Vermiste kat

Vermiste kat. Dat is verschrikkelijk! Al die onzekerheid … leeft-ie nog, heeft-ie pijn, is-ie dood …

Melanie heeft bij ons de cursus gevolgd. In dit verhaal vertelt ze hoe ze de vaardigheden die ze bij ons heeft geleerd, heeft ingezet om haar vermiste poes terug te krijgen:

Onze lieve poes Saartje gaat vaak naar buiten. Nooit voor lang. Ze komt altijd weer terug. Op 15-12-2012 niet. We raakten al wat ongerust, maar hoopten dat ze een dag later terug zou komen. Dat gebeurde niet. En ook de derde dag kwam ze niet thuis. We begonnen flyers in de buurt op te hangen over onze vermiste poes.

Een reactie op onze flyers

We kregen vrijwel gelijk een telefoontje van een man uit de straat die een kat wat brokjes had gevoerd. De kat die hij beschreef leek erg op Saartje. Maar ze was al weer weg. Gelukkig was ze wel gezien (als het haar was) en had ze gegeten! Goed nieuws!

Vervolgens heb ik geprobeerd om telepathisch contact te maken met Saartje. Nu weet ik dat ze moeilijk telepathisch benaderbaar is maar toch probeerde ik het, en inderdaad, ik kreeg geen contact. Ik besloot licht en liefde te sturen.

Mijn vermiste kat Saartje liet mij het straatnaambordje zien

Op een gegeven moment kreeg ik een plaatje te zien van een soort schuurtje in een voortuin. En opeens zag ik het straatnaambord voor me! We gingen direct erheen om te kijken of ze daar was. Daar troffen we wel het schuurtje maar geen Saartje aan. Wat schetste mijn verbazing? Twee dagen later werden we gebeld dat ze door iemand gezien was in hun schuurtje in de voortuin! Had ik het toch goed opgepakt maar alleen een paar dagen te vroeg. Saartje is erg schuw en moeilijk te pakken en toen we daar weer bij het schuurtje aankwamen was ze al weer weg.

Elke dag mediteren

Saartje was al een week weg toen we begonnen met Amivedi, asiels en dierenambulances te bellen. Helaas hadden zij Saartje nog niet gezien. Ik stuurde een mailtje naar De Zomerhof om te vragen of zij nog wat wisten wat ik kon doen. Van Nathalie kreeg ik een documentje met informatie en een meditatie. De meditatie heb ik vanaf die dag elke dag even gedaan. We hoorden ook al een week lang niks meer van mensen die haar eventueel hebben gezien. Maar ik bleef hoop houden en ik bleef mediteren.

Saartje liet mij een schoolgebouw zien

Het liep inmiddels al tegen Oud&Nieuw. Ik had voor Oud&Nieuw nog geprobeerd contact te krijgen met Saartje. Ze liet me een schoolgebouw zien en ik dacht gelijk aan de school bij mij om de hoek, wij gingen erheen, maar helaas vonden we haar niet.

De deurbel ging

Op 03-01-2013 was ik thuis toen de deurbel ging. Daar stond de dierenambulance met onze vermiste poes Saartje! Ze was een paar straten verderop gevonden bij een school. Ik had dus ‘school’ wel goed gezien maar zelf ingevuld welke school het was, waardoor we bij een verkeerde school hebben gekeken.

Blijf hoop houden

Saartje was zo blij toen ze weer thuis was. Ze ging alle dieren gedag zeggen met kopjes en gemiauw. Ook wij zijn zo blij dat onze lieve Saartje er weer is! Ik ben er van overtuigd dat de meditaties en het telepathisch contact geweldig hebben geholpen om haar weer thuis te krijgen. Zo zie je maar weer dat je gewoon hoop kunt houden en niet moet opgeven!

———————–

Ben jij ook dol op je eigen dieren? Zou jij net als Melanie ook met je eigen kat willen kunnen communiceren om het dier te kunnen helpen als het nodig is? Wat Melanie heeft gedaan, kun jij ook en het is niet eens moeilijk. Melanie heeft bij ons de Cursus Communiceren met Dieren gevolgd. Misschien is dat ook wat voor jou. Haal dan eerst even de Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren op. Dan kun je alvast oefenen 😉

Momenteel is voor onze cursisten de Module Vermissingen in de maak.
In deze module gaan we, samen met de mensen van wie het dier is, ons best doen om vermiste dieren naar huis te begeleiden. Heb jij dus ook een vermiste poes? Misschien kunnen wij jou in de toekomst gaan helpen jouw dier terug te vinden. In het boek Dieren – Sprekend als Mensen van Mieke staat ook een verhaal van een vermist dier, namelijk de kat Marx.