Eindgesprek met een dier

Eindgesprek met een dier. Stel je voor; je komt als cursist op onze Cursus Communiceren met Dieren.
Bijna iedereen die deelneemt houdt ongelooflijk veel van dieren, woont of werkt met dieren, zou het liefst met dieren willen praten. Al met al, dieren is je gedeelde passie.

Dan is het vrij logisch dat je daar met elkaar over wilt praten, toch? Over jouw liefde voor je dieren. 

But no, dat doen we hier dus niet :-)
We vragen je als cursist om zo min mogelijk over je eigen dieren te praten.

Eindgesprek met een dier

De reden hiervan is de volgende:

Tijdens het eindgesprek (HET gesprek met een dier) ga je informatie verzamelen van het dier, op telepathische en intuitieve wijze. Deze informatie is bij ons meetbaar en controleerbaar. Niks is tenslotte makkelijker dan op een hond in te tunen en te zeggen dat hij zo gelukkig is, dat hij van je houdt, dat hij zo dol op worst is, zonder er ook specifieke concrete meetbare informatie bij te geven. Daar nemen we geen genoegen mee.

Als je hierentegen kunt benoemen dat de hond zo gelukkig is, dat hij van je houdt, dat hij zo dol is op worst, dat zijn beste vriendje een witte poedel is, dat hij in een vrijstaand huis woont met grote groen/rode luiken, dat zijn etensbak van blauw porselein is, dat hij bij water alleen tot zijn buik erin gaat, dat hij bang is voor de watersproeier in de tuin…. JA, daar kunnen we wat mee! :-) Dan maak je het concreet, controleerbaar en meetbaar. Aspecten die we in ons vak zeer belangrijk vinden! Er wordt tenslotte al genoeg gezweefd.

Als je als cursist voorafgaand aan het eindgesprek al te veel informatie over je dier hebt vrijgegeven of over jezelf hebt verteld, is dit een gemiste kans voor de beginnend dierentolk. Zij/hij wist het dan tenslotte al.

Dus als je de cursus bij ons komt doen; we dagen je uit om over andere dingen te praten of…. gewoon ’s avonds een spelletje te doen :-)