Duurt het voor dieren ook 40 dagen voordat ze over zijn?

Duurt het voor dieren ook 40 dagen voordat ze over zijn?
Helaas kan ik daar geen zinnig antwoord op geven. Bij dit soort vragen komt bij mij altijd een wedervraag naar boven en die luidt: Wie beweert dit? En hoezo 40 dagen voor mensen? Is dat niet afhankelijk van de individu? Van de mate waarin deze bewust ontwikkeld was? Van de wijze waarop deze is overleden etc?

Een consult van een pas overleden dier

Ik heb wel eens een consult afgenomen van een dier dat net een paar dagen eerder was overleden. Dat werd mij maanden later niet in dank afgenomen omdat de consultaanvraagster tijdens een of andere cursus in het communiceren  met dieren zojuist had geleerd dat je ten minste drie maanden moet wachten voordat dit mag! Ik had de ziel nu verstoord! Wist ik wel wat ik had gedaan?! Eh, nee, het spijt mij. Dat wist ik niet.

Tijd is door mensen bedacht

Het begrip ‘tijd’: dagen, maanden en jaren, is door mensen bedacht en stamt uit de tijd van het Romeinse Rijk. Het was keizer Julius Ceasar die met regelmaat zijn belastinggelden wilde kunnen innen. Om te zorgen dat alles telkens lekker op tijd binnenkwam, heeft hij de jaarkalender ingesteld en deze onderverdeeld in 12 maanden van ca 30 dagen. Elke dag zou 24 uur gaan tellen. Elk uur 60 minuten en elke minuut 60 seconden.

En zo geschiedde.

Dus delen wij eeuwen later ons leven nog steeds in volgens de tijdskalender die Julius Ceasar destijds naar willekeur heeft opgesteld. Hij had namelijk net zo goed uren kunnen instellen van 100 minuten, en elke minuut 100 seconden kunnen laten duren …

Moeder Aarde doet niet aan tijd

Moeder Aarde en alle energie die erdoor wordt omringd, malen niet om deze door mensen bedachte kalender. Dat bewijs wordt jaar in jaar uit als we op de kalender lezen: begin van de winter … hoezo, begin van de winter?
Moeder Aarde trekt haar eigen plan.

Duurt het voor dieren ook 40 dagen voordat ze over zijn?

Ik hoop dus dat je begrijpt, dat ik de lezer het antwoord op de vraag: Duurt het voor dieren ook 40 dagen voordat ze over zijn? Helaas moet schuldig blijven. Is er een lezer die hier wel antwoord op heeft, geef dan je reactie onder dit artikel. Wij waarderen dat zeer.

Wil jij ook contact maken met jouw dier? Het kan overleden zijn of nog leven, dat maakt niet uit.
Probeer dan nu onze gratis minicursus om contact te maken met jouw dier uit! Er zal een wereld voor je opengaan.