Feest! Dierentolk Mieke Zomer 20 jaar in het vak!
NU TIJDELIJK GRATIS!!

Kon mijn dier maar praten...

Vraag je je dat ook weleens af?

Misschien kunnen wij gewoon niet verstaan wat ze zeggen...
Tijdelijk is dit fantastische boek, geschreven door Mieke Zomer geheel gratis te downloaden.
Een boek, rijk gevuld aan prachtige columns die eerder verschenen in ParaVisie. 

Tijdelijk Gratis (incl. audio's en video's)

Sinds ik met dieren praat is mijn leven drastisch veranderd. Dit geldt niet alleen voor mijn leven, zelf ben ik ook een ander mens geworden. Met dit boek beoog ik elke dierenvriend te raken door de bijzondere verhalen die erin staan. Verhalen over honden, katten, paarden en ezels. Verhalen over hun leven bij ons mensen. Ik hoop met dit boek vele ogen te openen voor het bewustzijn van dieren. 

50%
Je bent er bijna...
Vul je gegevens in en je ontvangt direct het gratis e-book + audio en video's
Klik hier download meteen >

Reviews

Wat een heerlijk boek. Ik heb er zo van genoten. lekker leesbaar geschreven en prachtige verhalen. Dit wil ik ook!

Anna Maria
Wat een geweldig openhartig eerlijk boek. Makkelijk leesbaar en genoten van alle ervaringen en de tips en adviezen werken geweldig. Dit boek heeft mijn verbinding met al onze dieren enorm verbeterd. Zeer veel dank voor Mieke en ik raad het iedereen aan om het te lezen. Prachtig. Leerzaam en magisch. Top boek!
Johan

Ik ben aan t smullen van dit boek. Heb het boek nog niet uit, maar nu al een groot succes!

Dora

Persoonlijk, humor en een traan. Goed geschreven, mooie verhalen.

Diewertje

Spiritueel, liefdevol, en toch met een down to earth benadering, vlot geschreven en ook met humor! Ik heb in een deuk gelegen om de papegaai die dol is op douchen…

Ellis
Wat een prachtig boek. Zulke mooie bijzondere verhalen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Heb gelijk een consult aangevraagd want was erg benieuwd wat mijn katten mij hadden te vertellen. Ben nu zover om zelf deze cursus te gaan doen.
Monique

Tijdelijk Gratis (incl. audio's en video's)

Sinds ik met dieren praat is mijn leven drastisch veranderd. Dit geldt niet alleen voor mijn leven, zelf ben ik ook een ander mens geworden. Met dit boek beoog ik elke dierenvriend te raken door de bijzondere verhalen die erin staan. Verhalen over honden, katten, paarden en ezels. Verhalen over hun leven bij ons mensen. Ik hoop met dit boek vele ogen te openen voor het bewustzijn van dieren. 

50%
Je bent er bijna...
Vul je gegevens in en je ontvangt direct het gratis e-book + audio en video's
Klik hier download meteen >