Spirituele blokkades laten kantelen

Spirituele blokkades laten kantelen. Hoe doe je dat? Waar het jaar 2012 voor mij staat in het teken van emotionele stress (moeder overleden, liefste zus/hartsvriendin zelfmoord gepleegd, alle banden verbroken met mijn hele gezin van herkomst), staat 2013 voor mij in het teken fysieke stress, lees: ziekte en herstel.

Voor mij is dit een logisch voorbeeld van oorzaak en gevolg.
Voor mijn herstel heb ik vele genezers geraadpleegd en langzaam lijkt het erop dat mijn lichaam op de behandelingen begint te reageren.

Spirituele blokkades laten kantelen

En zo werd ik een paar weken geleden door een van onze cursisten getipt op de volgende site:
http://www.earthfather.eu
Ik ben er wat gaan lezen en kwam tot de conclusie dat ik mij/mijn situatie in een aantal van de typeringen best wel herkende.
Dus mailde ik de beste man voor een consult. Ik dacht: ach, als de man een charlatan is, dan hoop ik dat hij voor mijn € 60,- in elk geval lekker uit eten gaat. Ik ga er niet wakker van liggen. Ik geef het een kans.

Fysieke neergang

Dus geef ik de man mijn akkoord en ik maak het geld over voor de behandeling.

En dan voel ik mij in de week nadat ik mijn spirituele blokkades heb laten kantelen, fysiek achteruit gaan. Ik krijg zelfs wallen onder mijn ogen, iets dat ik echt niet bij mezelf herken. Ik voel mij gammel, zwak en slaperig en herinner mij hierdoor de aankondiging die ik op de site heb gelezen: in het begin kan het zijn dat je ‘achteruit’ gaat.

Eerst zien dan geloven

Maar er gebeurt nog iets anders. Iets dat ik toch wel frappant vind. Ik behoor nog tot de categorie ongelovigen die altijd ergens een bewijs voor moet hebben. Ook voor dit natuurlijk. Wallen en algehele lamlendigheid worden blijkbaar als bewijs voor mij te licht bevonden.
Na het overlijden van mijn moeder en mijn zus (zij waren altijd diep met elkaar verbonden) zijn er twee boedels vrijgekomen. Uit de boedel van mijn zus koos ik een staande lamp met acht kelkjes die nu al een jaar bij ons in de huiskamer staat.
Eigenlijk van het begin af aan, deden twee van die kelkjes het niet. Ik heb er nooit aandacht aan geschonken: ach, de overige zeven deden het toch en ik vond het eerlijk gezegd ook teveel gedoe om weer helemaal naar het dorp te moeten om precies dit soort lampjes te gaan halen.

En nu komt het:

Alle lampjes branden!

Afgelopen donderdag kijk ik naar de kelkjeslamp en zie dat zowaar alle lampjes branden! Alle negen! Ook de twee die het al een jaar niet meer deden, of het eigenlijk nog nooit hier hadden gedaan!
Voor de zekerheid vraag ik Nathalie of zij de lampjes heeft gerepareerd. Maar dat heeft zij niet.
Ook vraag ik voor de zekerheid Wouter, onze Manus-van-alles, of hij de lampjes heeft vervangen, maar ook hij is zich van geen ‘kwaad’ bewust.

Spirituele blokkades laten kantelen

Zou het spontaan gaan branden van de twee kelklampjes te maken hebben
met het laten kantelen van mijn spirituele blokkades?
Heb jij hier een andere zinnige verklaring voor?

De man die het consult bij mij af nam heeft ook een boek geschreven.
Het boek heet Vader aarde en de aardse taal.
239 pagina’s vol wonderen.
Deze kans wil jij niet missen toch?
Bestel dan nu het boek Vader aarde en de aardse taal van Olof Smit! Echt een aanrader vanuit mijn ervaring.