Gebitsreiniging kat

Wanneer is een gebitsreiniging kat nodig? En hoe vaak is zo’n intensieve behandeling nodig? Dit gebeurt toch vaak onder narcose? Hoe kan ik een gebitsreiniging voorkomen? Moet ik dan de tanden van mijn kat poetsen? Of moet ik kauwstaafjes geven? Wat helpt tandsteen eigenlijk voorkomen?

Hoeveel heb jij voor jouw kat over?

Heb jij een kat en houd je veel van hem/haar? Dan ben je vast wel bekend met deze vragen.
Heb jij een kat die je brokken voert? Dan weet je zeker waarover ik het heb. Wat heb je over voor een gebitsreiniging voor jouw kat? 70 euro? Minder? Of meer? Dat geld kun je wel anders besteden toch? Misschien heb je jouw kat wel verzekerd. Weet jij hoe gevaarlijk een narcose is?

Sommige katten hebben geen gebitsreiniging nodig

Er zijn katten die geen gebitsreiniging nodig hebben. Nooit niet. Dit komt omdat hun gebit goed verzorgt wordt en verzorgt blijft. Het vereist minimale aandacht. Nooit tandsteen, geen bloedend tandvlees. Het maakt niet uit welk kattenras jij hebt. Ook maakt de leeftijd niet uit, katten kunnen gezond blijven met onze oplossing.

Wil jij dat jouw kat een kat is die nooit een gebitsreiniging hoeft te ondergaan? Daar hoef je vrij weinig voor te doen. Alleen het voer veranderen en wanneer je het slim aanpakt, ben je goedkoper uit dan wanneer je brokken geeft.

Binnenkort hebben wij een nieuw E-book

Binnenkort verschijnt ons E-book. Met dit E-book willen wij de gebitten van katten in Nederland weer zo gezond mogelijk maken, zonder dat er een gebitsreiniging aan te pas komt. Het is echt niet moeilijk, want wanneer je het eten van jouw kat aanpast, verdwijnt het standsteen in een mum van tijd.

Het e-book gaat niet over een nieuw soort brokjes, een nieuw soort tandenborstel speciaal voor katten, of een nieuw soort kauwstaafje.

Zeg de afspraak bij de dierenarts maar af. Je hebt hem/haar niet meer nodig om het gebit van je kat te laten reinigen. Echt niet. Dat doet de kat zelf.

Wil je de eerste zijn die ons E-book kan downloaden? Haal dan even ons e-book Gratis tips om zelf met dieren te kunnen communiceren op. Wij hebben dan jouw e-mailadres zodat we je snel kunnen bereiken.