Memorial Monday

Memorial Monday
Op Facebook hebben wij de maandag uitgeroepen tot Memorial Monday. Op deze plek kun je daar je verhaal kwijt over een dier van jou dat inmiddels is overleden. Deze verhalen raken ons diep in ons hart. De band tussen jou en jouw dieren is onvervangbaar. Dat maakt de Memorial Monday heel duidelijk. Daarom hebben wij besloten een blijvende pagina te openen op onze website die een plek kan zijn waarop jij jouw lieverd kunt herdenken. Wanneer je jouw verhaal op deze pagina ons deelt, blijft jouw verhaal bereikbaar. Bereikbaar voor iedereen die ook een bijzondere band heeft met haar dier.

Memorial Monday

Op deze pagina kun je dus opschrijven waarom jouw dier zo belangrijk voor je is geweest. En misschien is jouw dier dat nog, ook al is het inmiddels overleden. Je kunt hier beschrijven wat jouw dier voor jou heeft betekend en de ervaringen met jouw dier uitgebreid opschrijven. De reden waarom wij deze pagina hebben geopend naast de FB-post, is ten eerste omdat Facebook maar een vluchtig medium is waardoor jouw verhaal snel in het niets verdwijnt.
En dat terwijl jouw dier niet vergeten mag worden. Zeker niet als het zo’n belangrijke plaats in je leven heeft ingenomen.

De tweede reden is dat heel veel mensen geen FB hebben. Deze zouden dus niet kunnen genieten en soms misschien een traantje kunnen wegpinken van de bijzondere band die jij met jouw dieren beschrijft.

Een tijdloze gedenkplaats online

Onze vraag is daarom: Als jij jouw verhaal op Memorial Monday van Facebook hebt gezet, zou jij dit verhaal dan willen kopiëren en alsnog in het reactieveld onder dit artikel willen plaatsen? Je zou ermee een prachtig voorbeeld zijn van de intense band die mensen met dieren kunnen hebben. Je zou een voorbeeld zijn en een bron van inspiratie voor veel lezers van deze blog.
Wil jij daaraan meewerken?

Wil jij andere mensen helpen? Plaats dan nu jouw reactie.