Wil jij tips krijgen hoe je zelf met je dier kunt communiceren?
Klik hier voor het gratis e-book!

Tijdelijke actie

Waanzinnig aanbod Professionele kwaliteit Nergens goedkoper

Page content

Disclaimer

Wij besteden onze uiterste zorg bij de samenstelling van deze website. Door het verkrijgen van toegang tot deze website, alsmede het hierin vervatte materiaal en informatie, verklaart de gebruiker kennis te hebben genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn.

De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die zij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden.

Intellectuele eigendom

De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

Alle eigendomsrechten berusten bij ons of onze licentiegevers. De informatie op deze website mag uitsluitend door de gebruiker zelf worden gebruikt. De gebruiker is het conform voorgenoemde rechten wettelijk niet toegestaan deze informatie over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden, zonder vooraf schriftelijke toestemming van de houder(s) van het eigendomsrecht.

Gelinkte internetwebsites
Aan de gebruiker wordt medegedeeld dat informatie op websites waarnaar wordt gelinkt of verwezen, niet door ons wordt onderzocht of geanalyseerd. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/of inhoud van enige internetwebsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker.

Het verkrijgen van toegang tot en het gebruikmaken van andere aan deze website gelinkte internetwebsites vindt op eigen risico plaats. Wij aanvaarden dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid. Wij behouden ons het recht voor om iedere link of informatie op deze website enig moment te wijzigen dan wel te verwijderen.

Geen aansprakelijkheid

Wij spannen ons in om nauwkeurige en actuele informatie op deze website op te nemen, maar kunnen geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig of juist is. Wij kunnen evenmin, hoewel wij ernaar streven deze website permanent beschikbaar te hebben, enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van het -tijdelijk – niet beschikbaar zijn van de website.

Nadrukkelijk wijzen wij de gebruiker erop dat bepaalde informatie afkomstig is van externe bronnen. Wij wijzen uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid uit hoofde van niet-nakoming van een overeenkomst, onrechtmatige daad, risicoaansprakelijkheid of enige andere rechtsgrond af, voor alle directe, indirecte, incidentele, gevolg-, aanvullende en bijzondere schade, alsmede voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit of samenhangt met de toegang tot en het gebruik van deze website, ongeacht of zij zich bewust waren van de mogelijkheid (tot het zich voordoen) van dergelijke schade.

Comment Section

4 reacties op “Disclaimer


Door tamara op 26 februari 2014

Ik zou graag contact hebben over onze kat elvis.

Kan ik u hierover mailen?

Met vriendelijke groet
tamara slappendel


Door Mieke Zomer op 27 februari 2014

Ja, Tamara, vul even het formulier in onder Aanvraag Consult op de menubalk hierboven.
Dan nemen wij snel contact met je op.
Veel sterkte alvast!
Mieke


Door Yolanda Strokappe op 30 januari 2014

Goedenavond!

Ik wil mezelf dolgraag een cursus van jullie kado doen, maar ik kan niet kiezen tussen communiceren met dieren of babies (heb 2 huisdieren en een baby). Welke raden jullie mij aan? Kan ik met de cursus voor dieren ook communiceren met mijn baby en vice versa?

Alvast bedankt voor uw antwoord!

Met vriendelijke groeten,

Yolanda Strokappe


Door Mieke Zomer op 31 januari 2014

Goedemorgen!
Wat ontzettend leuk dat je jezelf dit kado wil geven.
Maar wat is dat lastig kiezen he?
Ook voor ons hoor als je ons deze vraag stelt.
Beide cursussen zijn ons even lief.
Maar de actie van januari geldt alleen voor het Communiceren met dieren … 😉

Het is inderdaad zo wat je schrijft: als je met dieren kunt communiceren, kun je ook met baby’s, comateuze patiënten etc communiceren.
We hebben Terugkomdagen voor Brontalisten (=comm met dieren) die op de laatste cursusdag van de Babyfluisteraars aansluiten om zo ook te ervaren hoe het is om met een babytje te praten. Je kunt dus veel kanten op bij ons.

Maar om je te helpen met je beslissing: ik zou toch voor de actie gaan …

Met vriendelijke groeten,

Mieke Zomer

Plaats een reactie


*