Ervaringen ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt

Ervaringen ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt.
Heb jij zojuist het webinar ‘Ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt’ bijgewoond? Dan heb je vast een bijzondere band met jouw dieren. Wij zijn ontroerd door alle mooie ervaringen die wij vaak na dit webinar in de mail mogen lezen. Dit willen we niet voor onszelf houden, dat kán niet. Niet zolang wij elkaars prachtige ervaringen kunnen koesteren en herbeleven, vandaar dat we hier een speciaal podium hebben gemaakt waar je kunt schrijven over jouw ervaringen van, na, of tijdens dit webinar.

Ervaringen ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt

Wij hebben hier speciaal voor jou een artikel gemaakt om je ervaringen te delen. Want hoe zou het voelen om andere dierenliefhebsters te inspireren met de ervaringen die jij mee hebt gemaakt met jouw dier? Misschien haalt jouw ervaring anderen over om ook mee te doen met het webinar. Zo komen er steeds meer ervaringen over hoe anderen ontdekken hoe ze hun dieren met hun eigen handen healen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Het webinar Ontdek hoe jij jouw dieren met je eigen handen healt, is voor jou en voor alle dieren waar jij iets voor wil betekenen. Denk maar eens aan een energieboost voor een dier dat het nodig heeft, een healing onder begeleiding van medium Carlette of een healing met je eigen handen.

Wat merkte jij aan jouw dier?

Is jou tijdens dit webinar iets opgevallen aan jouw dieren? Misschien werden ze wel extra rustig, of vertoonden ze ander gedrag dan anders. Misschien voelde jij zelf iets dat lastig te beschrijven kan zijn … Misschien was het niet tijdens het webinar, maar juist vlak ervoor of juist vlak erna?
Misschien heeft het even een paar dagen geduurd voordat je je bewust werd van een verandering in jouw huis / bij jouw dieren …

Deel jouw ervaringen met ons, we lezen ze heel graag!

Schrijf hier telkens jouw ervaringen op. Als je vaker aan dit webinar deelneemt, kun je de eerdere reacties van jouw dieren nog nalezen, als een soort van naslagwerk.
En daarbij laat je aan anderen zien, misschien wel mensen die er nog niet in geloven, dat jij en je dieren er in elk geval baat bij hebben (gehad).

Het zou een mooie eye opener voor ze kunnen zijn.
Wil jij jouw dieren en andere mensen helpen? Plaats dan nu jouw reactie. Scroll helemaal naar beneden op deze pagina, tik daar jouw reactie in en nadat de moderator heeft gecheckt of jij geen robot bent, wordt ie vanzelf geplaatst.

Wij waarderen dat enorm!

Deze Webinars moeten gratis blijven!
Vind jij dat ook? Steun ons dan om deze webinars gratis te kunnen blijven geven.
Word vandaag nog voor een paar euro per maand lid van onze Online MeditatieTuin. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Webinars Dierenhealing. Talloze dieren bij dierenvriend(inn)en met een kleine portemonnee zullen je intens dankbaar zijn.