Artikel in de Vriendin over cursus communiceren met dieren

Artikel in de Vriendin over cursus communiceren met dieren. Onlangs was het tijdschrift Vriendin te gast op De Zomerhof! De vrouwelijke reporter en de fotograaf liepen zelfs een hele middag mee tijdens een laatste dag van de cursus Communiceren met Dieren. Ze spraken met ons en ze spraken met een enthousiaste groep cursisten die allemaal, stuk voor stuk, net een prachtig gesprek met een dier hadden gevoerd. Het was een erg geslaagde middag en hieruit is een erg leuk artikel ontstaan. We willen het artikel in de Vriendin over onze cursus communiceren met dieren natuurlijk graag met jullie delen.

Artikel in de Vriendin over cursus communiceren met dieren

We kunnen ons voorstellen dat je het artikel in de Vriendin ook zelf graag wilt lezen. Dat kan nog gelukkig. We hebben het artikel voor je in gescand en zodoende is het artikel nu online te lezen. Wel zo makkelijk :-)

Lees hier het artikel in de Vriendin!

We wensen je veel inspiratie- en leesplezier toe!

Geïnspireerd geraakt?

Ben jij nu, na het lezen van dit artikel ook zo enthousiast geworden over het Communiceren met Dieren? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Schrijf je nu in voor onze Gratis Tips en leer zelf de basisbeginselen van het Communiceren met Dieren. Helemaal gratis en voor niets. Inclusief video’s, ingesproken meditaties etc. etc.

Heb je het artikel in de Vriendin over cursus communiceren met dieren gelezen? Wat vond je ervan? Vond je het mooi? Miste je nog iets of heb je iets toe te voegen? We horen graag jouw mening.