immers, morgen is de laatste dag dag van onze actie. Nu is het laatste moment dat je nog kunt mee doen!

Wil je nog meedoen?

Wil je nog meedoen? Schrijf je dan nu nog in voor een lootje. Die kun je bestellen via www.goedvoormensendier.nl. Met het aanschaffen van het lootje steun je de actie van 3FM Serious Request, en maak je zelf kans op een unieke Zomerhof-cursus naar keuze. En stel je eens voor dat je die zou winnen, dat zou toch fanatstisch zijn?

Babysterfte

Wat een afschuwelijk idee dat er dagelijks zoveel baby’s sterven. Daar moeten we toch aan kunnen doen met z’n allen? Doe jij nog met ons mee? Zodat de 3FM Serious Request, totaalscore 20 december 2012: €770,- morgen een nog groter bedrag zal zijn? Ga naar www.goedvoormensendier.nl voor de aanschaf van een lootje. Het kost maar 5 euro. Daarmee maak jij kans op een Zomerhof-cursus naar keuze en steun je ook nog eens een geweldig goed doel.

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen