Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Page content

Cursussen

Cursussen

Lees hier meer over de verschillende soorten cursussen die De Zomerhof aanbiedt.
Allemaal waar voor je geld.


Cursus Communiceren met Dieren Online of Live

Communiceren met DierenJouw cursus Communiceren met Dieren kun je bij ons online volgen of live (=De Brontaal). Tijdens deze intensieve cursus leer je op je intuïtie en op je telepathische vermogens te vertrouwen en ga je uiteindelijk een gesprek aan met een dier.

 • Je kiest voor de online cursus als je werken in een groep niet fijn vindt, als je geen dagen weg kunt, als je je dieren niet alleen wilt/kunt laten, als je in het buitenland woont.
 • Je kiest voor de live cursus, als je juist graag in een groep werkt, als je 2 x 2 volle dagen vrij kunt maken, als je gaat voor de groepsdynamiek en als voor jou de fysieke aanwezigheid van de coaches en de medecursisten belangrijk is.

Lees hier meer over de online of de live cursus Communiceren met Dieren!

Cursussen

Online Workshop Mijn Kat en Hond Natuurlijk Gezond!

Online Workshop mijn Kat en Hond Natuurlijk GezondTijdens deze workshop leer je alles wat Holistisch werkend dierenarts Tannetje Koning weet over voeding, vaccinaties, ontwormen en het ontgiften van jouw kat en hond.

 • Deze workshop is te volgen waar jij dit wilt en
  wanneer het jou uitkomt!
 • Bespaar vandaag nog op dierenartskosten!
 • Neem de gezondheid van jouw hond en kat
  in eigen hand!

Lees hier meer over de Workshop Mijn Kat en Hond natuurlijk Gezond!

 cursussen

Opstellingen

OpstellingenweekendTijdens opstellingen brengt een deelnemer een case in die uitgewerkt wordt. Dit kunnen familie- of mens/dieropstellingen zijn. Het uitwerken van een case geeft inzicht in de situatie en werkt helend op zielsniveau.

 • Gemakkelijk en verhelderend inzicht in een situatie.
 • Een opstelling werkt helend op zielsniveau.
 • Een opstelling werkt verlichtend, lasten worden teruggegeven aan de persoon bij wie ze horen.

Lees hier meer over Opstellingen

 cursussen

Online MeditatieTuin

widget-Online-MeditatietuinJouw persoonlijke abonnement op de MeditatieTuin start met een basispakket van maar liefs tien ingesproken begeleide meditaties.
Elke maand krijg jij toegang tot nieuwe meditaties in de volgende categorieën:

  • aardingsmeditaties
  • meditaties voor je persoonlijke ontwikkeling
  • chakrameditaties
  • nietgeleide meditaties
  • ademhalingsmeditatie
  • meditaties ter bevordering van je geestelijke of lichamelijke gezondheid

Lees hier meer over de Online MeditatieTuin

Comment Section

8 reacties op “Cursussen


Door Dorothy op 19 november 2018

Ha Mieke en Nathalie,
Ik was aan het opruimen geslagen en zag ineens nog een bewijs dat ik (in augustus 2014) betaald heb voor de Training Telepathie inclusief Refresh factuurnummer 668
Ik heb die training nog steeds niet gevolgd . Oeps de tijd vliegt.
Ik hoop dat ik deze training nog steeds kan/mag volgen?
Hoe nu verder ?
lieve groetjes Dorothy


Door Joke van het Zomerhof-team op 21 november 2018

Hoi Dorothy, je kunt binnenkort een antwoord via de mail verwachten. Lieve groetjes terug!


Door Yvonne Mackenbach op 9 mei 2017

Hallo Mieke, Nathalie en Joke.
Onlangs heb ik de cursus: Communiceren met dieren on-line afgerond. Ik vond het een erg boeiende cursus temeer omdat er diverse onderdelen met bijbehorende opdrachten in verwerkt waren. Ik heb er veel van geleerd en ben daarom enthousiast lid geworden van jullie oefengroep om meer ervaring op te doen. Het feit dat het een on-line cursus is geweest voor mij was eigenlijk alleen maar prettig. In mijn eigen tempo nieuwe dingen leren en mogen toepassen was erg fijn. De volledigheid van de stof maakte dat dit erg goed te doen is via de computer. Nogmaals hartelijk dank en ik ga lekker oefenen met de dieren uit de oefengroep.


Door Joke van het Zomerhof-team op 10 mei 2017

Dankjewel, Yvonne, voor dit fijne berichtje. Daar worden we blij van! Heel veel plezier met het ervaring opdoen op de oefengroep!


Door Margreet Groothuis op 24 juni 2015

Beste Mieke,

Ik heb mij vorig jaar opgegeven voor een cursus telepathie met dieren bij jullie maar de cursus nog niet gevolgd. Ik heb wel betaald. Ik wilde in december meedoen maar kreeg 10 december te horen dat ik borstkanker had en had mijn hoofd er niet naar staan. Het gaat nu weer goed met mij. Ik stelde de deelname steeds uit omdat ik erg onzeker ben of ik het wel kan.
Ik wil het toch graag proberen omdat ik een hond heb met traumatische ervaringen.
Wanneer kan het weer?


Door het Zomerhof-team op 24 juni 2015

Hallo Margreet, dat is niet niks zeg, om zo’n diagnose te krijgen. Wat een schrik! heel fijn om te horen dat het nu weer goed met je gaat. Wat de telepathie betreft, die cursus loopt voortdurend door en jij kunt mee gaan doen wanneer je maar wilt! Als het goed is heb je een poosje terug een mailtje ontvangen over de nieuwe manier van registreren via de telepathie-agenda. Daar kun je alle sessies, data en tijden vinden en kun je inspringen wanneer het jou uitkomt. Heb je dat mailtje en de link naar die agenda niet meer stuur dan even een berichtje naar info@dezomerhof.nl, dan komt dat goed. En wat die onzekerheid betreft, je bent daarin echt niet de enige en de coaches gaan je er helemaal in begeleiden! Succes en veel plezier!


Door Boukje van der Veen op 2 mei 2015

Is het mogelijk een extra gratis boek met informatie over wat er allemaal mogelijk is naar dieren toe naar het dierenasyl in Zandvoort te sturen? Brutaal, nietwaar?
Dit omdat ze niet zo bezig zijn met communiseren met dieren of met Reiki voor dieren.
Misschien willen ze nadat ze zien dat dieren inderdaad luisteren en antwoorden, dan te zijner tijd cursussen gaan organiseren voor deze communicatie.
Ik wil me daarvoor inzetten, eigenlijk al heel lang.
Tevens probeer ik nu al reiki te gaan geven bij de dierenartsen die ook bij het dierenasyl tegen gereduceerde prijzen werken.
Mocht iemand van jullie of iemand die je kent die al communiseert met dieren hier komen kijken wat de mogelijkheden zijn, wees dan mijn gratis gast, ik heb een logeerkamer in mijn flat, niet zo ver van het strand.
Met hartelijke communicatieve groeten,
Boukje.

Omdat ik in de biblotheek email, niet elke dag via email te bereiken.


Door het Zomerhof-team op 2 mei 2015

Hoi Boukje, allereerst bedankt voor je bestelling! Ik heb voor de veiligheid je adresgegevens en telefoonnummer verwijderd. Wij komen helaas niet bij mensen langs, maar we hebben wel een gratis te downloaden E-book voor je over Communiceren met Dieren. Daarin kun je allerlei informatie vinden. Misschien is dat alvast een stap in de goede richting voor de mensen om je heen waar dit wellicht nieuw voor is. Geweldig trouwens dat jij je hier zo voor wilt inzetten!! Het boek van Mieke Zomer wordt je toegestuurd. Ik wens je alvast heel veel plezier bij het lezen daarvan en hieronder plaats ik de link naar het gratis E-book. Succes met je goede werk!!

https://dierentolk.nl/gratis-tips-om-zelf-met-dieren-te-kunnen-communiceren/

Plaats een reactie