Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Page content

Stage lopen bij De Zomerhof?

Zou jij ook willen stagelopen bij De Zomerhof? Een stage is een goede manier om in de praktijk te brengen wat je tijdens je studie leert. Stages zijn er in verschillende soorten en maten. Ten eerste voltijd en deeltijd. Twee dagen per week of een hele werkweek lang. Een paar weken of een aantal maanden. Bij De Zomerhof kan dit allemaal.

Een ECABO- en AEQUOR-gecertificeerd leerbedrijf

De Zomerhof is een ECABO- en AEQUOR-gecertificeerd leerbedrijf.  Er worden stageplaatsen aangeboden aan de MBO- en HBO-studenten die graag praktijkervaring op willen doen. Hier kun je deeltijd en voltijd stage lopen.  Tijdens de stage zul je ook mogelijkheid krijgen om aan je stageverslag of scriptie te gaan werken.

Wij hebben plek voor stagiaires van de volgende opleidingen

Staat jouw opleiding er niet bij? Stuur dan een mail en wij kijken of een van onze medewerkers ervaring heeft op dit gebied.

Wat zoeken wij in een stagiaire?

Wij zoeken een stagiaire die:

  • Zelfstandig werkt, maar ook in een team
  • Doelgericht werkt
  • Verantwoordelijkheid draagt
  • Klaar staat voor een ander
  • Flexibel is

Stage lopen bij De Zomerhof biedt jou

stagelopen bij de zomerhofEen gezellige bedrijfsomgeving in het buitengebied van Bathmen. Een leerzame stageplek met een kijkje in de bedrijfswereld, een prettige werksfeer en goede begeleiding om jouw studiejaar succesvol af te ronden.

Herken je jezelf in de beschrijving van onze ideale stagiaire? Lijkt het je leuk om in een klein enthousiast en gemotiveerd team te werken? Zou je graag stage lopen bij de Zomerhof? Wacht dan niet langer en stuur een mail!