Ervaringen met de Cursus Communiceren met Dieren

Ervaringen met de Cursus Communiceren met Dieren. Hieronder lees je de ervaring van Melanie Volckmann.

Hallo Mieke & Nathalie,
Ik wou jullie nog even bedanken dat jullie tijdens de cursus ook verteld hebben over vaccinatie’s. Dankzij jullie ben ik er heel veel over gaan lezen en heb ik besloten om mijn dieren en mijn zoontje niet te laten vaccineren.

Als jullie er niet over hadden verteld was ik waarschijnlijk gewoon door gegaan met vaccineren omdat ik echt dacht dat dat het beste was.

De cursus heeft veel voor mij veranderd

Ik vind het erg fijn dat ik nu weet hoe het zit. En dat dankzij jullie dus wou jullie dat nog even laten weten. De cursus heeft veel voor me veranderd. Vooral met mijn werk, heel veel angstige honden en katten komen nu naar mijn trimsalon, ik heb van te voren een gesprekje met hun via een foto en meestal gaat het trimmen daarna gewoon helemaal goed, ze bijten niet en zijn minder bang.

Zonder jullie cursus was dat waarschijnlijk niet zo goed geluk

De meeste dieren vertellen mij hoe ze willen dat er met ze word om gegaan en het blijkt gewoon heel vaak dat ik dat goed verstaan heb omdat het echt werkt. Zo fijn dat nu veel honden en katten zonder teveel stress bij mij getrimd kunnen worden. Zonder jullie cursus was dat waarschijnlijk niet zo goed gelukt. Ik wou jullie dat even laten weten.
Liefs, Melanie Volckmann

Heb jij net als Melanie een leuke ervaring met het Communiceren met Dieren op De Zomerhof? Wij lezen het erg graag als reactie onder dit artikel.