Waar vind ik goede meditaties?

Waar vind ik goede meditaties?

Waar vind ik goede meditaties? Ben je op zoek naar goede meditaties maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Kom je er maar niet achter wat nou echt goede meditaties zijn? Heb je meerdere sites bekeken maar niets is dat waarnaar je op zoek bent? We kennen het. Maar we kennen gelukkig inmiddels ook de oplossing.

Waar vind ik goede meditaties

In onze eigen zoektocht naar goede meditaties kwamen we erachter dat dit niet zo makkelijk is als het lijkt. Daarom hebben we besloten het zelf aan te pakken. We hebben een site geopend waarop talloze meditaties staan. Je vindt er ingesproken meditaties en niet geleide meditaties. Voor ieder wat wils.

Online meditaties

Deze meditaties staan allemaal online en kunnen beluisterd worden waar je maar wilt. In de natuur, op kantoor, in de bus, op het strand. Overal waar jij maar even een momentje voor jezelf wilt en kunt nemen kun je de meditaties beluisteren.

Gratis meditaties

En het leuke is, we bieden je nu maar liefst drie gratis ingesproken meditaties aan. Deze meditaties zijn direct te beluisteren. Dus het ontspannen kan gelijk beginnen 🙂

De meditaties zijn allemaal ingesproken door een ervaren persoon die jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van meditaties. Haar stem is warm en rustig en heel prettig om naar te luisteren.

Over de schrijver
Reactie plaatsen