3FM Serious Request. De eindstand

3FM Serious Request. De eindstand

De eindstand van onze 3FM Serious Request-actie is bekend! De afgelopen weken hebben we met z’n allen hard gewerkt om een supermooi resultaat neer te zetten. En dat is gelukt! De eindstand is namelijk €770,- geworden! Wat fantastisch! Eerder gaven we aan wat een kleine bijdrage al teweeg kan brengen.  Daarom hebben we een berekening gemaakt die we graag met je delen: 

Door jouw bijdrage maak je mogelijk

1)  dat het Rode Kruis een speciaal verloskundig bed aanschaft, voor een veilige bevalling.
2) dat de medische instrumenten voor een veilige bevalling aan één kliniek worden geleverd.
3) dat maar liefst 10 moeders begeleiding en voorlichting krijgen tijdens de gehele zwangerschap.
4) dat 20 moeders een bevallingspakket krijgen om de bevalling zelf veilig en steriel te kunnen uitvoeren.                                                                                                                                  5) dat vrijwilligers van het Rode Kruis 16 huisbezoeken afleggen om voorlichting te geven over gezondheid van moeder en baby.
6) dat maar liefst 30 baby’s na de bevalling medisch worden onderzocht en, indien nodig, worden behandeld!

Wat een bijdrage is dat zeg! Fantastisch!

Het bedrag op spektaculaire wijze aanbieden

We wilden het bedrag op spectaculaire wijze aanbieden bij Het Glazen Huis, met spandoek, cheque, en we hebben er zelfs over gedacht om met de ezels die kant op te gaan. Zo zouden we gegarandeerd aandacht trekken en eventueel nog wat meer geld ophalen. We hadden de insteek: “Alles voor het goede doel”.

Dikke rijen mensen rondom Het Glazen Huis

Nu het Glazen Huis echter al een paar dagen in Enschede is gezeteld blijkt, boven ieders verwachting in, dat het populairder is dan gedacht. Er staan permanent dikke rijen mensen rondom het Glazen Huis en de één na de andere ludieke actie vindt plaats. Vaak onder luid gejoel en ander kabaal.

3FM Serious Request-actie breekt dit jaar alle records

We zijn enorm blij dat 3FM Serious Request zo’n geweldig succes heeft, daar draait het immers om. Elke dagen komen talloze mensen geld brengen en de stand van 3FM zelf breekt dit jaar alle records. Echter kiezen wij ervoor om ons niet te mengen in deze drukte. We willen dat op de eerste plaats onze ezeltjes natuurlijk niet aandoen. En op de tweede plaats, ook onszelf niet. Het ging ons erom een zo groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren aan deze actie. En daar zijn we met jullie hulp uitstekend in geslaagd. Zonder jullie was het niet gelukt!

Eindstand van onze 3FM Serious Request-actie overmaken op de rekening van 3FM

Ons mengen in de drukte heeft geen meerwaarde voor de actie, dus we besluiten het geld gewoon over te maken op de rekening van 3FM. Wanneer het geld is overgemaakt zullen we een bewijs van afschrift op de blog zetten, zodat jullie zeker weten dat al het geld naar de juiste bestemming is gegaan :)

Wij danken iedereen voor haar bijdrage

We zijn heel blij dat de actie zo’n succes is geworden, we danken jullie allemaal voor jullie enorme inzet en bijdrage. Fantastisch dat we dit teweeg hebben gebracht met ons allen! Het is nu nog even spannend, want morgen maken we de winnaar van de Zomerhof-cursus naar keuze bekend. Daarom nog even duimen dus, en één nachtje slapen nog :)

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Tineke
Door

Tineke

op 22 Dec 2012

Wat een geweldig bedrag hebben jullie opgehaald! En ik ben heel benieuwd wie een prachtige cursus bij jullie mag volgen. Hartelijke groet, Tineke

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 25 Dec 2012

Hai Tineke, het is inderdaad een geweldige bedrag! We hadden niet durven hopen dat de actie zo'n geweldig succes zou worden! Hartstikke leuk! Bedankt voor je reactie :)

Anja van der Zwan
Door

Anja van der Zwan

op 23 Dec 2012

Wat Super! En ook hartstikke goed dat jullie het geld overmaken en niet met de ezeltjes die drukte gaan opzoeken. Helemaal top! Lieve groetjes, Anja.

themacentrumdezomerhof
Door

themacentrumdezomerhof

op 25 Dec 2012

Ja he Anja, we zijn achteraf ook heel blij dat we het zo aanpakken. Dit voelt als de beste keuze! En wat een bedrag he? Super! Bedankt voor je reactie!

Reactie plaatsen