Elke dag een blogartikel

Elke dag een blogartikel. Dat is ons goede voornemen voor 2014. Wij zien dat dierentolk.nl dagelijks door honderden mensen wordt bezocht. Daarbij merken wij dat wij veel mensen raken met de verhalen en de tips over de andere manier hoe je met dieren kunt omgaan. Al deze feedback, voedt ons, stimuleert ons om meer en meer te geven op deze site. Maar dat is niet alles…

Elke dag een blogartikel

Wij krijgen veel vragen binnen via onze mailbox die wij dan beantwoorden. Maar vaak gaat dit om vragen waar veelal door ons hetzelfde antwoord op kan worden gegeven. Over gedragsproblemen of dieren die ziek zijn. En om steeds meer te kunnen geven in de richting waaraan jij als lezer behoefte hebt, hebben we jouw feedback nodig. Die feedback vragen wij jou in de vorm van een vraag die je stelt.

Wat wil je nou écht weten?

Als je dus ergens tegenaan loopt met betrekking tot je dieren, als je wilt leren communiceren  met dieren en het lukt je niet helemaal, als jouw dier echt anders reageert dan jij zo graag had gewild, stel ons dan een vraag. Dan schrijven wij er een blog over. Als we het antwoord kunnen geven natuurlijk. Want als jouw vraag buiten ons kennis- en ervaringengebied ligt, verwijzen wij je door naar een van onze professionals.
Even voor de duidelijkheid: we gaan geen consulten afnemen/readingen doen/dieren lezen.
Deze actie is uitsluitend bedoeld ten behoeve van de kennisoverdracht.

Wij reageren honderd procent zeker op jouw vraag

Afhankelijk van het aantal vragen dat ons wordt gesteld, zou het best een poosje kunnen duren voordat jouw vraag aan bod komt. Maar dat ie aan bod komt, dat is zeker!
Je vraag kun je hieronder als reactie plaatsen.

Jij vraagt en wij antwoorden

Dus: jij vraagt, en wij schrijven en delen onze kennis met jou en met lezers die jouw vraag weer lezen … ;-) En zo maken we dierentolk.nl mooi interactief en precies toegespitst op onze doelgroep: iedereen die van dieren houdt en die op een andere manier met dieren wil leren omgaan. Houd jij van dieren en wil je op een natuurlijke manier met ze omgaan? Download dan nu ons gratis e-book. Je zult versteld staan van de bijzondere wereld van de communicatie met dieren. Probeer het nu uit.