3FM Serious Request. De winnaar van onze actie is bekend

3FM Serious Request. De winnaar van onze actie is bekend

3FM Serious Request. De winnaar van onze actie is bekend. We hebben vandaag een lootje getrokken en kunnen nu een gelukkige winnaar bekend maken :)

De winnaar van onze actie is bekend. Ben jij het?

Na het trekken van een lootje kunnen we nu zeggen: 3FM Serious Request. De winnaar van onze actie is bekend.Ben jij één van de velen die een lootje heeft gekocht en ben je ook zo benieuwd of jij nou die unieke Zomerhof-cursus naar keuze hebt gewonnen? Bekijk dan snel ons filmpje met de bekendmaking.

Nu de winnaar van onze 3FM Serious Request actie is bekend kunnen we eindelijk zeggen: Gefeliciteerd! Fantastisch om jou blij te kunnen maken met één van onze cursussen! We nemen nog even persoonlijk contact met je op om alles door te spreken en horen erg graag van je welke cursus jij kiest. We verwelkomen je graag weer op De Zomerhof in Haaksbergen.

Wat hebben jullie het goed gedaan!

De winnaar van onze 3FM Serious Request actie is bekend. Voor alle andere deelnemers, enorm bedankt voor jullie bijdrage. We hebben een fantastisch bedrag neergezet met z’n allen. We zijn daarbij zeer geraakt door jullie enthousiasme en inzet en we zijn blij dat we met jullie deze bijdrage kunnen leveren aan deze fantastische actie. Zo dragen we namelijk allemaal bij om babysterfte te helpen voorkomen. Want daar draaide het immers allemaal om in deze geweldige actie van 3FM!

Nogmaals, reuze bedankt iedereen, en hopelijk zien we ook jullie snel weer op De Zomerhof! Tot dan!

Lieve groet, Nathalie en Mieke

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt.Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
yvonne jose
Door

yvonne jose

op 24 Dec 2012

Dat is super, ik heb het boek en gebruik het in de trimsalon als een dier wat onrustig is. Het werkt heel goed.

Nathalie Steffens
Door

Nathalie Steffens

op 16 Dec 2013

Wat fijn Yvonne, we horen van veel trimsters dat ze er veel baat bij hebben tijdens hun werk. Top dat je merkt dat het werkt!

Reactie plaatsen