Dierendag 2014 Wat geef je jouw hond?

Dierendag 2014 Wat geef je jouw hond?

Dierendag 2013 Wat geef je jouw hond? Reden om jouw hond even lekker extra te verwennen. Heb je al plannen gemaakt? Ga je lekker met haar wandelen in het bos? Of koop je een heerlijk bot? Of heb jij zo’n viervoeter die je gelukkig kunt maken met een nieuwe knuffel die vervolgens binnen een uur is geworden tot een bult pluis en een kapot gesabbeld stofje? Hoe dan ook, je hebt vast al een idee hoe je jouw hond dit jaar weer op en top gaat verwennen. Maar wil je dit jaar nou echt iets voor jouw hond betekenen? Dan hebben we hier nóg een ideetje voor je, en nog helemaal gratis ook!

Jouw hond is jouw beste vriend. Je kan op haar bouwen, haar vertrouwen en de liefde die je van haar krijgt is onvoorwaardelijk, toch? Alles wat je doet voor jouw hond, doe je uit liefde. Je wilt haar het beste geven dat mogelijk is en haar gelukkig maken. Daarom trek je met Werelddierendag 2013 echt alles uit de kast om het jouw hond naar de zin te maken. En je zou haar, naast de wandeling, het bot en de nieuwe knuffel, nog veel meer willen geven. Maar wat blijft er nog over? Wat zou je jouw nog hond kunnen geven waar ze echt gelukkig van wordt? Wat zou het allergrootste cadeau aan jouw hond zijn?

Dierendag 2013 Wat geef je jouw hond?

Het aller-, allergrootste cadeau dat je jouw hond kunt geven, is natuurlijk dat hij jou ook een keer kan vertellen hoe hij zich voelt. Of hoe blij hij is bij jou. Wat hij liever zou willen of wat hij anders zou willen. Zou het niet fantastisch zijn als je dat jouw hond kunt geven? Normaal schakel je daarvoor een dierentolk in, maar om Wereld Dierendag met alle dierenliefhebbers in Nederland en België te vieren, heeft www.dierentolk.nl speciaal voor jou een minicursus in elkaar gezet.

Gratis Minicursus voor Werelddierendag

Speciaal voor Werelddierendag 2013 hebben wij een minicursus gemaakt waarmee jij leert hoe je jouw hond kunt verstaan. Lijkt dat je niet geweldig? Om jouw hond nu echt te kunnen verstaan? Ontvang direct jouw gratis minicursus om met honden te praten! Je doet jouw hond er geen groter plezier mee. Nog nooit was Wereldierendag zo bijzonder. 

 

 

Over de schrijver
Het Zomerhof-team bestaat uit een aantal leden waaronder Nathalie en Mieke, (vaste) medewerkers, freelancers, vrijwilligers. Een artikel kan worden geschreven door 1 of meerdere leden van het team. Het is de bedoeling dat elk artikel dat door het Zomerhof-team wordt geplaatst, het gedachtengoed van De Zomerhof uitstraalt. Bekijk hier mijn Google+ profiel: klik
Reactie plaatsen