Kruiden verbouwen

Kruiden verbouwen

21/3/2011 Kruiden verbouwen: De reebokken in het natuurgebied maken weer heel duidelijk dat ze er zijn. Ze burlen (heet dat ook zo bij reeen?) en dat lijkt op een keffend/blaffend geluid. Liza kijkt om zich heen als we door ‘onze achtertuin’ lopen. Op zoek naar honden die er dus niet zijn. 

Kruiden verbouwen

Vanmorgen mocht Nathalie een glimpje opvangen in mijn babykamer: bieslook onder glas in de keuken. Het eerste sprietje is opgekomen. Ik ben helemaal trots en blij. Nathalie kijkt eerst naar het sprietje en dan naar mij. Ik zie haar denken: Hoe aandoenlijk, moet je daar eerst 50 voor worden?

Over de schrijver
Mijn naam is Mieke Zomer. Ik werk als dierentolk. Ik ben ondernemer bij De Zomerhof, auteur van het boek Dieren-Sprekend als Mensen, moeder van Sanne, vriendin van Nathalie. Ik heb het HEAO afgerond, ben vervolgens in de zakenwereld terechtgekomen en van daaruit rolde ik bij toeval in het communiceren met dieren. Het is mijn missie om mijn vak Dierentolk aan een breed publiek bekend te maken. Hiermee werk ik niet alleen mee aan het creeren van een betere toekomst voor veel dieren. Met het geven van de cursussen in het communiceren met dieren en het babyfluisteren, help ik vrouwen een liefdevolle en krachtige plek innemen in onze Nederlandse samenleving. Een samenleving waarin wat mij betreft de mannelijke kwaliteiten en de ratio zwaar worden overgewaardeerd. De wereld veranderen. Meer gevoel, meer hart: mijn missie, mijn passie.
Reactie plaatsen