3FM Serious Request. Maak voor € 5,- kans op een Zomerhof-cursus t.w.v. € 495,-

3FM Serious Request. Maak voor € 5,- kans op een Zomerhof-cursus t.w.v. € 495,-

Maak voor € 5,- kans op een cursus t.w.v. € 495,- voor radio 3FM Serious Request!

De Zomerhof doet mee aan 3FM Serious Request in Enschede! Maak voor € 5,- kans op een cursus t.w.v. € 495,- voor radio 3FM Serious Request

Van 18 tot en met 24 december 2012 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op de Oude Markt in Enschede. 

Wij van De Zomerhof zien dit als een uitgelezen kans om ook ons steentje bij te dragen en mee te doen met de actie.

Het Glazen Huis

Al acht jaar organiseert 3FM in samenwerking met het Rode Kruis een nationale inzamelingsactie voor een stille ramp. Dit jaar vragen zij aandacht voor de allerkleinsten: ruim 5,5 miljoen baby’s die ieder jaar sterven door gebrek aan medische zorg, voorlichting en begeleiding. Een stille ramp die elke 6 seconden ergens ter wereld plaatsvindt voor, tijdens of vlak na de geboorte. Als je zelf moeder bent, moet je er toch niet aan denken je kind te verliezen? Het kind dat je negen maanden in liefde bij je hebt gedragen?

Verloting van een cursus

We vinden het dan ook erg goed dat 3FM ervoor kiest dit jaar de aandacht op de babysterfte te vestigen. We dragen graag ons steentje bij aan het goede doel. Zo hebben we het plan opgevat een ludieke actie op touw te zetten. En wel door een verloting van één van onze cursussen naar keuze.

Lootje als Sinterklaas- of kerstcadeau

Je kunt een lootje voor jezelf kopen, waardoor je de kans krijgt de cursus die je altijd al wilde volgen nu zelf te winnen. Of je koopt een lootje als cadeau voor iemand anders. En stel je daarbij eens voor: het is toch ook hartstikke leuk om zo’n kans op een cursus cadeau te krijgen? Je steunt met je gekregen cadeau immers een goed doel en daarnaast maakt je ook nog eens kans op een unieke Zomerhof-cursus naar keuze. Dit kan dus een cursus Babyfluisteren of Communiceren met Dieren zijn waarbij je telepathisch en/of intuïtief contact maakt met een baby of een dier, maar bijvoorbeeld ook een cursus Telepathie, The Live Connection of een Opstellingenweekend. Of je een cursus kiest van € 195,- of eentje van € 495,- … dat is volledig aan jou! Je mag 1 cursus of product kiezen. De gewonnen prijs is niet om te wisselen in geld.

Of misschien ken je iemand die je heel graag een van onze cursussen gunt? Geef haar een lootje cadeau!

Wat kost een lootje

De lootjes zijn 5 euro per stuk. Je kunt net zo vaak meedoen als je wilt.

Hoe werkt de actie?

Maak voor 21 december 2012, 5 euro over. Dit kan je doen door op de volgende link te klikken: 3FM-Serious Request lootje.
Druk op bestellen, voer je gegevens in en maak het bedrag aan ons over.

Bekendmaking van de winnaar?

Zodra we het geld op de rekening hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per mail en gaat ook het lootje met jouw naam in de grote ton samen met alle andere loten. Op 23 december trekken we een lootje uit de ton en maken we de winnaar bekend. Dit bekendmaken doen we op onze blog en via onze nieuwsbrief. Daarnaast krijgt de gelukkige winnaar ook via email bericht van ons.

Opbrengst aanbieden bij het Glazen Huis

De Zomerhof heeft geen strijkstok, dus de opbrengst van de verloting komt geheel ten goede aan 3FM Serious Request. Alle financiële stukken met betrekking tot deze actie worden op de blog gepubliceerd. De opbrengst wordt in chequevorm aangeboden bij het Glazen Huis. Als het allemaal lukt, maken we er iets bijzonders van, en wel zodanig dat de reporters van het Glazen Huis niet om ons heen kunnen ;) We houden je via onze blog op de hoogte wanneer we het Glazen Huis gaan bezoeken. Ook plaatsen we dagelijks onze totaalscore op de blog.
Houd beslist radio en tv in de gaten, want wie weet zie je ons op een verrassende manier in de buurt van Het Glazen Huis verschijnen!

Wij hopen samen met jou een mooie opbrengst bij elkaar te sparen, zodat wij met zijn allen meehelpen in de strijd tegen babysterfte.

Wij hopen op heel veel respons.
Namens het voltallige Zomerhof-team

Nathalie en Mieke

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
bianca korblet van Zijverden
Door

bianca korblet van Zijverden

op 04 Dec 2012

SUPER! Met vriendelijke groet,Bianca Korblethttp://www.undercoverart.nlinfo@undercoverart.nl Date: Sat, 1 Dec 2012 09:25:32 +0000 To: brieven-bus@hotmail.com

Reactie plaatsen