Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Page content

Comment Section

5 reacties op “Ervaringen cursus Communiceren met Dieren


Door Monique Willemen op 20 april 2015

Hallo lieve dames,

Ik wil toch even een wouw gevoel delen! Na de cursus de Brontaal ben ik eigenlijk alleen nog maar in de oefengroep verder gegaan, en daarbij leuke resultaten gehaald,
Nu nam iemand die ik ken via Reiki verdiepingscursussen contact op omdat zij graag wilde weten waarom haar hondje zo bang is. Ik heb gezegd dat ik dit wil doen, maar met de kanttekening dat ik nog in een leerfase zit.
Nu heb ik net terugkoppeling gehad, en van alle controlevragen die ik gesteld heb, was alleen de kleur van de voerbak niet juist. De rest klopte allemaal, wouw wat geeft dat een kick! Mijn eerste ervaring buiten de oefengroep en dan 90-95% score. Ik ben geaard, maar wel even met mijn hoofd in de wolken 🙂 :-).
Het fijne is dat ik het antwoord op de angst vragen, nu dus ook als heel betrouwbaar kan zien.

En het leuke is ook nog dat we nu met TTOUCH de angst gaan aanpakken!

Hier spreekt een dolenthousiaste cursist.

Veel liefs en fijn weekend,
Monique Willemen


Door het Zomerhof-team op 20 april 2015

Wow Monique, hier worden wij ook heel enthousiast van!! Fantastisch gevoel hè, als je een dier op deze manier kunt helpen?! Je ziet maar weer hoe belangrijk ook de controlevragen zijn, want daardoor weet jij nu ook zeker dat je hartstikke goed bezig bent!! Helemaal top!! Veel liefs van ons allemaal!


Door Linda Holwerda op 3 juni 2016

Hey Monique, super hè en inderdaad een hele fijne combinatie 🙂
Groetjes Linda Holwerda, dierentolk en TTOUCH coach companion animals


Door Maria Bleijenberg op 21 januari 2015

als eerste bedankt dat ik je tips mocht downloaden. Ik heb het eerst 2 keer gelezen, toen dacht ik ,gewoon proberen we zien wel hoe Angel (rottweiler) erop reageert. Ik heb verschrikkelijk gelachen. Ben rustig gaan zitten een paar keer rustig ademhalen verbinding maken met moeder aarde om goed geaard te zijn. Ik zit heel normaal op de stoel, Angel lag voor op haar stoel ik doe mijn ogen dicht en ik visualiseer dat ik naar mijn hart toe ga en dat ik de deurtjes open zet. binnen 2 seconden springt er 45 kilo op schoot en begint me helemaal af te lebberen, en ik dacht niet eens aan haar op dat moment want ik was met mijn hart bezig. Ik had meteen zoiets van yes we hebben verbinding, kijken of ze plaatjes begrijpt. Stuur haar een plaatje van dat ze moet gaan zitten en ja hoor die loebas gaat zitten en zit me vol aanbidding aan te kijken. O help ik moest er bijna van huilen; wauw wat is dit gaaf om te doen. Het in plaatjes denken moet nu gewoon in mijn systeem gaan zitten dan komt het vast goed met haar. Ik hoop dat andere ook zulke leuke en verrassende ervaringen beleven met dieren.
Liefde volle groet Maria


Door Nathalie Steffens op 21 januari 2015

Wauw Maria, dat is nog eens een ervaring die je daar opgeschreven hebt.
Wat geweldig dat je dit meegemaakt hebt met Angel!
Heel bijzonder. Niet alle dieren reageren zo, maar Angel lijkt er wel zin in te hebben dat je het vaker toepast.
We zijn blij voor jullie!
Liefdevolle groet voor jou!

Plaats een reactie