E-book Vers Vlees Natuurlijk!

“Hoe zou Jij je Voelen, wanneer Jouw Hond Gezond en Gelukkig is?"

Wij bieden je nu dé manier waarop jij jouw hond zo kunt voeren dat hij/zij gezond, blij en gelukkig is. Wil je weten welk voer nu echt gezond is voor jouw hond? En wellicht herken jij ook de onderstaande vragen?


cursus communiceren met dieren

 • Waarom heeft mijn Jack Russel toch altijd zo'n last van tandsteen?
 • Hoe kan het dat mijn Duitse Herder voor zoveel soorten voer allergisch is? Zelf voor het hypo-allergeen voer.
 • Mijn Poedel heeft enorm veel stress. Wat kan ik hier toch aan doen? Niets lijkt te helpen.
 • Mijn Labrador heeft veel last van jeuk. Hij heeft echt geen last van vlooien, maar wat is het dan wel?
 • Mijn bulldog lijkt de ene na de andere kwaal te hebben. Ik ben inmiddels vaste klant bij de dierenarts.
 • Ik heb mijn Golden naar een vriendin moeten brengen. De dierenarts kosten werden me te hoog.

vers vlees voor honden


Stel je toch eens voor dat je deze problemen allemaal niet bestaan. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jouw hond gewoon gezond is. Geen last van tandsteen, allergie of overvulde anaalklieren. Stel je toch eens voor dat je jouw hond kunt voeren wat precies goed is. Zonder chemische toevoegingen. Zonder rare aanpassingen. En stel je eens voor wat voorkomen had kunnen worden. Je had jouw hond wellicht niet hoeven laten inslapen. Je had jouw hond niet hoeven laten worstelen met de jeuk, je had niet zulke hoge dierenartskosten hoeven hebben. Want jouw hond was immers gezond en had nergens last van.

Hoe zou jij je voelen, wanneer jouw dier geen last meer had van lichamelijke kwaaltjes?

cute-dog-fashion-girl-Favim.com-1559222
Met het E-book Vers Vlees Natuurlijk kan dat. Met dit e-book leer je heel simpel hoe je jouw hond het beste kunt voeren. Er is niets ingewikkelds aan. Het boek beschrijft voeding voor honden zoals voeding voor honden bedoeld is. Dat wil zeggen, rauw en vers vlees. Dat is waar een hondenlichaam op is ingesteld en waar een hond het het beste op doet.

Het Voeren van Vers Vlees is Super Simpel. Iedereen kan het. Dus Jij Ook!  

vers vlees voor honden


Geef jezelf deze kans om het te leren, om je hond op een simpele manier de juiste voeding te geven. Je kunt jouw honden er geen groter plezier mee doen. Eindelijk hoef je je niet meer af te vragen: is dit het juiste voer voor mijn hond? Eindelijk ben je echt verzekerd van het feit wat jij jouw hond voert het beste is.

Liza eet verse pens (Large)

Wat is Vers Vlees voor Honden?

In het E-book Vers Vlees Natuurlijk leer je precies wat vers vlees voeding voor honden inhoudt. Het is heel simpel en niet duur.

Kan elke hond vers vlees eten? Jazeker. Van moederhond tot puppy, elke hond is 'ervoor gemaakt' vers vlees te eten. De natuur heeft het zo bedoeld.

cursus communiceren met dieren hondpoot


Wat leer ik in het E-book Vers Vlees Natuurlijk?

Je leert wat vers vlees is, wat honden van nature nodig hebben, hoe het hondenlichaam in elkaar steekt en hoe je vers vlees kunt voeren aan jouw hond.

Met ondersteuning van de meest Gerenommeerde Holistische Dierenartsen Tannetje Koning en Eric Laarakker

Tannetje Koning heeft haar geweldige medewerking verleend aan het tot stand brengen van dit e-book. Tannetje en Eric Laarakker hebben ook het voorwoord voor hun rekening genomen. Zij stellen de gezondheid van iedere hond voorop en vinden dat jij moet weten wat pas écht goed is voor jouw hond.

Wat vindt Eric Laarakker?

 • "Toen ik mijn hond Blacky van brokken op Vers Vlees zette, werd zijn vacht weer gezond en zwart."
 • "Vlees is puur en niet bewerkt. Brokken zijn zodanig verhit dat het 'dood' voer is."
 • "Bij voeding hanteer ik 1 regel: als moeder natuur het niet produceert, moet je hond het niet eten."
 • "In veel brokken zit zetmeel, dat zorgt ervoor dat het lichaam verzuurt en ziek wordt."
 • "Biologisch Vers Vlees is naar mijn idee dé manier om alles in oorspronkelijke staat terug te zetten."

"Zonder goede voeding, geen goede gezondheid!"

Wat zijn de reacties en ervaringen van jouw voorgangers?
 • Mijn hond heeft geen last meer van allergieën en huidproblemen
Tjibbe heb ik uit het asiel gehaald toen hij 5 maanden was. We kregen een zak Royal Canin junior mee. Daar hebben we hem de eerste tijd mee gevoerd. Omdat hij een keer 8 uur na zijn maaltijd spuugde en alle brokken er nog heel (zij het opgezwollen) weer uitkwamen, hij de brokken niet meer lekker vond en vooral ook omdat hij overal jeuk, kale plekken en rode bultjes en wondjes had, zijn we overgestapt op hypoallergeenbrokken. Die hebben we ongeveer een jaar gevoerd, maar de allergie bleef. We zijn veel naar de dierenarts geweest voor de allergie, maar niets hielp. Hij raadde ons af om een bloedonderzoek te laten doen, want dat zou alleen maar aangeven dat Tjibbe allergisch was voor bijvoorbeeld vlees of mijten, maar niet voor welke soort. Volgens de arts zou dat zonde zijn van ons geld. Uiteindelijk zijn we overgegaan op vers. De eerste maanden nog met brok erbij en de allergie bleef. Nu zijn we alweer een hele tijd helemaal over op vers en Tjibbe is nu ongeveer een half jaar vrij van z'n allergie. Heerlijk voor m'n ventje dat hij niet meer helemaal onder de uitslag zit. Het was zo zielig...hij had gewoon open wondjes rond z'n bek en ogen en in zijn liezen van het krabben en schuren. - Evelien
 • Voor ons alleen nog maar rauw vlees en homeopathie
Ik had dit zo graag eerder willen weten. Al die antibiotica en andere chemische rommel hebben Diesel geen goed gedaan. De gevaren ervan worden zo onderschat. Diesel kreeg ruim een half jaar geleden andere problemen en ik was zo klaar met mijn dierenarts, dat ik een homeopathische dierenarts ben gaan zoeken. Die schrok ervan hoe vaak Diesel antibiotica gekregen had. Diesel heeft heel veel soorten druppels gekregen om al die "rotzooi" op te ruimen en uit zijn lichaam af te voeren. De homeopaat kwam erachter dat Diesel een lichte auto-immuun aandoening heeft en dat dat waarschijnlijk de veroorzaker is van allerlei problemen. Al zijn andere klachten zijn met homeopathie inmiddels ook verholpen. Ik heb mijn dierenarts nooit over een auto-immuunaandoening gehoord. Ik denk heel vaak aan hoe het gelopen zou zijn met Diesel zijn gezondheid als ik deze kennis al gehad had voordat ik Diesel kreeg. Dus voor ons alleen nog maar rauw vlees en homeopathie. - Janita
 • Het is een genot om de honden vers vlees te zien eten, ze vinden het heerlijk!
Wij hebben vier honden. Eén Teckel en drie grotere buitenlandse honden. Eigenlijk hadden al onze honden last van hun anaalklieren en vooral de oudste, had enorm slechte tanden. Op aanraden van vrienden zijn we overgestapt op biologisch vers vlees. Onze Franse hond was gelijk enthousiast en de andere drie roken eerst even, maar vielen ook al snel aan op hun portie. We zijn inmiddels een paar maanden verder en we herkennen de honden bijna niet meer terug. Bij alle vier is er van tandplak geen sprake meer en ze hebben geen van allen meer last van de anaalklieren. Wat een verademing. En, we vonden ze er altijd al mooi uit zien, maar zoals ze er nu uitzien, had ik me nooit kunnen bedenken. Hun vachten glanzen enorm. Ook hebben we meer energie en lijken ze sowieso veel gelukkiger. Het is een genot om ze aan het eten te zien. Ze vinden het zo heerlijk. Het voeren van de honden is nu werkelijk een feestje geworden. Dit gun ik iedereen, zowel hond als mens! - Sophie
 •  De huidproblemen van mijn 12-jarige hond namen steeds verder af! 
Mijn hond Ayka, van 12 jaar oud, heeft altijd huidproblemen gehad. Ik wist eigenlijk wel dat vers vlees beter was voor honden, omdat ik er ooit wat over gelezen had. Ze krabde zichzelf altijd open omdat ze zo’n hevige jeuk had! Ik dacht altijd dat het een huidallergie was, maar ik ben begin dit jaar begonnen met het voeren van vers vlees en ik zie gewoon het verschil! Haar vacht is niet meer zo dof, ze eet fatsoenlijk (ze vindt het zelfs lekkerder) en haar huidproblemen nemen steeds verder af! Wat een wonder! - Tony

Wat staat je te wachten?

vv1

vv2vv3

Wat levert het E-book Vers Vlees Natuurlijk eerdere lezers op?

cursus communiceren met dieren

 •  “Een verrijking van mijn leven.”
 •  “Ik begrijp nu wat ik mijn hond moet voeren.”
 •  “Ik herken mijn hond niet meer terug. Haar hele vacht is nu mooi en glanzend.”
 •  “Ik snap nu pas hoe een hond er werkelijk gezond uitziet.”

vers vlees voor honden

 Wat levert het E-book Vers Vlees Natuurlijk mij op?

 • Ik voel me niet langer gefrustreerd omdat ik nu weet wat ik aan de allergie van mijn hond kan doen
 • Het bespaart mij dierenartskosten. Ik ben niet langer puur afhankelijk van derden
 • Het is een genot om mijn dier zo gezond en gelukkig te zien
 • Mijn hond is nu zoveel energieker

cursus communiceren met dieren

 Wat mijn voorgangers kunnen, kan ik ook!

De vele hondenvrienden/vriendinnen die je zijn voorgegaan bewijzen dat je alleen veel van dieren hoeft te houden om dit te kunnen leren. Zij hebben veel baat gehad bij ons e-book. Honden worden gezonder doordat de voeding die ze krijgen nog gezonder is. Om je te helpen met het gevarieerd voeren van Vers Vlees hebben wij verschillende recepten op een rijtje gezet om jouw start te bevorderen!

Ook ik wil mijn hond nu eindelijk gezond krijgen. Ik ga voor het E-book Vers Vlees Natuurlijk. 

Bestel dit E-book daarom vandaag nog en maak gebruik van onze speciale, tijdelijke actieprijs in deze aanbieding. De voordelen nog eenmaal op een rij:
 • Het E-book is geschreven met hulp van bekende dierenartsen, die holistisch werken.
 • Ik voel me zeker over de juiste voeding voor mijn hond.  
 • Ik krijg het totale plaatje van hoe ik honden vers vlees kan voeren. 
 • Door de vlotte schrijfstijl Krijg Ik de Smaak Te Pakken.
 • Honderden Enthousiaste Hondenliefhebsters Gingen Mij Voor.
 • Ik Heb Eindelijk de Kans om Echt te Leren hoe ik mijn Hond kan voeren zoals de natuur het bedoeld heeft.
 • Omdat Iedereen het Kan Leren, Kan Ik het Ook ;-)
 • Mijn hond is gelukkig door het eten van vers vlees. 
  

Met deze methode leer je jouw honden gezond houden

Wacht Niet Langer en Geef Jezelf, en Daarmee Jouw Honden, Dit E-book Cadeau!

Als je van honden houdt, gun je het ze.

Ja, ook Ik Wil Echt Mijn Hond Gezond Houden en ook Ik Schaf Het E-book Vandaag Nog Aan!

Klik hier om meteen te downloaden >>>

 

Het hele E-book Vers Vlees Natuurlijk!  is nu tijdelijk beschikbaar voor een eenmalige investering van 19,95 voor maar € 17,70,- inclusief 21% BTW!

Klik hier om meteen te downloaden >>>