Kat vermist

Kat vermist

Pukkie, waar ben je?

Pukkie was vermist. Al drie maanden lang. Niemand wist waar hij zat. Mijn zus’ collega was radeloos. Ze stuurde mij een foto met een mooie zwarte kat erop. Via de foto zocht ik contact met Pukkie. Het gesprek begon over alledaagse dingen. Ik vroeg hem zijn omgeving te beschrijven waar hij voor de vermissing woonde. Hoe zag de woonkamer eruit, waar stond de voordeur en hoe zag de straat eruit? Hij vertelde erover en over nog meer dingen die hij zag. Hij vertelde ook dat er kleine kinderen woonden, het rook er naar luiers en hij had een zusje die het lievelingetje van de familie was. Later vroeg ik waar hij was. Op een boerderij met paarden, was het antwoord. Hij werd goed verzorgd. Plannen om naar huis te komen, had hij niet. Nog niet. Hij wilde eerst even tot zichzelf komen en daarna zou hij zich wel bij zijn oude baasjes melden. En dat deed hij. Drie maanden later sprong Pukkie over de schutting bij zijn oude woonadres in blakende gezondheid.

Ken jij een kat die vermist is en zou jij zijn/haar mensen zelf willen helpen deze kat terug te vinden? Download dan ons gratis e-book:
https://www.goedvoormensendier.nl/Gratis-e-book-13-tips-bij-Diervermissingen
Geef deze tip ook gerust door aan andere mensen die bijvoorbeeld op social media melden dat hun dier vermist is!

Communiceren met dieren. Zij vertellen over zichzelf en geven je daardoor het inzicht hoe jij met hen omgaat. En het gaat nog een stapje verder: hoe sta jij in de wereld en hoe reageer je op bepaalde situaties? Het is erg waardevol om die inzichten te krijgen.
In ons stappenplan, onze online cursus “Communiceren met dieren” leer je telepathisch en intuïtief te praten met dieren.

Wil je zelf leren met dieren te communiceren en zoveel ervaring opdoen zodat je zelf diervermissingen tot een goed einde kunt brengen?
https://dierentolk.nl/communiceren-met-dieren/

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen